Snøryddingsplan Vikahaugane kunstgras vinter 2011  Det er ingen selvfølge å komme til ferdigmåket bane  Skal vi ha en treningsarena i vintersesongen.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Advertisements

Skjønnlitterær fortelling
Sportslig organisering Senior Herrer Visjon Visjon : -Trivsel & fotballglede.
EN LITEN JULE HILSEN FRA LAR-NETT NORGE
6:0 FORSVAR MED FREMSKUTTE 3-ERE Laget av Kenneth Gabrielsen
utnytte ledg rom/medløpspasning
De dårige følelsene. Veiene ut..
Antall spillere, inntreden på banen - feil og konsekvenser, samt nyheter bl.a. etter NFF’s ting sist helg.
UT PÅ TUR I RAMMEPLANEN FOR BARNEHAGER HETER DET AT NATUREN SKAL GI ROM FOR ET MANGEFOLD AV OPPLEVELSER TIL ALLE ÅRSTIDER OG I ALL SLAGS VÆR, OG AT DET.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
En fantastisk reise gjennom turnerings-administrasjon
1 Foredragstittel Tittel på foredraget Navn på foredragsholder.
Trenerforum 20.mars • Se tidligere trenerforum for «pensum» for Readytrenere Se tidligere trenerforum for «pensum» for Readytrenere • Forutgående.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Fritidslederen min roper hjelp!
Fiksjon eller virkelighet? Boligplanlegging Alle med på laget.
Hvordan spille Yukigassen snøballkamp
Lørenskog Idrettsforening
Hva er vitsen med å gifte seg?
Stjerneskudd fra STK?. Presentasjon av de blå team Vi ønsker at flest mulig av våre medlemmer skal konkurrere gjennom lagtennis, ligaspill og turneringer.
Sportslig organisering Senior Herrer Visjon Visjon : -Trivsel & fotballglede.
Priviligerte mennesker, lever livet uten grenser, graver og pumper opp
Velkommen til sesongen 2007 G94. Mål for Korsvoll G94 Flest mulig med lengst mulig – dvs godt med gutter til to lag ut G16 Interkrets 2010 (G16). Dette.
AD SIGNALER Innkast Ad markerer når ballen er ute av spill.
Fair Play Fokusområde 2: 5.juni Fair Play Fokusområde 2: Fair Play.
Hendelser og nøtter Dommerseminaret 2010.
Friidrettshallforum 2011 Trondheim 14. februar 2011.
HVITVEIS.
HVEM ER GUD, EGENTLIG? Salem
Stående skytestilling STÅENDE - UTTRØNDELAG
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe junior/senior Trener: Eirik Endelig på snø – fantastiske forhold.
SAMLING PÅ NORDSETER 25. – 27. NOVEMBER 2011 Gruppe Junior/senior Trener: Eirik Dessverre lite snø – men vi skal ha det moro likevel.
SAMLING PÅ GOMOBU 20. – 22. NOVEMBER 2009 Gruppe 7-10 år: Endelig er det tid for Gomobu-samling og på med skiene! Vi skal trene både skøyting og klassisk.
Min hobby.
Hva er det vi har behov for å få hjelp til av spesialisthelsetjenesten? Av Per Willy Ormestad, Sosionom m/spesialkompetanse i sosialt arbeid på rusfeltet.
dekke opp innenfor egen 16-meter
Minihoppbakke til gratis utlån. Nord-Trøndelag Skikrets. Bestilling for bruk gjøres via Nord-Trøndelag Skikrets v/Bjørn Bruvoll, tlf /
KIL/Hemne J13/J14 Spillermøte 6.februar 2010.
Kvalitetsklubb – NFF regi
Skedsmo Fotballklubb Treneren og klubbens filosofi
Det er viktig å strekke seg etter nye utfordringer i løpet av livet, å ville mestre større utfordringer, å alltid ville nå det grønnere gresset på den.
Tangmoen IL Status spillerstall menn Menn senior 1 spiller + 1 fra G19 Menn 6 divisjon 20 stk. + 3 Junior 19 gutter 16 stk. (?) + 1 fra Remyra G16.
Foreldremøte Gutter ’99 Mandag Agenda / Saker: Spillere og foreldre Kort oppsummering fra trenermøte / sesongen ’08 Spiller / foreldres feedback.
Dommerens plassering og bevegelse
Hinna Fotball Gutter 8 år
Treningsmentalitet -Hva kjennetegner de som ble best?
Informasjonsmøte for lagledere 2011-sesongen 14. april 2011.
Lørdag - 1.økt (3km - G14/G13/J14/J13) 1.rundeOransje løype1,2km 2.rundeRosa løype0,7km 3.runde*Oransje løype1,4km 3,3km Lørdag - 2.økt første del (4km.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2014 Gruppe junior/senior Trener: Eirik Endelig på snø – fantastiske forhold.
1 Stavanger Tennisklubb Et av Rogalands største og sterkest voksende idrettslag Sportslig utvikling 2008.
Tittel på foredraget Navn på foredragsholder. 2 Sted og tid Heading Tekst og innhold skal stå her Første underpunkt Andre underpunkt Med mulighet for.
Myter – organisasjon og ledelse i barnehagen
1 Ha det kjekt med fotballen i sommer Det å spille og trene fotball skal stort sett alltid være kjekt. Noen dager har vi skikkelig flyt i det vi gjør,
Fair play-møte med trenere og dommer før kamp.  Det skal ikke være høyt press ved igangsetting fra motstanders keeper (pressfri sone)  Når kampen er.
MINDE – FORSLAG TIL EGENTRENING I FERIEN 1. HA DET KJEKT MED FOTBALLEN! Det å spille og trene fotball skal være kjekt. Noen dager har vi skikkelig flyt.
Egentrening i ferien Minde Storm. 2 Ha det kjekt med fotballen Det å spille og trene fotball skal stort sett alltid være kjekt. Noen dager har vi skikkelig.
Bønes J02 Treningsopplegg og øvelser Vinter / vår 2015.
Heming Fotball – Infomøte for 2009 Heming Fotball – En breddeklubb i verdensklasse! kullet!
Follo HK Damer inviterer til håndballakademi for jenter født 2004, 2003, 2002 og Lever og drømmer du håndball? Da er dette tilbudet noe for deg.
Klubben for alle med fotball i sitt hjerte!
Grüner idrettslag Grüner er 90 år i år Fire ulike idretter.
Tittel på foredraget Navn på foredragsholder. Heading Tekst og innhold skal stå her –Første underpunkt –Andre underpunkt Med mulighet for enda et underpunkt.
Uke august.. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Samling Stasjoner Lunsj Krd Naturfag Samling Stasjon er Lunsj Engelsk Samf.fa g Matte Norsk/Gy.
Foreldremøte 29. sept 2016 Team J-2003.
Dekktyper I dag skal vi gå gjennom fire dekktyper: de symmetriske, de asymmetriske, de retningsbestemte og de asymmetrisk retningsbestemte.
LANGHUS IL FOTBALL Trenerforum 26. oktober 2017
Garderobe & Sanitær anlegg «Kirkhusmoen» Arena
R A U S H E T Gjennomføring av workshop (1)
Fair play ABC Viktige elementer og tiltak vi kan sette i gang
Utskrift av presentasjonen:

Snøryddingsplan Vikahaugane kunstgras vinter 2011  Det er ingen selvfølge å komme til ferdigmåket bane  Skal vi ha en treningsarena i vintersesongen må ALLE bidra  Slik det er nå sliter vi ut enkeltpersoner som står for hele jobben alene  Dersom ikke dette bedrer seg vurderer vi å stenge kunstgrasbanen når den er dekket av snø  Oppfylles ikke oppgave av de enkelte lagene vil de bli ilagt treningskarantene  På de neste sidene vil de bli laget en skisse som viser hvem som har ansvar

A B C D VABAKKEN Sluker som skal holdes åpne Snø skal måkes i den retning som piler viser så langt som det lar seg gjøre, snøen skal måkes 1 meter over sidelinje

Ansvarsområder A B Felt A skal senior herrer sammen med J13 holde fri før snø, det skal ikke trenes før dette feltet er fritt for snø og is. Dere står fritt for å kalle inn foreldre eller andre som kan hjelpe Felt B skal Junior og Oldboys holde snø og isfritt Dere står fritt for å kalle inn foreldre eller andre som kan hjelpe

C D Ansvarsområder Felt skal G16 sammen med Juniordamer holde fri før snø, det skal ikke trenes før dette feltet er fritt for snø og is. Dere står fritt for å kalle inn foreldre eller andre som kan hjelpe Sst hjelper til der det trengs. Felt D skal G14,J14 og G13 holde fri før snø, det skal ikke trenes før dette feltet er fritt for snø og is. Dere står fritt for å kalle inn foreldre eller andre som kan hjelpe Sørge for at alle sluker er åpne hører også med til dette arbeidet og skal gjøres på alle felt

Plassering av mål ved treningslutt Ved treningslutt skal mål plasseres i område markert med rødt, dette for at fres skal ha tilgang til sider

Andre ting  Vi har begrenset tilgang på maskiner, så dersom noen kjenner folk med ATV er og lignende ønsker vi å låne disse.  Det er viktig at en holder god avstand når banen freses  Ingenting må ligge igjen i snøen etter trening, da dette kan ødelegge fres.  Det er kun håndholte redskap som skal brukes på banen uten at det er klarert med anleggsansvarlig på forhånd  Det skal aldri trenes på felt som ikke er frigjort for snø, da dette gjør at det danner seg hardere lag og isflater.  Dersom alle bidrar vil dette gi våre spillere store fortrinn i forhold til andre lag, dette får vi til med litt god ånd og ståpåvilje.  Stord fotball kjøper fortløpende inn mer måkeutstyr, alt måkeutstyr skal plasseres utenfor fotballstova etter bruk  Husk at snømåking er en glimrende styrketrening  Kontakt personer:  Atle Heggøy tlf Joar Losnegård tlf Espen Tyse tlf Mvh Atle Heggøy