Kort om | Tekstilmaterial til MC. Tekstilmaterialer for MC-bruk er i hovedsak Polyamid (Nylon) eller Polyester. Minste bestanden er filamentet som spinnes.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Enkle regler for koking av kjøtt (1)
Advertisements

TRE SOM BYGGEMATERIALE
Pionering, knuter og tau
Vask, stell og bevaring av tekstiler
Inspirasjon til eget arbeid.
HELA Flekkfjerner - produktpresentasjon. HELA Flekkfjerner •HELA Flekkfjerner finnes i tre ulike bruksløsninger: –HELA Flekkfjerner –HELA Industri Flekk.
Nasjonal dugnadskampanje 2012 – En veskeholder som gleder.
Liming av himlingsplater
Sone 1 (aerob) % av makspuls, lav intensitet
Bærekraftig utvikling
Råd for et sunt kosthold (1)
Brann i metaller Presentasjonen er identisk med en artikkel som er trykket i Tidsskriftet Brannmannen Artikkelforfatter: Jan Erik Andersen Oslo brann-
Professional quality since 1903 Tåler regn 1 time etter påføring - Ikon Fjorårets fuktig vær krever at vi fokuserer på hvordan det er å male i forhold.
SKREI Arne Antonsen Skrei - kvalitet • Skreien har kanskje verdens beste fiskekvalitet • På grunn av lang svømmetur fra Barentshavet.
Hva er Oppvarming? Treningslære Jim-Cato Johnsen 06/07
Salt versus salterstattere – et valg mellom pest og kolera?
Eksperimentelt arbeid
Mestring og forebygging av depresjon
Tiltak mot sopp og råteskader
Definisjoner, Egenskaper og Bruksområder
Finansregnskap m/IKT Bedriftsøkonomi 1 m/IKT
Det beste valget innen skjønnhetsutstyr
Velkommen til Minde skole
Presentasjon av resultater for gruppe 5 Eksperter i Team, vår 2004
estetiske virkemidler
Styrket fellesskap Første samling 20. oktober 2009 Melhus bedehus 19:30 Kaffe 20:00 Vi starter presis 22:00 Takk for i kveld.
Aromatiske forbindelser
SHINGEL.
Hva må vi ha prosedyrer på Hygienesykepleier Hege Lundmark
Smittemåter og smitteforebygging
Pallegaffel.
Rengjøring av utstyr på legekontor
Fasit 1) a)P(T>1)=P(T≠1)=1-P(T=1) = 1-1/6 = 5/6 ≈ 83.3%. Evt. P(T>1)=p(T=2)+P(T=3)+P(T=4)+P(T=5)+ P(T=6)=5/6. P(T=2 | T≠1) = P(T=2 og T≠1)/P(T≠1) = (1/6)/(5/6)
Skogbrannteori flyovervåking
Korrelasjon Frode Svartdal UiTø 2014.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
”POST 5 SER DEG”  INNLEDNING  PRESENTASJON AV AVDELINGEN  NOEN ORD OM SENTRALE ASPEKTER VED MILJØTERAPIEN  KJENNETEGN VED PASIENTGRUPPEN  DEN PRAKTISKE.
Dose i et medium- N k. Oppsett for måling av eksposisjon.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Kort om |. Ved å bruke spesielle substanser for innfarging som reflekterer spesifike bølgelengder av lys kan man påvirke yttertemperaturen på et materiale.
Å tenke på ved kjøp av MC utstyr
Kort om |. Denne teknologien er utviklet av NASA for å kunne balansere temperaturforskjellene som astronautene utsettes for i rommet. Teknologien baserer.
Kort om | vedlikehold. Hvorfor trenger man å vaske produktene? Skitt drar til seg fuktighet, noe som minsker komforten. Lukt kan ha en…negativ påvirkning.
Kort om | skinn. Skinn er et levende materiale og hver hud har sine merker og karakter. Strukturen kan variere. Det er vanlig at man trykker et nytt mønster,
Kort om | sømmer.
HI-ART ® High Abrasion Resistent Textile Kort om |
Kort om |.
Kort om | Funksjonsmembran
Kort om | Beskyttelse. Beskytternes oppgave er å minimere effekten på den anslagsenergien som kan oppstå ved en velt. Dvs. absorbere så mye energi som.
100 lure ord å lære.
UTSPILL MOT TRUMFKONTRAKT I mange tilfeller bruker en samme regler for utspill mot trumf som mot NT-kontrakt. 1. Det høyeste kortet i en sekvens. K D Kn.
Hørselvern Always a Safe Step ahead!.
Ballens spretthøyde En ball er rund, og de aller fleste ballene spretter. Hvor høyt den spretter avhenger av dens vekt, størrelse og hvordan den er laget.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
ADR & SCANNERKORT. Automatic Delivery Rewards (ADR) Den enkle måten å handle produkter på, med levering hver måned. Du har fordelen av en rabatt på 5.
Kjør debatt - Hva? Hvem? Hvordan? Berit Strømshoved, Lillehammer bibliotek Litteraturhus Lillehammer.
Politisk påvirkning.
Se hvordan jeg smart bruker Outlook 2010
RePULSE- styr dine impulser Presentasjon PPT
Teknisk brannbekledning Luftforsvaret Tilbyderkonferanse 18. november 2014.
ELEKTRISITET. Noen viktige ord: HVA ER ELEKTRISITET? Hva er elektrisk ladning?
Autoritær VisjonærDemokratisk Faglig ekspert CoachingMellommenneskelig Du Lytter Velge Medarbeider Respondere Medarbeider.
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Medlemmer DNE har 210 medlemsbedrifter i 2017
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Kabelinstallasjoner.
Hjelp og bistand fra Norsk Landbruksrådgiving, NLR øst
Kobber som grunnstoff og helsemessige aspekter
Forfattere (liten skrift) Introduksjon
Utskrift av presentasjonen:

Kort om | Tekstilmaterial til MC

Tekstilmaterialer for MC-bruk er i hovedsak Polyamid (Nylon) eller Polyester. Minste bestanden er filamentet som spinnes til en tråd som etterpå brukes i veveprosessen. Denier (D) angir vekten, i gram, av 9000 m tråd som brukes i veven. Veven har som regel ingen stretch. Lycra (stretchfiber) kan blandes i veven, men disse fibrene påvirker styrken. Smeltepunktet ligger på ca 240º-260º for disse materialene. Friksjonsvarmen ved en velt overstiger disse temperaturene i mange tilfeller (avhengig av veiens struktur).

Aramidfiber (Kevlar), tåler opp til ca 500ºC, denne må brukes i i høy konsentrasjon ( % av materialet) for å være effektiv. Tekstilmaterialer farges oftest inn i fargebad. Tråden kan også være innfarget. Trykking av mønster gjøres oftest på Polyester. De fleste tekstilplaggene kan vaskes i 30-40º. Husk å ta ut beskytterne. Om produktet har funksjonsmembran skal man ikke bruke skyllemiddel. Man kan med fordel stryke plaggene etter vask for å ”vekke” impregneringen. Kontroller temperatur på vaskeanvisningen. Tekstilplagg bør etterimpregneres etter hver 3. vask for å holde fukten ute og tørke raskere

Takk for att du har brukt 10 min på å lese om Jofamas produkter og vårt syn på tekstilklær!