Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hovedprosjekt E49 Student: Terje Valla Oppdragsgiver: Straumen skole

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hovedprosjekt E49 Student: Terje Valla Oppdragsgiver: Straumen skole"— Utskrift av presentasjonen:

1 Hovedprosjekt E49 Student: Terje Valla Oppdragsgiver: Straumen skole
Veileder: Arne B. Mikalsen Tid: Våren 2001 Et avsluttende hovedprosjekt for studiet: Videreutdanning I Data

2 Straumen skoles interaktive websider Om skolen
Straumen skole ligger i Sørfold kommune i Nordland. Skolen er en 1–10 skole med ca 170 elever og en klasse på hvert trinn. Skolen satser på bruk av IKT i undervisningen.

3 Straumen skoles interaktive websider Problemstilling
Skolen ønsker å legge ut egne websider på Internett som en del av skolens satsing på IKT Sidene skal ikke være rene informasjonssider, men inneholde interaktive elementer for både elever, foreldre og andre samarbeidspartnere.

4 Straumen skoles interaktive websider Oppgavevalget
Denne oppgaven ble valgt av to grunner * Studenten har tilknytning til skolen som lærer. * Dette er et prosjekt som er tenkt videreført etter at hovedprosjektstiden er over, og som kan integreres i faget skolens og elevenes valg til neste år. Dette gir skolen muligheter for en bedre og mer utfordrende dataopplæring for interesserte elever.

5 Straumen skoles interaktive websider Om web siden
Selve web siden skal fungere som ett bindeledd mellom skolen og de foresatte hvor det legges ut informasjon, eksempler på elevarbeider, møteinnkallinger osv. Dette blir ett ledd i skolens tilnærming til informasjonssamfunnet. Sidens adresse:

6 Straumen skoles interaktive websider Om interaktivitet
Interaktiviteten skal være størst i forhold til elevene. I prosjektperioden skal det lages mattetester som elevene kan prøve seg på og få tilbakemelding på hva som er rett og galt. Elevene skal også ha mulighet til å journalføre forsøk og sende til faglærer via hjemmesiden. Foreldre skal ha mulighet til å stille spørsmål eller sende meldinger til skolen fra hjemmesiden. Samarbeidspartnere skal kunne ta kontakt med skolen fra hjemmesiden.

7 Straumen skoles interaktive websider Status
Status så langt er at websidenes foreløpige utforming er ferdig, men det jobbes med å programmere de sidene som skal ivareta den interaktive delen av prosjektet. Dette har vist seg å være vanskelig siden det ikke er all programvare som har støtte for Active Server Pages. Dermed er prosjektet havnet etter den opprinnelige fremdriftsplanen, men så snart som problemet med ASP i forhold til websidene løses regner jeg med å kunne fullføre prosjektet innenfor den fastsatte tidsfristen.


Laste ned ppt "Hovedprosjekt E49 Student: Terje Valla Oppdragsgiver: Straumen skole"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google