Velkommen til garasjemøte Nye garasjerekker i Huseierlaget Yggdrasil

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Advertisements

Vesentlige kapasitetsendringer i basisperioden 15. august 2011 George Nicholas Nelson.
Strømpeforing For vann og avløp.
Studieforbundet natur og miljø. Hva er Studieforbundet?  Serviceorgan som legger til rette for studiearbeid i medlemsorganisasjonene  Formidler av tilskudd.
VM Fotballen.eu har foran VM i fotball 2010 fått på plass et VM-studio utenom det vanlige. Det du ikke finner om VM her er ikke verdt.
© EL & IT forbundet, søndag, 22. juni 2014 Lysbilde nr.: 1 Hvordan er kravene fra LOs representantskap innfridd?: •Krav: •”- at AFP-tillegget skal utformes.
Ny bane på Fart •Plassering •Type dekke •Kostnader •Finansiering Klikk når du vil gå videre!
Venner som hjelper andre
Velkommen til Fagforbundet og F E R I E
Markedsinfo fra Bergen kommune – vann- og avløpsetaten
Fotballen.eu Her følger en detaljert oversikt over muligheter for annonsering på fotballen.eu Du får også oversikt over statistikk samt historikk.
Husleie nivå  Husleien opp med ca 100% på 10 år.  Inntektene har hatt en lavere utvikling.  Det begynner å bli ”normalt” med over 40% bo.
Oppsummering AMS unntak fra funksjonskrav Gardermoen 9. januar 2012.
Hvordan beregne dugnad og rabatt i en spillemiddelsøknad?
Muzzafer Marvati Brukermanualer Service og vedlikehold.
Dimensjonering av bjelkelag med tabell Og valg av yttervegg med tabell
Sikkerhet ved skytebaner
Forslag til renovering av bygget – fra arkitekt John Arild Øyna
Skattefradrag på selvangivelsen
Og C.E.Pontoppidan Dykker og Entreprenørfirma presenterer.
Fordelingsnøkkel Fordeling •Utvalget bestemte seg for å navngi de ulike dimensjonene som: –68 %: Sportslig (tidligere kalt 68 %) –10 %: Kommersiell.
Orientering om NFFs budsjett for 2009 relatert til 1. divisjon kvinner.
Reguleringsplan Vendespor Ski sør -del av Follobanen – nytt dobbeltspor Oslo – Ski Åpent møte
Kapittel 9 Transport og tildelingsmodeller. Temaer i kapittel 9 Formulering av transport- problemer Løsning av transportproblemer med nordvestre hjørne.
Stavanger offshore tekniske skole Kalhammarvn. 54, 4007 Stavanger
Endringer i arbeidsmiljøloven
Erfaringer med målpriskontrakt
B for bibliotek Bibliotekledermøtet 26. januar 2012.
Hh Hamar i Vekst Ny E6 2 sporet jernbane 5 mrd initierte byggeprosjekt Økning boligbygging Ekspansjon arbeidsplasser 6000 arbeidsplasser.
Eksempel AOA (Activity On Arc)
Lokale forhandlinger Beregninger - begreper
Målprogrammering. LOG530 Distribusjonsplanlegging 2 2 Vi fortsetter eksempel 10.2, men vil nå se på oppfyllelse av flere mål samtidig. Målprogrammering.
Maks resultat og maks oppfylte kundekrav. LOG530 Distribusjonsplanlegging 2 2 Vi fortsetter eksempel 9, men benytter nå nettopriser for varene. (Antar.
Vi håper og tror det kommer 4-5
Kom, bli med på en annerledes dugnad!. Skedsmo Fotball er med på Norges raskeste idrettsdugnad! Bli med du også – be om et uforpliktende forsikringstilbud.
Prioriteringer i fakultetsadministrasjonen
Det 73. norske bibliotekmøte Stavanger 2012 NBs digitale bibliotek og biblioteksøk Arr Biblioteksøk 2.Nasjonalbibliotekets avistjeneste 3.En sniktitt.
Innherred samkommune 1 Større stillinger - en fordel for både brukere og ansatte Anne Grete Wold Prosjektleder Innherred samkommune.
Foreløpig uttalelse fra Norges Bondelag Stortingets næringskomité 6. Januar 2012 Landbruks- og matpolitikken Meld. St. 9 ( ) Velkommen til bords.
LEVANGER KOMMUNE 1 Noen regnskapstall Levanger kommune.
Velkommen til årsmøte Eikanger båtlag
Leikvang Hallprosjekt
Planlegging og drift av spesialskyss i Follo
FELLESPANT KNUT HØIVIK
VI INVITERER deg/ditt firma til Søve som UTSTILLER PÅ MINIDYRSKU’N Sted: SØVE VIDEREGÅENDE SKOLE ULEFOSS Lørdag 1. juni 2013 Søve kan feire 120 år som.
Skisseprosjekt fasader, balkonger og garasjeanlegg
Befolkningsundersøkelse juni 2014 For Skatteetaten.
Levanger kommune Rådmannen Presentasjon av foreløpig forslag – formannskapet Budsjett 2006 – rådmannens forslag.
Kapittel 2: Investeringsanalyse
Kommunens nye retningslinjer og forslag til praktisk gjennomføring Sofiemyrtoppen skole FAU.
Telenor Miljøkalkulator
Informasjonsmøte LSU 19. juni 2013
Maks oppfylte kundekrav og maks resultat. LOG530 Distribusjonsplanlegging 2 2 Vi fortsetter eksempel 10.1, men gjør trinnene i motsatt rekkefølge: max.
Fagdag spillemidler Steinkjer 28. august 2014
Båtbrann Skadesak for retten - I forbindelse med klargjøring av stedet for reparasjonsarbeidet hadde det dagen før vært benyttet varme arbeider i forbindelse.
”Farlig avfall 2009” i Sandvika Avfall fra bygg- og anleggssektoren – en betydelig avfallfraksjon i årene framover 16. september 2009 Rannveig Ravnanger.
Avvik fra arbeidstidsbestemmelsene
”Deltid – et steg videre” KS-Sør-Trøndelag 25.februar 2009 VIKNA –MODELLEN ” 3+3”
Espen Starheim Momentum Selvkost AS
En gledelig begivenhet Orientering til styret om overtakelse av ansvaret for følgetjenester for gravide til fødested og beredskap for denne tjenesten.
Velkommen - til Årsmøte 10. april 2014 Billingstad Boligsameie II.
ANSKAFFELSE AV ENTREPRENØR FOR UTBYGGING AV HOLMENKOLLEN TILBUDSKONFERANSE OG -BEFARING ​ 130-BYM-2013.
Årsmøte sak 6B - felles PRO Felles PRO Styremøtet besluttet å fremme forslag til årsmøtet om å gå inn.
Merverdiavgift. Hva er merverdiavgift? Merverdiavgift er en avgift (penger) man betaler til staten ved salg av varer og tjenester Beregnes som % av salgspris.
Produktnavn Tittel på presentasjon. Oversikt Gi en kort beskrivelse av produktet eller tjenesten, brukerproblemene som løses, og brukerne produktet eller.
Sandstuveien borettslag
Hvordan møte garasjenes aldersslitasje? Skytten huseierforening 2013
Sett inn bilde av produkt her
Lillohøyden Garasjen/utenomhus Årsmøtet 22. mai 2019 Facebook
Utskrift av presentasjonen:

Velkommen til garasjemøte Nye garasjerekker i Huseierlaget Yggdrasil

Alternative løsninger Nøkkelferdig garasjer Garasjer oppført ved eksterne firma og dugnad Type garasjer Langrekke med svalgang Langrekke uten svalgang Rekke 5 som vist på infomøte

Veilededne priser Tilbud nøkkelferdig fra Teknobygg minst kr. 242.000,- Tilbud nøkkelferdig fra Novicon minst kr. 178.000,- Stjern var på befaring, men ønsket ikke å gi tilbud Oppføring med dugnad Langrekke med svalgang kr. 87.600,- Oppføring med dugnad Langrekke uten svalgang kr. 81.300,- Oppføring med dugnad 5’er rekke kr. 91.600,- NB: Dette er ikke eksakte priser, men så godt vi har kunne beregnet dette ut fra tilbud.

Prisforskjell med og uten svalgang på langrekke Det er foretatt beregning på hvor mye reduksjon en kan regne med ved å bygge uten svalgang. Teknobygg var klar på at vi behøver støttemur også uten svalgang. Følgende punkter er redusert med 10%: Utgraving, bort transport av masse, fiberduk og grus, isolasjon Følgende punkter er redusert med 15%: Betong, armering, takplater Kledning er redusert med totalt 100 meter (mot 250 m) Kr. 2.000,- er fratrukket for dør. Reduksjon tilsvarer kr. 6.300,- Se vedlagte regneark for priser på de enkelte poster.

Diverse Det er kommet forslag om å redusere garasjen for langrekken ned til samme lengde som 5’er rekka, 6,5 m. Dette alternativet har vi ikke foretatt beregninger da dette ville medføre garasje uten bod (5’er rekka får boder på sidene). Det var enighet om at alle (minus en) ønsket bod i bakkant av garasjene.

Tegning garasje 1, 3 og 7

Tegning garasje 5

Fremdriftsplan Målsetning er at vi har underskrevet avtaler innen 20. januar 2012 Byggestart/riving i løpet av april. Dette forutsetter at vi har fått godkjenning fra kommune, samt at de forskjellige firma har ledig kapasitet på aktuelt tidspunkt.

Avtaler Det er utarbeidet to avtaler, en for langrekke og en for 5’er rekka. Innholder er som bestemt på infomøte 20. oktober Tilført tekst vedr. felles bod