VI INVITERER deg/ditt firma til Søve som UTSTILLER PÅ MINIDYRSKU’N Sted: SØVE VIDEREGÅENDE SKOLE ULEFOSS Lørdag 1. juni 2013 Søve kan feire 120 år som.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Kurs for kulturvertene
Advertisements

Klikk her for julehilsen Til alle kjente og kjære sender vi ønsker om en gledelig og fredelig julefeiring. Vi tenker tilbake på året som har gått med.
Helgekurs Spill Bridge 1 på en helg Opplegg utviklet av: Sven-Olai Høyland.
Elever som ressurs i kulturarbeidet på Kolnes skole
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Hvordan melde seg på skyteaktiviteter 1.For å kunne melde deg på skyteaktiviteter må du være godkjent av avdelingen som aktiv skytter. Før dette må du.
Om sikkerhet og brann.
Leir-genial trosopplæring
Hva er PRIMTALL?.
M ÅNEDSEVALUERING JUNI Da er sommerferien her. Håper dere har det fint! I juni har vi feiret Sakada 5 år, Simen 4 år og Sebastian 5 år. HURRA! Det var.
Hvordan intervjue en forsker?
ISHOCKEYTUR TIL UNGARN OG BUDAPEST! VM Ishockey 14. – 20. april Norges Ishockyforbund arrangerer i samarbeid med Event Travel tur til Ungarn i april.
Rekruttering og utvikling av klubben som nettverksarena.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Slipp oss til - ungdom inn i landbruket - Presentasjon for (din kommune/temamøte)
Erfaringer med studiearbeid Nord Trøndelag Anne-Lise R. Arntsen april 2004.
Velkommen som spiller i aksjespillet.
Handel, priser og forbrukerrettigheter
MEDIEARBEID I IOGT Innspill til seminar om lokale tiltak Lørdag 6. oktober Oslo.
Salgsteknikker & Sosial media
Go`Supervisor 2010.
Styrket fellesskap Første samling 8. september 2009 Melhus bedehus 19:30 Kaffe 20:00 Vi starter presis 22:00 Avslutter.
Hva er aktivitet og deltakelse?
Velkommen til Minde skole
Lilandspeiderne Foreldremøte Tirsdag 15. Januar 2012 Klokken 18:00-19:30 Fremmøte i Ytrebygda Kirke.
Et sjeldent kurs for mennesker med en sjelden sykdom
Til alle lag og foreninger i Hedmark Gymnastikk- og turnkrets Kongsvinger, 2.mars 2013 Invitasjon til årets Barnekretsturnstevne, juni Kongsvinger.
44 Hector om skikk og bruk I Norge
Lillehammer Skifestival er arrangør av WC Lillehammer 6-8 desember 2013 og vil ha tilsvarende arrangement også de neste 3 årene tom Lillehammer.
Enkel forklaring av hvordan bygge nettverk i euroSMART!
Bildepresentasjon Klikk her for å starte bildepresentasjon fra Åkramarka Ånå torsdag 6. mars 2008.
Aktivetsleir på stallen. Blir avholdt uke Fra kl 9.00 – mandag til fredag Vi koser oss med puss og stell av hest i stallen. Det vil være 1.
SEPTEMBER 2010 Bråta KulturtorgSolberglia bo- og aktivitetssenter Torsdag 2. september kl Allsangskonsert med Tor Olsen. Har du lyst til å teste.
13. – 15. oktober Hva er RYLA? RYLA (Rotary Youth Leadership Award) er et seminar om ledelse. RYLA arrangeres av Rotary og er et tilbud til unge.
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
Velkommen til klasse- foreldrene
DEN NORSKE FJELLSKOLEN RONDEHEIM ET INFORMASJONSMØTE.
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Blåklokka
September- Desember 2011 Seniorsykkelturer : Våre populære sykkelturer starter opp i mai og avsluttes i september. Det finnes en egen brosjyre over disse.
Leirskole i uke 18.  Alle har selv ansvar for å organisere denne delen.  Avgang fra Arna stasjon mandag 30. april kl  Vær ute i god tid!  Fredag.
Onsdag 13. mars Sam Eyde vgs
Velkommen til Nittedal Youth Camp 19. – 21. mars 2010.
O F S kole ritids rdningen Vikingen Vikingen Hårek Gyda.
Velkommen til foreldremøte. SAMU og valg  Samarbeidsutvalget oppgaver er å holde juleverksted, felles tur og blir forelagt dokumenter som årsplan og.
KATTEGATCUP 2015 Onsdag 29 juli-søndag 2 august STAG Gutter 2003.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Velkommen til fagmøte i Stavanger mai 2010! Første firmaadresse Adresselinje 2 Adresselinje 3 Adresselinje 4 Telefon: Telefaks:
5 års jubileum i Lofoten juni 2015 MH68°nord reiser tilbake til Lofoten for å feire 5 års jubileum Markedshøyskolen inviterer til årets råeste studenteventyr.
Foreldremøte Firebirds
Velkommen til garasjemøte Nye garasjerekker i Huseierlaget Yggdrasil
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Østre Toten folkebibliotek Globale Døråpnere 2 - Storytelling.
NÅR: FRA FREDAG 24. APRIL KL TIL SØNDAG 26. APRIL KL. 14. STED: GULSRUD LEIRSTED VED TYRIFJORDEN HVEM: ALLE SOM HAR LYST PRIS: BARN: 0-1 ÅR: GRATIS.
Arrangert av Åfjord videregående skole. Velkommen til utdanningsmessa 2015  Messa blir i Åfjordhallen torsdag 22. januar 2015 fra kl  Det.
9. Product information Produktinformasjon. Online kjøp Som vi har sett har vi ikke noe produkt å se på, holde i, prøve ut, … Da må vi ta igjen på andre.
Velkommen til foreldremøte.
Velkommen til første foreldremøte på 1. trinn
Velkommen til fagmøte i Stavanger mai 2010! Første firmaadresse Adresselinje 2 Adresselinje 3 Adresselinje 4 Telefon: Telefaks:
Oppdatering fra Ålesund. Her skal dere få et innblikk i hva vi har gjort med midlene vi har mottatt fra av dere.
UKE – UKE – MÅL : Norsk: Lære sanger utenat Matte: Være best mulig forberedt til halvårsprøve Sosialt: Gjøre mitt til at.
Velkommen til foreldremøte 1. rød. Informasjon om 2. klasse  Klassene fortsetter slik de er nå.  Jeg fortsetter som kontaktlærer.  Anbjørg fortsetter.
Utdanningsvalg for skoleåret 2015 –
BESTILLING AV LOSJI Kristiansand Feriesenter: Ta kontakt på telefon: (man-fre kl ), Kristiansand Feriesenter, Dvergsnesveien 571, 4639.
Fra Gås/And til Kråke/Svane/Spurv En plan for overgangen ----
Arrangert av Åfjord videregående skole. Velkommen til utdanningsmessa 2016  Messa blir i Åfjordhallen torsdag 21. januar 2016 fra kl  Det.
Sesongavslutning Tradisjonen tro inviterer klubben til sesongavslutning for skisesongen 2016/2017. Onsdag 26. april kl Samlingssalen på Skjetten.
Annet du lurer på? Kontakt oss på
Arrangert av Åfjord videregående skole
Les litt i leseuniversboka hver skoledag
Utskrift av presentasjonen:

VI INVITERER deg/ditt firma til Søve som UTSTILLER PÅ MINIDYRSKU’N Sted: SØVE VIDEREGÅENDE SKOLE ULEFOSS Lørdag 1. juni 2013 Søve kan feire 120 år som skole! Siden 1893 har det vært skole her på Søve. Minidyrsku’n blir ung i den sammenhengen, den arrangeres for 11 året på rad. Skolejubileet vil selvfølgelig bli markert under Minidyrsku’n. Vi presenterer skolen i ulike fagtun innenfor : Husdyr, dyr Hest Skog Landbruk / plantedyrking Hund Friluftsliv / jakt Salgsbodene kommer til å være sentrert i rundkjøringa foran hovedhuset som tidligere år. Da vil vi få ønske dere alle sammen velkommen til Søve for en god handel, mye sosialt og flotte opplevelser.

Praktisk informasjon til utstillere. Alle aktiviteter foregår ute, så tenk muligheten for regn. Hver utstiller ordner selv partytelt, bord, stoler osv. Noen utstillere vil bli plassert på asfalt og andre på plen. Tenk på dette i forhold til oppsett/feste av partytelt/boder. Vanlig standplass er 3x3m, som tilsvarer et partytelt. Max utstillerplass er 3x6m For salg fra bil/campingvogn må dette opplyses om i søknadsskjemaet. Åpningstiden for publikum er fra kl til Utstillere kan komme fra kl samme dag, eller avtale å komme kvelden før for oppsetting av stand, men da på eget ansvar. Ingen utstillere får pakke ned før kl Går du tom for varer, stenges boden, men den skal ikke pakkes ned. De som selger mat må selv ha sørget for godkjenning fra Mattilsynet. Søve står for alt salg av kaffe, brus, is og mat som fortæres på stedet. Smaksprøver må man selvfølgelig få dele ut! Behov for strøm må man melde på søknadsskjema. Skriv hvor mange watt apparatene som skal brukes trenger til sammen. Godt med skjøteledninger må man ta med selv. Strøm til kaffetrakter og lignende til eget bruk, kan vi ikke tillate, ta med termos eller kjøp dette på stedet. Pris for stand 3x3m er kr.300,-, for 3x6m kr.500,- Søknadsfrist er 30.april. Håper du finner dette av interesse, ta gjerne kontakt om du har spørsmål. Gå gjerne inn på vår hjemmeside sove.vgs.no og les om skolen. Ring / mandag-fredag mellom kl og E-post Litt informasjon om arrangementet. Minidyrsku’n på Søve arrangeres nå for 11.gang. Vi har hatt suksessfulle år med rundt besøkende hvert år. I år kan Søve feire 120 års jubileum som skole. Publikum har sagt seg fornøyd med arrangementet og kaller det en fin familiedag. Her ser vi alt fra de minste i barnevogner til godt voksne mennesker. Her kan man besøke Barnas Bondegård, ri, kjøre hest og vogn, se opptredener med hest på skolens ridebane, se oppvisning med gjeterhund, få sitte på med store skogsmaskiner, gå natursti, spise god mat og treffe kjente. Det blir musikk, underholdning m.m. Og – ikke minst, - salgsboder der besøkende kan få handle. Her kan man kose seg og få gjort en god handel! Vi ønsker oss utstillere med gode produkter, blant annet husflidsprodukter, småskalamat, brukskunst og landbruk- og skogbruksrelaterte produkter, men også lag og foreninger som kan markedsføre seg med info.stands, ha loddsalg osv. Derfor håper vi at du vil være med. Vi er svært interessert i å få med flere produsenter av småskalamat, så kjenner du noen som ikke har vært hos oss før, be de gjerne om å kontakte oss. For ordens skyld, vi kan ikke tillate salg av kruttlapper o.l. da dette skremmer dyra. For deg som ikke kjenner til oss, så er Søve en tidligere landbruksskole, nå videregående skole med hovedvekt på naturbruk. Søve vgs ligger i naturskjønne omgivelser på Ulefoss, i Nome kommune mellom Skien og Bø i Telemark. Bildet på fremsiden viser litt av tunet der utstillerne blir plassert.