Andre funksjoner.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Advertisements

Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
Dette er en PowerPoint-presentasjon
HVA ER ?.
Kjøpte produkter - Rabatter - Budsjett 3 moduler som er integrert i SuperOffice Påfølgende bilder vil vise en enkel forklaring og noen skjermdumper om.
Support, nye funksjoner og tjenester fra Uni Pluss
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
v/Tormod Engebu, IKAVA KDRS 13. november 2013
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
 Oversiktlig  Samler informasjon – alt på ett brett  Brukervennlig  Integrerbart  Enklere å være medarbeider  Bedre å være kunde Det blir enklere.
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
VegReg konferanse Dag 3 Siste dag ( og takk for det ?)
BraWeb Bestilling.
Nedlasting av Adobe Flash Player Adobe Flash Player brukes for å se video på Internett, YouTube, nett-TV osv. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet,
Lunchmøte, Statens hus 26. April Robert Olsen, NVDB og Geodata
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Forståelse og praktisk bruk av GPS GPS kurs II Norsk Folkehjelp 2008 Del II.
Hvordan lager du en konto?
SPSS (Statistical Packages for the Social Sciences)
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005 Dette undervisningsmaterielle er laget av Ole Andreas Hvatum oktober 2005.
Bilderedigering 6e Kopiere bilde
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Au2Pc med kortleser TPpay. Hurtigbruksanvisning.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
HVA ER ?.
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
Versjon 16 Nye klienter. Fra 10 til 4 ALEPH modulsammenslåing.
Sende e-postmelding videre
AP - Arbeidsplan Vi jobber med arbeidsplanen nesten hver dag.
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Få Zotero i Word. Husk å sjekke at du har Firefox, Java og Zotero på maskina di og alltid nyeste versjon! Zotero kjører bare på nettleseren Firefox… Søk.
Eksempel AOA (Activity On Arc)
Arena Helse – Prosjekt St.Olav PC hjelp. 2 Starte Microsoft Outlook første gang Når du starter Outlook første gang får du opp et skjermbilde som vist.
Opplæring: Digital Diktering
Hvordan lager du en konto?
Lagre vedlegg Noen e-postmeldinger har et vedlegg. Vedlegget kan være et dokument eller et bilde. Det kan man lagre på PCen. Da kan man finne det igjen.
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Webprogrammering Skjema i HTML og PHP.
Sponsor og Annonser.
Tilbud/Ordre Et tilbuds system som hjelper deg med salgs prosessen.
”DEN LILLE GANGETABELLEN” Multiplikasjon
Andre funksjoner. Her kommer en beskrivelse av søkefunksjoner, knapper og annen funksjonalitet. 2.
Basware Purchase Management
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
VegReg Kurs i Tromsø Registrering.
VegReg konferanse Dag 2 VegReg konferanse Dag 2 Rica Hell hotell Stjørdal mai VegReg Vegforvaltning og utvikling Vegdirektoratet.
VOD. VOD- Vegobjektdialog Åpne eksisterende vegobjekt Nytt vegobjekt.
11-mai-2010/arnhal Problemstilling: Sekundærløp og ramper ligger på hp 50 mens hovedløpet ligger på hp 1. Hvordan lage en kjørerute som gjør at du kan.
VegReg og NVDBReg ver – 7. juni, Tromsø
© Aleks Rokic, mai 2010 VegReg 3.0 – Del Fra versjon 2.6 til – 21. mai 2010.
Tanker rundt bil- og kontorregistrering
© Aleks Rokic, mai 2010 VegReg 3.0 – Del 4 Bank - Registrering 19. – 21. mai 2010.
Funksjoner og Innstillinger i
Bruk av kart og steder i Reunion Registrering av stedsnavn Endringer av stedsnavn gjennom tiden Redigere stedsnavn Finne steder på kart Personens eget.
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
Online løpssøknad via ”Klubben Online” For O-sesongen 2006 skal alle orienteringsgrupper søke om sine arrangementer via elektronisk søknadsskjema i ”Klubben.
Brukerveiledning for kloning i GIMP
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
Registrering av testresultater Trinnene i prosessen Logg deg inn på Admin-sidene Opprett en ny test Legg til testresultater Registrer.
Veileder i Extranet for brukere, kontaktpersoner og resultatrapportører Extranet - en felles plass for målinger av forbedringsarbeid i pasientsikkerhetskampanjen.
Garmin Basecamp André Sørlie, 2014.
Opplæring SAP Portalen
EQS-opplæring på lync:
Registrere økter Driftslogg SjåførApp
Utskrift av presentasjonen:

Andre funksjoner

Avbryt pågående Pågående er strekningsdata som ikke er avsluttet De vises som en skigard. De avsluttes ved den referansen du står på

Vegobjekter-liste Hvert objekt er her «komprimert» og bilens posisjon vises. Man kan åpne VOD ved å trykke på en registrering, likeså trykke på pluss og se evt døtrer

Stopp og start strekningsdata Hovedsakelig i bruk mot rundkjøring, eller i områder der man helst ikke skal stoppe for å registrere. Det røde feltet viser bare at det gjennom kontroll er funnet en feil ! Pågående data ønskes avsluttet ( på en gitt meter ) Og starte igjen på en gitt meter ( De metrene du ser i det røde feltet ) Man velger en lenke, åpner denne med jordkloda og setter meter . Disse metrene må være kjent på forhånd ( Kan leses fra lenker i rundkjøring og ny Start etter rundkjøring ) Når man nå kjører, så vil pågående lukkes der du har satt meter for lukking, og de samme vegobjektene åpnes der du har satt denne referansen Man kan velge en og en, eller begge vegobjekttypene.

Filter Her kan du sette hva som skal Vises i 3D bildet, slik at du unngår For mye informasjon

Maler H. Musetast gir deg diverse muligheter. Lag en mal og kjør malkontroll Når du da kjører vil objekter med avvik fra malen poppe opp med VOD bilde H. Musetast gir deg diverse muligheter. Maler kan produseres og lagres i Registrering ( VOD ), eller her med datakatalogen som utgangspunkt Man kan gruppere maler som går på : skilt, grøft osv og dersom man er flink til å forklare innholdet i malen i navnet, så får Man lett tilgang til korrekt mal. Å legge inn verdier i malen kan gi deg en falsk følelse av at verdien er korrekt, dersom den egentlig skulle ha vært noe annet Mal skiltpunkt med en, to, tre skiltplater osv. Sidepos og felt må foreløpig settes manuelt Et malsystem skal importeres/eksporteres og ikke bare kopiere. Avvik fra datakatalogen vil bli vist

Bilder Her må du ha hjelp fra noen til å sette opp rett nettverkstasjon og kataloger I verktøy og bilder

NVDBReg NVDB123 ) Kartvisning det samme som NVDB123 Skal du i dag se endringer gjort i kartet direkte i VegReg må du lukke og lese inn VegReg igjen. Dette endres til neste versjon

Datakatalog i VegReg Datakatalogversjon refererer Til den siste versjon du har Fått fra banken på det tidspunkt Du tok ut et oppdrag Legg merke til at du har flere Flipper du kan hoppe mellom