Fiks dine egne tilgangsgrupper Gyda Kjekshus Seksjon for interne støttetjenester, USIT.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
GoOnline XP publisering Hvordan komme i gang med GoOnline XP. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline.
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Nye Olweus dataweb en bruksanvisning Generell norsk (Q68T)
Opprett avansert nyhetsbrev Oppgave: Opprette et nyhetsbrev med flere underliggende sider. Underliggende sider vil vises med tittel, ingress og ingressbilde.
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Opprett enkelt nyhetsbrev Oppgave: Opprette et enkelt selvstendig nyhetsbrev uten link til undersider. All tekst som skal presenteres skal ligge på samme.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Hvordan lager du en konto?
Oppdatere innstillinger for profil og personvern Trykk deretter F5, eller klikk Lysbildefremvisning > Fra begynnelsen for å starte kurset. Klikk Aktiver.
TIBE EDIT brukerveiledning Etter gjennomgang av denne presentasjonen skal du være i stand til å opprette nye sider, sette.
Enkel brukerhåndbok for NFUs redaktører Versjon 1, 3. februar 2013.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet,
HVA ER ?.
Opprette Gmail-konto Lærer/ledsager 3i Opprette Gmail-konto
Online Påmelding via ”Klubben Online” Dette er en påmeldingsløsning som kun kan brukes av administratorer av ”Klubben Online” som skal melde på utøvere.
KSYS-KURS MØTEPLASSEN 2013
Legge beskjeder på nettsiden som trener eller tillitsvalgt En kort innføring Til nettsiden:
Nettskjema v 3.0 (”BETA” )
Begrenset redigering “Klubbjournalister” For web ansvarlig klubb.
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Smart bruk av Vortex til møter, samhandling/samarbeid mm
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Dagfinn Bergsager, USIT/WEB Stein-Eirik Lund, USIT/WEB
Hva er Fronter.
Byggesak Trinn for trinn.
Arena Helse – Prosjekt St.Olav PC hjelp. 2 Starte Microsoft Outlook første gang Når du starter Outlook første gang får du opp et skjermbilde som vist.
Wikipedia Wikipedia er leksikon på Internett. Wikipedia blir utgitt av den ideelle organisasjonen Wikimedia Foundation. Wikipedia har over 18 millioner.
Hvordan lager du en konto?
Blogging med Google Blogger
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Andre funksjoner. Her kommer en beskrivelse av søkefunksjoner, knapper og annen funksjonalitet. 2.
Onsdag 13. mars Sam Eyde vgs
eSøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler. Kort presentasjon av endinger i forbindelse med søknad.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Hvordan bli medlem av vår WIKI En bruksanvisning.
Nettskjema Lynkursdag 5. juni 2013 Pål Fugelli, USIT/VD/FT Dagfinn Bergsager, USIT/WEB/WAPP Stein-Eirik Lund, USIT/WEB/WAPP.
Introduksjon til bruk av oversetterverktøy
Søk & Skriv og PhD-on-Track v/ Ingerid Straume Jessica Lönn-Stensrud Universitetsbiblioteket.
Beskrivelse av kulturkontaktens oppgaver i informasjons- og logistikksystemet KSYS
Inneholder din applikasjon personopplysninger?
Informasjon til brukere av Sikret sone i P360
ETwinnings vårkampanje Logg inn på skrivebordet.
Hurtigreferanse for © 2013 Microsoft Corporation. Med enerett. Startskjermen i Lync Startskjermen i Lync inneholder fliser i huben til venstre, som du.
Online løpssøknad via ”Klubben Online” For O-sesongen 2006 skal alle orienteringsgrupper søke om sine arrangementer via elektronisk søknadsskjema i ”Klubben.
Hurtigreferanse for © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Lync Web App Bli med i et Lync-møte med PC-lyd Hvis du ikke har Lync 2013, kan du bli med.
Mads Lomholt, USIT Trådløst nett ved UiO Muligheter og begrensninger Lynkursdagene 2009.
Sneak peek og svar på spørsmål Ulf Jarre Jerpseth & Gyda Kjekshus
Klasse: 2HKI Student: Bertil Gjerstad Oppgnr: 25E
Registrere bruker på MinIdrett
Notes ved UiO Steinar Skogheim. Steinar Skogheim, USIT Målet med dette kurset Målet er å gi en oversikt over hvordan Notes generelt fungerer og brukes.
Kort innføring i SPSS [Juni 2015]
Hjemmekontor Ole Kristian Holseth
Outlook ved UiO Steinar Skogheim Gruppe for meldingstjenester, USIT 14.juni 2016.
Bruk av Bokmerker i journalen For oppfølging av en gruppe pasienter Bokmerker er personlige, de sees kun av deg Kan knyttes til dokument, eks pol.notat,
2.6 FIKS Ansvarlig: Steve og Ingunn FIKS står for Fotballens Informasjon og Kommunikasjons System og eies av Norges Fotballforbund  For at våre klubber.
Lenken til Fronter finnes nederst på mf.no. Logg inn med din MF-brukerkonto. Brukernavn og passord genereres etter første gangs semesterregistrering og.
Enkel dokumentering i en wiki IKT for 4A på Sagdalen Strømmen, © 2007 Øystein Gran Larsen,
Kalendertips for UiO-bruk Steinar Skogheim Gruppe for meldingstjenester, USIT 8.desember 2015.
Gå til – Klikk på «lag konto».
Brukerveiledning for timeregistrering med DFØ-appen
Min side og Medlemsnett
Utskrift av presentasjonen:

Fiks dine egne tilgangsgrupper Gyda Kjekshus Seksjon for interne støttetjenester, USIT

Hva skal jeg med grupper? Grupper brukes mye på UiO, til tildeling av forskjellige typer rettigheter. Mest uten at du legger merke til det. Du kan selv få opprettet og administrere grupper for å, for eksempel, styre tilgang til nettsider i Vortex eller spørreskjema i Nettskjema.

Grupper i Brukerinfo brukerinfo.uio.no: –Der du skifter passord –Setter opp fraværsmelding –Administrerer grupper

Opprette gruppe Logg inn Velg Grupper-fanen (Groups) Velg Ny Gruppe (New group)

Fyll ut feltene: –Navn –Beskrivelse –Moderatorgruppe: hvilke grupper som skal kunne moderere gruppen etter at den er opprettet, for eksempel legge til og fjerne medlemmer fra gruppen. –System gruppen skal være kjent i: Velg for å bruke gruppen i Vortex eller Nettskjema. Klikk på Søk om ny gruppe (Request New Group)

Moderere en gruppe Etter et par timer får du svar om at gruppen er opprettet. Den vises nå i Grupper -> Dine grupper, under Grupper du kan moderere. Klikk på gruppens navn for å legge til medlemmer. Medlemmer kan være grupper eller enkeltbrukere.

Moderere en gruppe (forts.) Legg til nye kontoer (medlemmer) ved å skrive inn brukernavnet til en person. Brukernavnet finner du på personpresentasjonen. Legg til hele grupper ved å skrive inn gruppenavnet. Fjern kontoer eller grupper ved å merke dem i listen og velge Fjern medlemmer.

Bruke gruppen Nå kan du gi tilgang til gruppen din på et nettsted for et prosjekt eller en arbeidsmappe i Vortex, eller til redigering i Nettskjema. Hvis noen skifter arbeidsoppgaver, kan du enket fjerne dem fra gruppen. Om nye kommer til, legger du dem inn i gruppen. Du slipper at enkeltpersoner blir stående med rettigheter. Lykke til!

Takk for at du deltok på Lynkursdagene! For å bli bedre, må vi ha tilbakemeldinger, så fyll ut evalueringsskjemaet som enten ligger på plassen din eller ved døra. Skjemaet kan leveres på standen i første etasje, hvor det også er belønning å få, eller du kan la det ligge igjen i rommet, så blir det samlet inn.