Brukerveiledning for kloning i GIMP

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Nedlasting av apper på Apple
Om et øyeblikk kommer Du inn i en magisk verden!
Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
Dette er en PowerPoint-presentasjon
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Internett for nybegynnere
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Hvordan bruke en videokanon
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Brukerveiledning for gruppeledere
Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
Nedlasting av Adobe Flash Player Adobe Flash Player brukes for å se video på Internett, YouTube, nett-TV osv. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet,
Hvordan lager du en konto?
Bildebehandlingverktøy
Kreativ bruk av tankekart
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks:
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
Oppdatere innstillinger for profil og personvern Trykk deretter F5, eller klikk Lysbildefremvisning > Fra begynnelsen for å starte kurset. Klikk Aktiver.
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
Intranett: Hvordan komme i gang
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005 Dette undervisningsmaterielle er laget av Ole Andreas Hvatum oktober 2005.
Lage e-post med bilde som vedlegg
Enkel brukerhåndbok for NFUs redaktører Versjon 1, 3. februar 2013.
Bilderedigering 6e Kopiere bilde
Brukerveiledning til NHOs PowerPoint-mal
Mønsterbygging i GIMP.
Manual for bruk av Storylineverktøykassa Laget av Åse Skiftun.
HVA ER ?.
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
Dokument med bilde, formatere i Word
Dokumentasjon av en prosess
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
Visma Enterprise introduksjonspresentasjon Hvordan bruke ny meny i Visma Enterprise HELHETLIG LØSNING FOR NORSKE VIRKSOMHETER Moderne og effektiv tjenesteproduksjon.
Oppdatering for Adobe Reader Når du får oppdateringer fra Adobe Reader, kommer det en tekstboble nede til venstre på skjermen (se bildet under), her klikker.
Nyttig presentasjonsverktøy Basert på lysark / plansjer
Epost vha Outlook Grunnleggende om epost / Outlook-Exchange
Gå inn på denne internettadressen:
+ Wiki i klassen Tonje Hilde Giæver og Louise Mifsud TOS IKT1.
Opplæring: Digital Diktering
Wikipedia Wikipedia er leksikon på Internett. Wikipedia blir utgitt av den ideelle organisasjonen Wikimedia Foundation. Wikipedia har over 18 millioner.
Hvordan lager du en konto?
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Mandag 8. November Powerpoint..
Bildebehandling i Paint
Publisering på verdensveven Kursdag 2 VÅFF, våren 2002.
Andre funksjoner. Her kommer en beskrivelse av søkefunksjoner, knapper og annen funksjonalitet. 2.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
Bli kjent med IKT. © Eduke as Basisferdigheter 1. Lese 2. Skrive 3. Regne 4. Muntlig fremstilling 5. IKT.
RGB •RGB fargemodellen er en fargemodell, der rødt, grønt og blått lys er lagt sammen på ulike måter og gjenskaper et bredt spekter av farger. Navnet på.
Mønsterkonstruksjon i GIMP.
Her er en test på SONY`s siste teknologi
1 Gruppeoppgaver - antirasistisk nettsted Visittkort / startside / indexside Lenkeside / Generell faglig ressurside (Side med generelle førskolelærerfaglig.
Her er noen skjermbilder fra PowerPoint kurs holdt for leger
Brukerveiledning i GIMP- animasjon (GIF)
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
Lync-møter Bli med i Lync-møte Planlegge et Lync-møte
KUNST & HÅNDVERKSBLOGG
Gatekunst.
23. Spillere For spillere i Postenligaen og 1.div.
Klubbjournalister Haslum IL, Håndball. Hva kan du gjøre? Artikkler Du kan lage og publisere artikler på de områder du har tilgang til. Artiklene vil komme.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Bruksanvisning for innsetting av logo
Tilpasse «framhevet bilde» i paint
Utskrift av presentasjonen:

Brukerveiledning for kloning i GIMP Åpne bildene dine i hvert sitt lag ved å klikke «Open as layers» for hvert bilde. Brukerveiledning for kloning i GIMP

Da vil bildene dine legge seg i 3 lag slik som vist her:

Klikk på hvert av lagene og «Add layer mask»

Sørg for at du er i det øverste laget (markert) Sørg for at du er i det øverste laget (markert). Nå skal du «viske» et hull i dette laget, ned til neste lag, slik at modellen i laget under kommer til syne. Bruk pensel her: reguler størrelsen på penselen her: og hold ctrl inne mens du drar penselen med musa over bildet.

Så går du til laget under, lag nr. 2, og visker hull ned til lag nr Så går du til laget under, lag nr. 2, og visker hull ned til lag nr. 3 for å få den røde modellen frem. Her må du lukke øyet (klikk på det) til det øverste laget, slik at du bare ser de to nederste lagene.

Så går du tilbake til det øverste laget, og visker hull ned til den røde modellen, som allerede er «visket» frem i lag nr. 2. På denne måten kan du få frem alle 3 modellene i ett og samme bilde. Hvis du har to bilder, trenger du bare viske deg ned til ett lag (laget under)

For å lage en mest mulig sømløs montasje, kan du zoome inn bildet og velge colour picker tool, velge farge fra ett område og fylle på i sømmene med paintbrush. Du kan variere størrelsen på paint brush for å tilpasse den til små eller store områder.

Du kan også endre farger og kontraster i bildet ditt ved å gå inn på de ulike funksjonene under «colours». For å endre fargene likt i hele bildet må du høyreklikke i lagene på høyre side og velge «Merge down».

For å lagre bildet slik at du kan jobbe videre med det senere, og slik at alle lagene kan synes, må du lagre som xcf. fil.

For å lagre bildet til en JPG-fil, når du er helt ferdig, må du velge «export as», og så velge jpg i neste vindu. Du må lagre bildet både som xcf og jpg. Du skal levere xcf-filen til meg, for at jeg skal kunne se hva du har gjort i alle lagene.