Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

«Den gode timen på Saltvern»

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "«Den gode timen på Saltvern»"— Utskrift av presentasjonen:

1 «Den gode timen på Saltvern»

2 Den gode timen ved Saltvern skole kjennetegnes ved:
1* Vi møter presis og er forberedt. 2* Vi hilser på elevene våre første timen vi har dem. 3* Vi presenterer mål og plan for timen. 4* Vi oppsummerer læringsmålene. 5* Vi rydder og klargjør klasserom til rett tid.

3 «De gode relasjoner mellom voksne og elever ved Saltvern»

4 Kjennetegn på gode relasjoner
1* De voksne er interessert i elevene og ønsker at de skal ha det bra. 2* Elevene responderer positivt fordi de føler at de voksne bryr seg. 3* Elevene viser tillit til de voksne. 4* Elevene har lav terskel for å kunne snakke med de voksne. Innspill fra fellestid - Ikke bare negative mailer – oppsøke elever i friminutt – fast tid til elevsamtale – hvordan «finne» de stille elevene? – lister med obs elever - jobbe mot felles mål – alle elever må ha god relasjon med minst en voksen – lage systemer som gjør at alle blir sett -

5 Tilnærming/metode 1* Vi møter elevene med respekt og interesse. Vi arbeider bevisst med at alle elevene skal føle seg hørt og sett. 2* Vi jobber med å få til et godt skole – hjem samarbeid. 3* Vi er forutsigbare, trygge og har felles regler. 4* Vi har et asymmetrisk forhold mellom voksne og elever, og er tydelige voksenpersoner som er bevisst vår rolle. 5* Vi har uformelle samtaler i løpet av dagen.


Laste ned ppt "«Den gode timen på Saltvern»"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google