Forretningsidè Matsafari har som mål å bygge samspill mellom mennesker, med maten i fokus og naturen som møteplass.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
Advertisements

Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
Inspirerende omgivelser skaper nye tanker
WACS – 6. JULI Wacs 2014 i Norge og Stavanger •2 – 6 juli er det Wacs kongress i Stavanger •Vi ønsker alle hjertelig velkommen til spennende.
WADAHL Kurs og konferanse – 933 meter over havet 933 meter over havet På Gålå i Gudbrandsdalen, midtveis mellom Oslo, Trondheim og Mørebyene.
Velkommen til Vestre Nes Omsorgsbolig
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Plan for Strålen 5
Turdag Mandag 26.August gikk til Askedalen/ Idrettsplasssen Vi hadde en helt topp tur til Askedalen/ Idrettsplassen Vi hadde med fotballer på banen, men.
FEILING gir erfaring Ikke la ting være uprøvd fordi du er redd for å feile. Du lærer mest av å gjøre, så gjør mest det.
Altevatn rundt - nesten
Om Lillevollen. Målet med langturnus. Langturnus som grunnlag for aktiviteter og opplevelser i Lillevollen Bofellesskap.
Evaluering av september på blå
Vi møter sommeren med respekt og undring… med utgangspunkt i eget ståsted er vi nysgjerrig i møte med * ulike årstider – nye erfaringer *små og store dyr.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe: år Trenere: Andreas, Trond, Helge, Kjell og Ingeborg Endelig på snø – fantastiske forhold 
Velkommen til Minde skole
Hommelvik :45Oppmøte Værnes 14:55Avreise Værnes 15:25Ankomst Keflavik, Island (lokal tid, tidsforskjellen er 2 timer). Buss henter alle reisende.
Prosjekt Mestring Motto: Livskvalitet gjennom deltakelse og mestring Grunntanken er; at alt skal være en opplevelse, fra å kjenne på stillheten og roen.
Lederhelgen mars Fjell-Ly Barne- og ungdomsavdelingen i Midthordland Indremisjon arrangerer:
Mens vi venter… Julekalender til bruk i barneskolen – en PowerPointpresentasjon utarbeidet.
Tanker om barnehagens læringsmiljø
Polen tur 2007 Uke 39. Avreise Søndag 23/9 Oppmøte kl Skolen Vi pakker buss og lignende Setter opp liste med hvem som sitter hvor.
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
Hellas 2007 En tur du aldri vil glemme!. På to ukes seiltur blir det å gå fra Lavrion og rett ut i Kykladene! Hvilke øyer eller steder vi stopper på kan.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Lørenskog skolekorps Korpstur 2012 og 2013
Hvordan gikk det? Sammensatt problematikk  Antall fulgt opp siden 2010: 127  Gjennomsnittstid ute fra arbeidslivet: 3,5 år  96 av.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Oslo og Akershus Skiskytterkrets Opphold for 100 personer september 2010.
Månedsbrev for Froskene – Mars 2015
Litt informasjon: I 2010 vil det bli arrangert 7 seniorsykkelturer. Det sosiale aspektet og opplevelsene på turene er noe av det viktigste. Du trenger.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe: år Trenere: Ingeborg Ø, Espen, Helge og Svein. Endelig på snø.
Litt informasjon: I 2009 vil det bli arrangert 7 seniorsykkelturer. Det sosiale aspektet og opplevelsene på turene er noe av det viktigste. Du trenger.
Løper og trener utviklingsplan for Agder og Rogaland Skikrets Alpin komiteen 2010/2011.
Norges speiderforbund Lederløft august 2012 Madla.
«Sinterklaas en Zwarte Piet» i Nederland. Hvem er den merkelig gammel mann på skimmelen, og sine svarte gøye hjelpere? Sinterklaas: en veldig god, gammel.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
(1/3) Samfunnsansvar > Sjekkliste for grønne speiderturer á la ”Sikkerhet på tur”. > Automatisk trekk av CO2-kvoter på reisefordeling! > Bygge/utvikle.
Oktober måned med hovedfokus på høsten og barn i andre land har vi nå lagt bak oss. Vi har studert hva som skjer i naturen om høsten- vinden som har tatt.
Spillerutvikling Region Vest
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Februarnytt for Titt i hålå 2017
NYHETSBREV fra «Blåbærtua» Januar 2017
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR APRIL Hva har vi gjort i mai?
Månedsbrev Småtroll Desember.
Velkommen til Raudeknuten
Avslutningstur G2005 Hei alle sammen!
Kine, Astri, Liv, Ann Kathrin og Tone
Januar på Pytten Da var desember over, og vi skriver Vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Håper alle hadde en flott juletid.
LIONS OSLO VBU “VANSKELIGSTILT BARN OG UNGDOM” STATUS JUNI 2017
Leirskole på Bringsvær
«O «Det fins ingen kjærlighet mer oppriktig enn kjærligheten til mat»
Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.
Månedsbrev Desember 2016 Desember: Tema JUL Mål for barna:
Vi sorterer etter farger
DESEMBER November Desember
Hva har vi gjort i november?
Velkommen til foreldremøte på Orion
Høstens Store Aktivitetskonkurranse
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils.
Kapittel 16 På fotballtrening.
Periodeplan for Januar 2019
Periodeplan for Januar 2019
Månedsbrev for januar og februar
Gylne Måltidsøyeblikk
YS-Medlemsfordeler inviterer til åpent arrangement
Utenlandsturnering LFH
HVA HAR VI GJORT I DESEMBER?
Vestskogen SFO.
Utskrift av presentasjonen:

Forretningsidè Matsafari har som mål å bygge samspill mellom mennesker, med maten i fokus og naturen som møteplass

Hva kan vi tilby ? ‍‍‍‍Hatløy Mat & Opplevelser Vi organiserer teambuilding, samlinger og blåturer. Vi legger til rette for alle typer møter, med maten som et viktig element Vi tilbyr et komplett arrangement med overnatting, aktiviteter og smakfull mat, med naturen som ramme MAT: Kokken er med på turen og sørger for mette mager på aktive dager OPPLEVELSER: Hyttetur med friluftsopplevelser og aktiv deltakelse i matlagingen, knytter mennesker sammen

De fire årstider ! Våryr fjellopplevelse Høysommer til fjells Høstfargene i fjellet Jul på fjellet

Våryr fjellopplevelse Møt våren på fjellet - masse friske opplevelser i friluft, med smakfull mat servert til Tur til Grautheller Turisthytte i Sirdal Syklene står klare på Ådneram, vi sykler nesten helt frem til hytten, kokken lager lunch på turen Tid for egen agenda på ettermiddagen Kokekurs: Middagen tilberedes sammen med kokken på kvelden, før den inntas rundt langbordet Overnatting med frokost, sykkeltur tilbake til Ådneram, full av god mat og nye opplevelser sammen med gode kolleger. Mobilen slåes på og hverdagen venter igjen…

Høysommer til fjells I sommermånedene er fjellet et flott utgangspunkt for ulike aktiviteter som fisking, bading og fine turer Inviter kolleger eller forretningsforbindelser opp til vår flotte fjellheim og få fine naturopplevelser sammen Kokken tilbereder lette sommermåltider av sesongens råvarer, og til kvelds er det kokekurs for de matglade Overnatting og trivelig hyttefrokost Tid for eget program eller andre aktiviteter underveis Fjellet gir en ro på sommeren som lader oss opp til høstens innsats

Høstfargene i fjellet De vakreste fargene i fjellet finner vi om høsten. Farger fra rognebær, bjørk og blåbærlyng gnistrer i den lave høstsolen Ta med avdelingen til fjells og start ”høstjakta” med masse frisk luft i lungene og gode opplevelser sammen Gå eller sykle fram til hytta Kokken er med på turen og sørger for mette mager. På kvelden er det kokekurs for de matinteresserte, solid frokost serveres neste morgen. Tid for eget program hvis ønskelig Store hytter, god mat på lange bord, flott natur og aktivt samvær i frisk fjelluft, gir påfyll i en travel hverdag

Jul på fjellet Tur til Ådneram Turisthytte i Sirdal Ta turen til fjells, bytt ut drosjekø med trivelig høyfjellsstemning og lun atmosfære I november og desember har vi Juleverksted på kjøkkenet. Vi lager julesnacks til å ta med hjem, før en bedre middag inntas rundt langbordet Overnatting og kokkens hjemmelagede frokost neste dag Retur til hverdagen Ta med kolleger eller forretningsforbindelser for en trivelig adventsamling.

Annet Vi samarbeider med Stavanger Turistforening Vi kan tilby Catering til firma og private Innleie til arrangementer Organisering av turer med og uten overnatting, store og små hytter Forskjellige aktivitetspakker kan tilbys

Kontakt Hatløy Mat & Opplevelser Arne Hatløy Tlf: