Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Informasjonshefte om sykepleieryrket i sykehuset

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Informasjonshefte om sykepleieryrket i sykehuset"— Utskrift av presentasjonen:

1 Informasjonshefte om sykepleieryrket i sykehuset
«På lag med deg for din helse» Informasjonshefte om sykepleieryrket i sykehuset • Klinikk for medisin og rehabilitering • Klinikk for kirurgi • Klinikk for kvinne, barn og familie • Klinikk for psykisk helsevern og rus

2 Vår hjemmeside Generell informasjon om oss finner du på www.hnt.no
Helse Nord-Trøndelag består av: Sykehuset Levanger Sykehuset Namsos DPS Stjørdal (distriktspsykiatrisk senter) DPS Kolvereid Høvdinggården, Steinkjer Til sammen arbeider omtrent 3000 personer i helseforetaket. Arbeidsdagen i våre enheter er preget av høyt faglig fokus, kvalitet, givende oppgaver og godt arbeidsmiljø.

3 Klinikk for medisin og rehabilitering, Sykehuset Levanger
► Dette er en klinikk med 80 sengeplasser, fordelt på fire sengeposter og hjerteovervåkning. Vi har i tillegg dialyseenhet og medisinsk poliklinikk. Medisin A Lungesykdommer Medisin B Kardiologi og nyresykdommer Medisin H Hematologi, gastroenterologi og geriatri med slagenhet MOA Medisinsk overvåkingsavdeling Dialyse Poliklinikker Rehabilitering Sykepleietjenesten ledes av Hilde Folden tlf , epost Rehabilitering sengepost Kristin Eggen tlf , epost Vi har behov for sykepleiestudenter og sykepleiere til: Helgestillinger Ekstravakter som vi kan ringe etter Ferievikarer Lengre vikariater og faste stillinger Ledige stillinger finner du på For å ivareta oppgavene klinikken er satt til å løse, har vi et høyt fokus på kompetanse og faglig utvikling. Dette innebærer blant annet at vi har utdannet og vil fortsette å utdanne, spesialsykepleiere innen de forskjellige fagfeltene som klinikken favner. Vi har pr i dag spesialsykepleiere innen lunge, hjerte, nyre, diabetes, intensiv, nevrologi, gastroenterologi, kreft, infeksjon og geriatri. Klinikken har i tillegg også støttet masterutdanning til flere sykepleiere for å styrke faglig utvikling og forskning i klinikken. Klinikken har flere sykepleierdrevne poliklinikker, foreløpig innen fagfeltene hjerte, nyre, infeksjon, lunge, diabetes, tarmsykdommer, geriatri og slag. Vi har til enhver tid sykepleiedrevne prosjekter pågående i klinikken – dette for å styrke kvaliteten på pasientbehandlingen og å forbedre praksis. Blant prosjektene kan nevnes SIRS/SEPSIS, gjennomgående KOLS pasientforløp, lungekreft, sykepleiedrevet ultralyd til hjertepasienter, fokus på ernæring, fallforebygging og pasientforløp ca. pulm.

4 Klinikk for kirurgi, Sykehuset Levanger
► Klinikk for kirurgi, Sykehuset Levanger er en klinikk med 59 sengeplasser, fordelt på tre sengeposter. Vi har i tillegg Dagkirurgisk enhet, Kirurgisk poliklinikk, Kreftpoliklinikk, Intensivavdeling, Operasjonsavdeling, Anestesiavdeling, og Akutt mottakelsesavdeling. Kirurgen 1 Gastrokirurgi, Kirurgen 3 Urologi, mammae og endokrinkirurgi, infeksjoner Ortopedisk post 4 Ortopedi Dagkirurgisk enhet Elektiv og øyeblikkelig bløtkirurgi/ortopedi som ikke trenger innleggelse i avdeling Intensiv Pasienter som trenger overvåking, og intensiv behandling Kirurgisk poliklinikk Ny henviste pasienter og pasienter som kommer til kontroll etter behandling Kreftpoliklinikk Cellegiftbehandling, Operasjonsavdeling Avdelingen delt i 2- ortopedi og bløtdelskirurgi Anestesiavdeling Narkose, samt regional og lokal bedøvelse til operasjonspasienter Sykepleietjenesten på sengeposter, dagkirurgi og poliklinikker ledes av Aud Marit Vongraven, tlf , epost Sykepleietjenesten på Akuttmedisinsk avdeling ledes av Astrid Tromsdal, tlf , epost Avdelingssykepleiere: Kir 1 Anita Hopstad Vanebo Kir3 Hans Bremer Mejdal Ort 4 Lars Gunnar Hågensen Intensivavd Grete Sivertsen Anestesiavd Svein Juul Operasjonsavd Ada Kolseth Kir. poliklinikk Ann Kristin Riseth Kreftpoliklinikk Aud Marit Vongraven Kirurgisk dagenhet Aud Marit Vongraven

5 Vi har behov for sykepleiestudenter og sykepleiere til:
Helgestillinger Ekstravakter som vi kan ringe etter Ferievikarer Lengre vikariater og faste stillinger Ledige stillinger finner du på Klinikken har stor bredde i behandling av pasienter, og er aktiv i utviklingsarbeid. Ansatte i klinikken får tilbud om videreutdanning innen flere ulike fagområder, som klinikken kontinuerlig har behov for. Klinikk for kirurgi har mange ulike spesialsykepleiere bl.a. kreftsykepleier, stomisykepleier, intensivsykepleier, operasjonssykepleier, anestesisykepleier, akuttsykepleier, geriatrisk sykepleier, uroterapeut, sårsykepleier, sykepleierveiledere og spesialsykepleier i rehabilitering. Vi har også sykepleiere i flere masterløp og støtter også b.la masterutdanning innenfor aktuelle områder nevnt ovenfor. Klinikken deltar og har pågående prosjekt til en hver tid, der vi har sykepleiere som aktive deltakere og leder ulike endringsprosjekt - dette for å styrke kvaliteten på pasientbehandlingen og å forbedre praksis. Blant prosjektene kan nevnes SIRS/SEPSIS, gjennomgående hofte/kne pasientforløp, to regionale pasientforløp innen brystkreft og tykktarmskreft, fokus på ernæring, fallforebygging, forebygging av urinveisinfeksjoner, mobiliseringsprosjekt og tidlig mobilisering av intensivpasienten.

6 Klinikk for kvinne, barn og familie, Sykehuset Levanger
► Klinikk for kvinne, barn og familie, Sykehuset Levanger har sengeposter, poliklinikk og dagbehandling fordelt på tre avdelinger. Barne- og habiliteringsavdelingen Føde/Barselavdeling Gynekologisk avdeling Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling Sykepleierdrevne poliklinikker Dagbehandling Barne- og habiliteringsavdelingen ledes av Randi Brenne Dreier Epost og tlf Barne- og ungdomspsykiatriskavdeling ledes av Åsmund Bang E-post og tlf Gyn/Fødeavdelingen ledes av Marianne Mathisen Epost og tlf Vi har behov for sykepleiestudenter og sykepleiere til: Ekstravakter som vi kan ringe etter Ferievikarer Lengre vikariater og faste stillinger Ledige stillinger finner du på For å ivareta oppgavene klinikken er satt til å løse, har vi et høyt fokus på kompetanse og faglig utvikling. Dette innebærer blant annet at vi har utdannet og vil fortsette å utdanne, spesialsykepleiere innen de forskjellige fagfeltene som klinikken favner. Vi har pr i dag spesialsykepleiere innen psykiatri, intensiv, barnesykepleie, urologi og diabetes. Flere av våre sykepleiere har tatt jordmorutdanning. Klinikken har flere sykepleierdrevne poliklinikker. Vi har til enhver tid sykepleiedrevne prosjekter pågående i klinikken – dette for å styrke kvaliteten på pasientbehandlingen og å forbedre praksis. Vi er aktive innen endringsarbeid og deltar i flere ulike prosjekter. .

7 Psykiatrisk klinikk, Sykehuset Levanger
► Psykiatrisk klinikk, Sykehuset Levanger er en klinikk med 50 døgnplasser i Levanger og 28 døgnplasser på Stjørdal, fordelt på syv døgnseksjoner. Vi har i tillegg flere poliklinikker. Avdelingen er inndelt i flere sengeposter, og pasienten får tilbud om behandling. Post 1 Seksjon allmenn, 14 døgnplasser Post 2 Seksjon akutt, 12 døgnplasser Post 3 Seksjon spiseforstyrrelser Le, 8 døgnplasser Post 4 Seksjon psykoser, 10 døgnplasser ARA Rusutredning, døgnplasser DPS, Stjørdal DPS døgn, døgnplasser RKSF Stjørdal Seksjon spiseforstyrrelser Stj, 8 døgnplasser Poliklinikker Alder, Havo, Allmenn, Rus Alle henvendelser om jobb rettes til Torbjørn Eliasson, tlf , epost  Vi har behov for sykepleiestudenter og sykepleiere til: Helgestillinger Ekstravakter som vi kan ringe etter Ferievikarer Lengre vikariater og faste stillinger Ledige stillinger finner du på For å ivareta oppgavene klinikken er satt til å løse, har vi et høyt fokus på kompetanse og faglig utvikling. Vi prioriterer å støtte sykepleiere og andre med helseutdanning til spesialiseringsløp. .

8 Helse Nord-Trøndelag lyser kontinuerlig ut ledige stillinger.
Du finner oversikten her: Følg oss også på Facebook: Helse Nord-Trøndelag - offisiell side Pr


Laste ned ppt "Informasjonshefte om sykepleieryrket i sykehuset"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google