Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Respekt Tillit Endringsvilje Åpenhet Engasjement Eleven som helt menneske skal være i fokus for all vår virksomhet. Målet vårt er at hver elev skal bli.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Respekt Tillit Endringsvilje Åpenhet Engasjement Eleven som helt menneske skal være i fokus for all vår virksomhet. Målet vårt er at hver elev skal bli."— Utskrift av presentasjonen:

1 Respekt Tillit Endringsvilje Åpenhet Engasjement Eleven som helt menneske skal være i fokus for all vår virksomhet. Målet vårt er at hver elev skal bli så faglig dyktig som mulig.

2

3 Oppstart: Møt presis til timene Møt presis til timene Ha med bøker og utstyr til undervisningen Ha med bøker og utstyr til undervisningen Læringsmål og plan for timen presenteres Læringsmål og plan for timen presenteresArbeidsøkt: Formidling, dialog, elevaktivitet – variasjon i metodebruk Formidling, dialog, elevaktivitet – variasjon i metodebruk Tydelige beskjeder Tydelige beskjeder Korrigeringer av uønsket atferd Korrigeringer av uønsket atferd Ros for god arbeidsinnsats og ro Ros for god arbeidsinnsats og ro Oppsummering underveis: Hvor langt har vi kommet nå? Oppsummering underveis: Hvor langt har vi kommet nå? Er alle med? Er alle med? Egenvurdering skal være en del av undervisningen Egenvurdering skal være en del av undervisningenAvslutning: Oppsummering av mål og begreper Oppsummering av mål og begreper Rydding av arbeidsplass og klasserom / verksteder Rydding av arbeidsplass og klasserom / verksteder Lærer til stede til alle er ute. Klasserommet / verkstedet låses Lærer til stede til alle er ute. Klasserommet / verkstedet låses

4 Møt presis til timen. Møt presis til timen. Ha alltid med bøker og utstyr til undervisningen. Ha alltid med bøker og utstyr til undervisningen. Ha fokus på faget. Hold orden og ro i timene. Ha fokus på faget. Hold orden og ro i timene. Delta på prøver. Gjør lekser og lever oppgaver innen avtalt tid. Delta på prøver. Gjør lekser og lever oppgaver innen avtalt tid.

5

6 Vi forventer aktiv deltakelse i undervisningen. Det er knyttet arbeidskrav i form av innleveringer, prøver og muntlige presentasjoner til hvert fag. Se § 3-3 i forskrift til opplæringsloven.

7

8 Fokusskole. Markeres hvert år med kulturfesten Mangfoldige Malakoff Fokusskole. Markeres hvert år med kulturfesten Mangfoldige Malakoff Miljøfyrtårnskole Miljøfyrtårnskole Helsefremmende skole Helsefremmende skole Internasjonalisering Internasjonalisering Entreprenørskap Entreprenørskap

9 En stor og mangfoldig skole som Malakoff har bruk for ulike læringsarenaer. På Oasen kan læring tilrettelegges og følges opp på en annen måte. Skolen har egne handlingsplaner mot rus, mobbing, vold og rasisme. Vi følger IMDi’s rutiner for å forbygge tvangsekteskap.

10 Biblioteket Biblioteket Oasen Oasen IT-tjenesten IT-tjenesten Miljøarbeider Miljøarbeider Rådgivere Rådgivere Helsesøster Helsesøster PPT / OT PPT / OT www.malakoff.vgs.no


Laste ned ppt "Respekt Tillit Endringsvilje Åpenhet Engasjement Eleven som helt menneske skal være i fokus for all vår virksomhet. Målet vårt er at hver elev skal bli."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google