Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Finanskomite revisjonstjenester

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Finanskomite revisjonstjenester"— Utskrift av presentasjonen:

1 Finanskomite revisjonstjenester
Onsdag 9.mai 2018

2

3

4

5

6 Opprettelse av RRI IKS Opprettelse av Romerike Revisjon IKS
Kontrollutvalgssak 29/12-Felles revisjonsordning for Romerike. Innstillingen i Rokus og vedtak i kommunestyret lød slik: Saksprotokoll i Kommunestyret – PS 95/12 Behandling Av 35 representanter var 34 til stede. Votering Kontrollutvalgets innstilling ble enstemmig godkjent. Vedtak 1. Det opprettes en felles revisjonsordning for kommunene Aurskog-Høland, Eidsvoll, Fet, Gjerdrum, Hurdal, Lørenskog, Nannestad, Nes, Nittedal, Rælingen, Skedsmo, Sørum og Ullensaker. Revisjonsordningen organiseres som et IKS etter lov om interkommunale selskaper av 29. januar 1999 nr. 6. 2. Selskapets foretaksnavn er Romerike Revisjon IKS. 3. Rapporten «Utredning av felles revisjonsordning på Romerike» legges til grunn for det videre arbeidet med opprettelse av selskapet. 4. Det opprettes et midlertidig interimsstyre i tråd med vedlegg 2 (Notat opprettelse av interimsstyre) til saken. Interimsstyret virker inntil styre for selskapet er valgt. 5. Utgiftene i forbindelse med opprettelse av selskapet fordeles på kommunene etter innbyggertall.

7 Opprettelse av RRI IKS Selskaps og eieravtalen er vedtatt i kontrollutvalget i sak 4/2013 datert og i kommunestyret i sak PS 28/13 pr 30/ Reglene for å utarbeide selskapsavtale finner en i lov om interkommunale selskaper spesielt i § 6 og skal vedtas av kommunestyret selv(ikke mulighet for delegering).

8 Økonomi

9 Uttreden av samarbeidet
Omtalt i vedtatt selskapsavtale § 16. Tidligst uttredelse etter fem år etter inngåelse av avtalen ( ) Regulert etter lov om interkommunale selskaper Varsle RRI IKS minimum 1 år før uttredelse ( ).

10 Konkurranseutsette revisjonstjenester
Kuttmulighet Konkurranseutsette revisjonstjenester Ca. 1 mill. årlig


Laste ned ppt "Finanskomite revisjonstjenester"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google