S ØV N Ta et bilde av taket ditt og send det til oss med følgende informasjon: Ved oppmåling, må vi vite målet nøyaktig opp taket og målingen langs takets.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Om et øyeblikk kommer Du inn i en magisk verden!
Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
Velkommen til en sjekk av alkoholvanene dine!
System i sysakene Få skoesken inn i datamaskinen.
Labore Fravær -en oversikt over produktet
Grunnleggende forståelse av GPS
utnytte ledg rom/medløpspasning
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Music: Nightengale Serenade
Håndbok til Studweb LES DENNE! Du får en side-for-side veiledning med forklaringer og tips…
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
22 tips for den faglitterære forfatteren
Hvordan melde seg på skyteaktiviteter 1.For å kunne melde deg på skyteaktiviteter må du være godkjent av avdelingen som aktiv skytter. Før dette må du.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
MERKELIG ! Her er en liten matematisk øvelse som helt sikkert
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Manual for bruk av Storylineverktøykassa Laget av Åse Skiftun.
Nettvett.
CV Curriculum Vitae.
Harald Sørgaard Djupvik, TNS Gallup mars 2011 Norsk Journalistlag og Norsk Redaktørforening Den store kvalitetsundersøkelsen 2011 (Journalistdelen)
“Think it over...” Klikk på musen og se sidene. I dag har vi høyere bygninger og bredere veier, men kortere lunte og skylapper.
Godt verktøy er halve jobben
Ord til ettertanke (Klikk for å gå videre).
Gammel kinesisk visdom
Spøken som gir deg lykke!
Skritt 1 er å bli klar over Guds Plan
1.
Allmektige Gud, Far, Sønn og Hellige Ånd,
MINE KJÆRE BARN SPARE STRØM = MER LOMMEPENGER. DERFOR….
Fra ord til liv Juli 2009.
Dokumentasjon av en prosess
Praksiskonsulentordningen i Norge
Skattejakt-samling på torsdag
D ATASIKKERHET For foreldre med barn og unge som bruker datamaskin og internett - Hvilke trusler står vi ovenfor, og hvordan kan vi avverge disse?
Unio Min side Oppdatering av e-post og mobil
Oppgave 2. Oppgave 2 a) De sentrale paragrafene her er §§ 2 og 31 i personopplysningsloven (herretter forkortet til p.o. loven) og § 7-16 i forskriften.
Member Access Ny prosedyre for registrering og innlogging på RI’s medlemsdatabase Member Access. Denne prosedyren gjelder ALLE rotarianere.
Trygg Landing Vi skal nå rette fokus mot årets satsningsområde: Landinger Vi vil bruke ca en halv time. De fleste havarier skjer under landing, som oftest.
Lederen som coach Jeg kan ikke lære noen noe,
Legg merke til import av strøm på vinterstid.
Hva er ?. Facebook er et av de mest kjente sosiale medier eller nettsamfunn. Det er en gruppe mennesker som ved hjelp av data (internett) kommuniserer.
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Blogging med Google Blogger
Opprette Gmail-konto Lage iGoogle-side
Sende SMS og MMS videre 1c Videresende MMS:
Veien videre med Ung:leder prosjektet? Hva Hva skjer i 2012 sentralt? - Søknad inne hos Gjensidigestiftelsen om 3 nye år med støtte - Vi ønsker å starte.
Om et øyeblikk kommer Du inn i en magisk verden!.
Onsdag 13. mars Sam Eyde vgs
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
Lyst til å prøve noe nytt, noe annerledes? En skole uten eksamen eller karakter Mer enn 300 fag å velge i Internatliv Utstyr tilgjengelig døgnet rundt.
En skole uten eksamen eller karakterer Faglig fordypning Internatliv Utstyr tilgjengelig døgnet rundt Mer enn 300 fag å velge i.
Faglig fordypning Utstyr tilgjengelig døgnet rundt Mer enn 300 fag å velge i En skole uten eksamen eller karakterer Internatliv.
LYST TIL Å PRØVE NOE NYTT, NOE ANNERLEDES? Et år på folkehøgskole gir deg faglig fordypning utstyr tilgjengelig døgnet rundt mer enn 300 fag å velge i.
Av Dan-Christian og Stein Jørgen Yrke: Produksjonsleder på Helseth Vi var på Helseth As. Helseth AS lager propeller til båter. De fleste kjøperne er.
Sikkerhetsmerking i kraftstasjoner
Finne og gå til et chatterom Bruk søk i Lync til å finne rom som du har tilgang til. 1.I hovedvinduet i Lync klikker du kategorien Chatterom. 2.I søkeboksen.
For at denne skal virke må den brukes som fremvisning Klikk her.
Forelesning Fremgangsmåten ved arbeidet med laborasjon.
Et samarbeidsprosjekt mellom LNT og Baxter
Får jeg jobb da? Karrieresenteret. 2 MÅL: styrke deg i overgangen fra studier til jobb.
Hurtigreferanse for © 2013 Microsoft Corporation. Med enerett. Startskjermen i Lync Startskjermen i Lync inneholder fliser i huben til venstre, som du.
123 Data - Førstehjelp Krokelvdalen Skole. Hva skal vi lære Slå på/av datamaskinen Hva som må til for å komme på internett Hvilke typer kommunikasjonsformer.
Her viser jeg hvordan man kan overføre ideen sin til plexiglass
Mobilnummer Bypass-code applikasjon Loggin for første gang
Appendektomi i NOIS Resultater fra NOIS-1 -2 og -3 Tone Bruun.
Ta med Jordball Isopormåne Liten jordball Solomkrets Solsystemskalafil.
Hvordan gjøre beregninger på muligheten for solenergi på gården
Utskrift av presentasjonen:

S ØV N Ta et bilde av taket ditt og send det til oss med følgende informasjon: Ved oppmåling, må vi vite målet nøyaktig opp taket og målingen langs takets felgen. På samme måte må vi vite nøyaktig adresse, slik at vi kan se retningen på taket. Sjekk stillingen i Google Maps for å finne ut om du har et tak som vender mot sør, øst eller vest. Vi anbefaler ikke solcellepaneler på tak som vender mot nord.

Ved skrå takflater må måles i en firkant, som vår 3D-program selv telle resten ut. Har akkurat som avbildet her. Vennligst oppgi også takvinkelen i grader. Bare kanten av taket, ikke over, og en nøyaktig linje

Kartlegge det eksakte tagstørrelse i en firkantet mål, og ikke bekymre deg for hindringer som takvinduer. Disse tar 3D-program i seg selv ut av å finne størrelsen på. S ØV N

Vær sikker på å måle hele takflaten, selv om det ikke er hele rommet som skal brukes for solceller Nøyaktige målinger gir gode estimater for ytelsen og sørger for at prosjektet kan gjennomføres

Du vil motta en fullstendig rapport om alle data

Vore konsulenter har mange års erfaring og hundrevis av solenergianlegg på samvitigheden og vi er stolte av hver og en

Bare de beste produktene sammen med vår kompetanse gjør at solkraftverk som produserer strøm til din stikkontakter år etter år uten problemer.