Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Camilla Hall-Henriksen

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Camilla Hall-Henriksen"— Utskrift av presentasjonen:

1 Camilla Hall-Henriksen
Certified Partner Chainformation Management Systems Inc.

2 Chainformation Franchise Intranett
En skybasert og nøkkelferdig intranettplattform for alle typer kjedevirksomheter med behov for effektiv internkommunikasjon, sterk konseptstyring, høy grad av support og kvalitetskontroll av enhetene i kjeden.

3 Hvordan kvalitetssikre at viktig informasjon og kjedehåndbokens oppdateringer blir mottatt, lest, etterlevd og implementert? Hvordan sikre at kjedens markedsmateriell blir benyttet, og benyttet riktig, på tvers av enheter og medarbeidere? Et intranett spesielt utviklet for franchise og- kjedevirksomhetens behov vil forenkle, effektivisere og kvalitetssikre daglig drift og samhandling mellom kjedekontoret, enheter og medarbeidere. Her er noen spørsmål som avdekker om du behøver et intranett som er spesielt utviklet for kjedevirksomhetens behov:

4 Finner du de dokumenter du leter etter?
Uavhengig av størrelsen så benytter kjeden mange dokumenter og verktøy. Når disse ikke er oppdatert i siste versjon eller raske å finne, fører dette til frustrasjon, både sentralt og lokalt. I Chainformations Intranett finner du alltid siste versjon av dokumentet, og det er enkelt å søke det opp med noen få tastetrykk, uansett om du er pålogget på PC, MAC, nettbrett eller mobil. Drukner du i eposter? Epost kan sammenliknes med gresshoppesvermer, de er for mange, kommer for ofte og ingen vil egentlig ha dem. En intranett-plattform, der alt er tilgjengelig, oppdatert i siste versjon og organisert etter den enkeltes rolle, funksjon og rettigheter, vil fjerne uviktig informasjon og fokusere på relevant og viktig informasjon for den enkelte. Har du kontroll på om håndbøkene dine er oppdatert, eller om de blir lest og etterlevd av dine medarbeidere? Håndbøker og manualer er en sentral del av et kjedekonsept. Kan du enkelt oppdatere kjedens håndbøker og dele dem med bestemte roller og funksjoner i organisasjonen? Chainformations Franchise Intranett sørger for en skybasert plattform der kjedens håndbøker alltid er tilgjengelig i forhold til den enkelte rolle , og veldig enkle å oppdatere. Finner du det telefonnummeret du trenger, når du trenger det? Å finne riktig kontaktinformasjon til medarbeidere og enheter i kjeden kan noen ganger være vanskelig, spesielt når du har en kunde på tråden eller en som venter på den andre siden av disken. Med Chainformation Franchise Intranett samler du all kontaktinformasjon til enheter og medarbeidere i plattformen, og finner informasjonen med lynhurtig søk.  Opplever du manglende intern kunnskap om felles mål for virksomheten? Du er antakelig enig i at felles forståelse for virksomhetens mål og visjoner er en absolutt suksessfaktor. Vet og forstår alle dine medarbeidere hvor dere skal og på hvilken måte de selv bidrar til virksomhetens suksess? Med det rollebaserte tilgangssystemet kan du enkelt dele både sentrale og lokale mål og budsjetter, med alle eller kun med den enkelte.

5 Må du svare på de samme spørsmålene igjen og igjen og ……?
Hvor mye ressurser bruker kjedekontoret på å besvare samme typen spørsmål fra ulike medarbeidere i organisasjonen? Hvor mange telefonsamtaler og eposter har spørsmål som: Kan du bare maile meg den filen? Hvordan var det med forsinkelsen på den leveransen fra leverandør x? Se for deg hvilken forskjell det ville vært, både organisatorisk og økonomisk, hvis arbeidsbyrden på kjedekontoret ble 30% mindre? Benytter du et skybasert kjede- og franchise intranett som et «self-service» verktøy, kan du oppnå det, og antakeligvis mer. Ønsker dine medarbeidere en felles arena for å dele spørsmål og ideer, men du ønsker ikke at de skal benytte Facebook? Vi er vant til å bruke sosiale medier til å dele informasjon. Dine ansatte har det samme behovet mens de er på jobb, men i en virksomhet er det viktig med mer struktur. Med andre ord, kjedekontoret trenger å vite hva som blir diskutert og hvem som deltar i diskusjonene. Hvor mange lokale Facebook-grupper finnes det i din kjede, og vet du hva de diskuterer og hvem de deler dette med? Chainformation Intranett tilbyr alle disse sosiale funksjoner, men i et miljø som du kontrollerer. Opplever kundene den samme gode kundeopplevelsen på tvers av medarbeidere og enheter? Kjeden jobber hardt med å bygge varemerket sterkt, og gjør en stor innsats med markedsføring og kommunikasjon. Så hvorfor er det slik at kampanjen ikke alltid lever opp til forventningene? Kan dette være fordi det mangler gode interne kanaler for å dele informasjon og prosedyrer, slik at dine enheter er forberedt til kampanjen. Kollegene dine er ambisiøse og ønsker å gjøre en god jobb. Mangel på kampanjeinformasjon og retningslinjer til rett tid, til rett person og på rett sted, gjør at de løser oppgaven "på sin måte" og ikke "på kjedens måte". Benytter kjedekontoret felles profil på den informasjon de distribuerer, og sendes den til alle eller kun til de som har behov for den? Kjedekontorets medarbeidere sender ofte for mye informasjon, til folk som ikke trenger den, og informasjonen presenteres kanskje også med ulik layout. Med et rollebasert intranett kan du lage regler og struktur som gjør det mulig å gi kjedekontorets medarbeidere ansvar for ulik informasjon. Ved å tilby felles maler med riktig layout for din kjede, kan du også sikre felles profil på informasjonen.

6 Noen egenskaper ved Chainformation Franchise Intranett
Skybasert nettløsning, «turn key-løsning», tilgjengelig 24/7/365 Rollebasert informasjonsflyt og rettighetsstyring Sporing av aktivitet Skalerbar løsning- tilpasses fortløpende antall brukere Enkel administrasjon Kostnadseffektivt verktøy Raskt å komme i gang 100% tilpasset for alle enheter og plattformer

7 Chainformation Franchise Intranett
En skybasert og nøkkelferdig intranettplattform for alle typer kjedevirksomheter med behov for effektiv internkommunikasjon, sterk konseptstyring, høy grad av support og kvalitetskontroll av enhetene i kjeden.


Laste ned ppt "Camilla Hall-Henriksen"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google