PROSJEKT VÅREN 2014 I løpet av våren 2014 skal samtlige studenter i 3DT, 3ELE, 3DTD, 3. master ikt og 3 master indøk, 3DTM, Programmering og Multimedia.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Lunner Skolefaglig rådgiver Velkommen til UNGDOMSRÅD!
Advertisements

Internship høsten Internship høsten 2014.
Avsluttende prosjekt-oppgave på 10. trinn
Geografiprosjekt Uke Innlevering 20.mars kl
Den ideelle kommunesammenslåing
ENTREPRENØRSKAP FOR LÆRERE OG SKOLELEDERE Videreutdanning 30 studiepoeng Entreprenørskap i skolen Entreprenørskap er et utdanningsmål og en opplæringsstrategi.
Videreutdanning i Juss for vernepleiere IKT-støttet undervisning Praktisk gjennomføring 1.
Felles hovedprosjekt for IR- og IT-studenter (?) Hovedprosjekt = Bachelorprosjekt IT : 20 stp IR: 20, 15 stp.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE FOR VG1
SKOLERING I GJENNOMFØRING AV MUNTLIG EKSAMEN I KUNNSKAPSLØFTET
Oslo kommune Utdanningsetaten 1 SKOLERING I GJENNOMFØRING AV MUNTLIG EKSAMEN I NORSK Vg3 14. OKTOBER 2008.
Barns språkutvikling og språkarbeid i barnehagene
Barns språkutvikling og språkarbeid i barnehagene
Sekretærens oppgaver i Rotary Distriktssamling 2009 Arendal 7. mars Langesund 21. mars.
Side 1HiST, AITeL – Walter Keim Hovedprosjekt/Bachelorprosjekt 2009 BO803D Hovedprosjekt 18 sp - ING BO810D Bachelorprosjekt 18 sp – drift.
10/07/2014Wenstøp: STR 2400 Kursopplegg Nydalen1 STR 2400 Strategi Kursopplegg Fred Wenstøp.
I dag: Kort repetisjon om faget webprosjekt Om gruppearbeid
Mål og forventninger for Ehandel i Universitets- og høgskolesektoren Leverandørsamling – Pulje Mars 2008.
Overgangsprosjektet NY GIV
Oslo kommune Utdanningsetaten SKOLERING I GJENNOMFØRING AV MUNTLIG EKSAMEN I KUNNSKAPSLØFTET 11. JANUAR 2008 NORSK (modul 1) Trude Slemmen, fagkonsulent.
Muntlig eksamen realfag: Retningslinjene for lokalt gitt eksamen i Oppland fylkeskommune: Realfag 7.april 2008.
Institutt for kjemisk prosessteknologi
Semesteroppgave i pers. data Gruppearbeid Plannlegging av gruppearbeid Prosjektoppgaven.
Sommerprosjektet 2003PBL-strengen Studieprogram for bygg- og miljøteknikk En helhet i helheten PBL-strengen Helhetlig vurdering av studentenes prestasjoner.
Agenda Råd om/prosedyre for utenlandsopphold sett fra PuP (Bjørn Andersen) Råd om/prosedyre for utenlandsopphold sett fra instituttene Råd om/prosedyre.
1 Infomøte 4.KomTek Studieretning Nett og tjenester 20. april 2010 kl
Onsdag 13. mars Sam Eyde vgs
IKT-forkurs IKT-seksjonen LUI INTRO Dag 1 Mål for økten – Dag 1 l Pålogging –(Kontoaktivisering) l Hva må du kunne (IKT) l Brukergrensesnitt og.
Institutt for maskin- og marinfag Side 1 HOVEDPROSJEKTER 2006 FRISTER 19. Januar ”Forprosjekt” renskrevet og utfylt framdriftsplan levert til veileder,
Institutt for data- og realfag
Hovudprosjekt våren Institutt for data- og realfag
Avdeling for ingeniørutdanning
Orientering om eksamensperioden, eksamensreglement og klageadgang
# Rapporten skal kun benyttes av Universitetet i Oslo til de formål den er ment og skal ikke distribueres til andre parter uten vårt skriftlige samtykke.
Valg og vurdering av elektroniske læremidler i matematikk A05 – våren 2007 Lærermanus Et samarbeid mellom matematikkseksjonen, praksisskolene/øvingslærerne.
Vest-Agder fylkeskommune en drivkraft for utvikling Folkestyre – kompetanse - samarbeid.
«Lese og løse oppgaver»
PROSJEKT VÅREN 2015 I løpet av våren 2015 skal samtlige studenter i 3DT, 3ELE, 3DTD, 3. master ikt og 3 master indøk, 3DTM, Programmering og Multimedia.
Masterdag
Hovedprosjekt Sikkerhetsrutiner for sykepleiere som dokumenterer i den elektroniske journal (EPJ). Et prosjekt i studiet Videreutdanning i Data Av student.
Steinar Hafto Myre 23. januar 2007 VALPRAKS PRAKSISORDNINGEN I PRAKSIS En gjennomgang av –Opplegget –Frister –Informasjonskilder.
En gjennomgang av Opplegget Frister Informasjonskilder
2005 VALPRAKS PRAKSISORDNINGEN I PRAKSIS En gjennomgang av Opplegget Frister Informasjonskilder.
Ny Lerkendal stadion – En moderne fotballarena Prosjektoppgave i SIF 8002 IT grunnkurs Høsten 2000.
Oppstart av arbeidet med bacheloroppgave Dag Wiese Schartum.
2005 Informasjonsmøte torsdag Bachelorprogrammet i Utviklingsstudier.
Samlinger november 2014 Før inntaket 2015/16 Søknadsfrist 1.februar Meldingsskjema 1.mars Spesialundervisning.
Fokusgrupper Komité Helse og omsorg 25. februar 2015.
VALPRAKS PRAKSISORDNINGEN En gjennomgang av –Opplegget –Frister –Informasjonskilder.
Fagartikkelen Arbeidskrav for å få gå opp til muntlig eksamen våren 2009.
MAS 1500 Vest-Europeisk historie
Institutt for spesialpedagogikk VELKOMMEN TIL INSTITUTT FOR SPESIALPEDAGOGIKK INFORMASJONSMØTE FOR NYE MASTERSTUDENTER 12. AUGUST KL. 10:15 -12:00, AUD.
Informasjonsmøte om utveksling Tema Hva, hvorfor, hvem, hvordan Søkning og uttak til utveksling Godkjenning av fag og eksamener Stipend/lån.
Startmøte Veilederutdanning Hva er et startmøte? Et møte der det gjennomføres en prosess med styret og mange ressurspersoner i klubben.
Hovedprosjekt Fagnr: ITF stp. Vår 3.klasse
Oppfølgingsmøte Veilederutdanning Hensikt Oppfølging av startmøtet. Presentere resultater og erfaringer med gjennomført plan, samt vurdere om det.
MK VG2 Struktur: Stor grad av tverrfaglighet da vi jobber i prosjekter
DRI3001 V-16 Bacheloroppgave
Konsumenter og merkevarer
Om arbeidet med bacheloroppgave, DRI3001
En gjennomgang av Opplegget Frister Informasjonskilder
Informasjonsmøte om VEILEDNING
EKSAMENSINFORMASJON VÅR 2018.
Skøyenåsen skole Eksamensinformasjon Vår 2018.
STR 2400 Strategi Kursopplegg
En gjennomgang av Opplegget Frister Informasjonskilder
Gitt 30 Aug 05 Frist 5 September kl17:15
Presentasjon til møte i Haugalandet vannområdeutvalg 14
Hovedprosjekt E49 Student: Terje Valla Oppdragsgiver: Straumen skole
Utskrift av presentasjonen:

PROSJEKT VÅREN 2014 I løpet av våren 2014 skal samtlige studenter i 3DT, 3ELE, 3DTD, 3. master ikt og 3 master indøk, 3DTM, Programmering og Multimedia samt de som ønsker det fra IKT årskurs gjennomføre et større prosjektarbeid. Prosjektets størrelse er på 20 studiepoeng og fagkoden er henholdsvis DAT304(Datastudenter), ELE301 (Elektronikkstudenter) eller DAT303 (Multimediestudenter). Det er en forutsetning at studenten har bestått 130 sp. etter høsteksamenene i 3. klasse for at du skal få lov til å ta hovedprosjektet i vårsemesteret.

HVORFOR: Gruppearbeid En arbeidssituasjon mer nær opp til virkeligheten Fordypning

HVORDAN: Du velger/tildeles en oppgave Prosjektdefinisjon, fremdriftsplan, litteratursøk og andre forberedelser gjennomføres i samarbeid med faglærer. Jevnlig avholdes det møter med veileder der fremdrift og videre arbeid diskuteres. NB: Dere utfører prosjektet ikke veileder Prosjektrapporten, en pressemelding og en muntlig presentasjon av prosjektet, markerer slutten på oppgaven. Krav til prosjektrapportens utforming og hva rapporten skal inneholde finner dere i Retningslinjer for prosjektarbeid

KARAKTERER: Vi har satt i gang et større arbeid for å se på vurderingskriteriene som skal legges til grunn ved vurdering av bacheloroppgaven. Sannynsligvis vil vurderingen bli todelt der del 1 er rapport og produkt (teller 70%) og del 2 er en muntlig korrigerende høring (teller 30%). Formen på denne siste delen er ikke helt avklart men det er et viktig poeng at det gis individuell karakter på denne delen.

TIDSKRAV: Et tentativt valg av prosjekt bør skje før Jul. Dersom du ikke har avtalt prosjekt med en veileder innen 17. januar må du levere en prioritert liste over prosjekter til ”studiekoordinator” (3 stk.). Endelig prosjektvalg med ferdig prosjektbeskrivelse skal foreligge 3. februar. Arbeidet med forprosjektrapport starter opp etter tildeling av oppgave. Forprosjektrapport skal leveres innen 7. mars. Arbeidet med selve hovedprosjektet starter for fullt etter marseksamen. Innlevering av prosjektrapport skjer senest 27. mai. Muntlig presentasjon og utspørring 4. og 5. juni (med forbehold!).

Tilleggsinformasjon 1 All informasjon om hovedprosjekter vil du finne i fronter. Jeg vil i tillegg henvise til følgende website: Her vil min presentasjon og annen informasjon jeg får tilsendt på elektronisk form være tilgjengelig. Oppgaveforslag vil ligge tilgjengelig på kompetansetorget: (NB! Bruk gamle fagkoder i år når dere søker etter oppgaver: DAT300, ELE300 og DAT302 når dere søker etter oppgaver) Retningslinjer for gjennomføring av hovedprosjekt vil bli lagt på fronter/websiden ( Universitetet (lærerne) vil ta kontakt med mulige oppdragsgivere med tanke på å få definert prosjektoppgaver. Innkomne forslag legges fortløpende ut på kompetansetorget. I tillegg vil det bli avholdt presentasjon av noen av oppgaver i november. Dere har ansvar for å skaffe dere en prosjektoppgave. Samtlige skal skrive en pressemelding for sitt hovedprosjekt.

Tilleggsinformasjon 2 Oppgaven leveres i ett eksemplar til hver veileder og eventuelt ett eksemplar til ekstern oppdragsgiver. Gruppen er ansvarlig for å invitere eventuell ekstern oppdragsgiver til fremføringen. Rapporten samt programkode oversendes elektronisk til studiekoordinatorene som vil sørge for at samtlige prosjektgruppers rapporter brennes på DVD. Sendes via eller leveres på minnepinne/CD.