Tanzania NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950. Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i landet, og de nasjonale kirkene har ansvaret selv.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vi støtter nå 28 prosjekt i 6 land.  Colombia 11 prosjekt  Kongo 6 prosjekt  Sentral Asia 3 prosjekt  Kina 3 prosjekt  Polen 3 prosjekt  Romania.
Advertisements

THAILAND.
Eldsterådets visjonstenkning for Kristiansand Frikirke
Bønnetjenesten for Kina.
Frikirkens arbeid med kirkens verdensvide oppdrag i 2014
Tjenesten & Nådegavene
Styrket fellesskap Første samling 8. september 2009 Melhus bedehus 19:30 Kaffe 20:00 Vi starter presis 22:00 Avslutter.
Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i 1994 og har nå prosjekter innen evangelisering og bistand.
Martin Luther Martin Luther ble født i Tyskland i 1483.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og jobber i samarbeid med den lokale Mekane Yesus-kirken for å nå de minst.
Styrket fellesskap Første samling 20. oktober 2009 Melhus bedehus 19:30 Kaffe 20:00 Vi starter presis 22:00 Takk for i kveld.
”Høsten er stor, men arbeiderne få!”
Kristiansand Frikirkes visjonsdokument Vedtatt av menigheten 28. september 2011, redigert sept
SMM og Kateketforeningen på studietur til Hongkong / Kina
Indonesia NLM har vært i Indonesia siden 1975 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand.
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1892 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Sentral-Asia 2012.
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Øst-Afrika NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og har fremdeles mange prosjekter i landet.
Peru NLM startet arbeidet i Peru i 1977.
Japan NLM startet arbeidet i Japan i 1949.
Bolivia NLM startet arbeidet i Bolivia i 1978 og er nå igang med prosjekter innen evangelisering og bistand.
Kenya NLM startet arbeid i Kenya i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i Kenya. De nasjonale kirkene har selv ansvar for arbeidet.
Vest-Afrika NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Arbeidet består av både evangelisering.
Sør-Amerika NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i 1978.
Sentral-Asia NLM har vært i Sentral-Asia siden 1998 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering.
Hvem er vi?. På hjemmebane … Vi er en menighetsbevegelse  Antall menigheter i Norge? 94  Antall medlemmer? (per ) Rotfestet Raus Relevant.
Frikirkens misjonsarbeid i 2012
Problemet og løsningen:
VERDENS VIKTIGSTE OPPGAVE
Missional menighet – missionale kristne Tiden – kallet - veien Hva kommer dette til uttrykk i vår kultur – her hos oss? Fotfeste kan svikte.. Vi kan.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den.
DRØMMMEN GÅR MOT VIRKELIGHET! Vær med å utvikle Martin Luther College Bangladesh !
Evangelical Christian Church, ECC En inspirerende misjonsstasjon i jungelen i Bangladesh.
Normisjo n La Mission Protestante Norvègienne Vi jobber i Mali.
Sosial innsats på Antsirabe - Madagaskar SANDEFJORD MENIGHET MISJONSPROSJEKT Ved å gi til dette prosjektet bidrar du til at de aller fattigste får en bedre.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.
NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Områdene har vært og er fortsatt preget.
Bibelen til Kina 1. Bibler til Kina 2 Bibelen: Tidligere en forbudt bok 3.
Nådegavene i funksjon Hvordan du skal forholde deg til nådegaver.
Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. Tett samarbeid med mongolske myndigheter.
Kristiansand Frikirkes visjonsdokument Vedtatt i sept. 2011, redigert sept Justert 2015/2016 av stab og eldsteråd.
NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i I 2013 ble arbeidet i Bolivia og Peru slått sammen til én region (i NLM-samanheng), Sør-Amerika. Tett.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den lokale.
Two Teachers En kort innføring til foreldre. Hva er Two Teachers? En av tidenes største norske studier på utdanning. På initiativ fra Kunnskapsdepartementet.
NLM har vært i Sentral-Asia siden Prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering er forbudt og hvor kristne.
Visdom Beredskap til å lide Kunnskap Organisering Gjestfrihet Barmhjertighet Sjelesorg Kunstnerisk kreativitet Musikk Håndverk Gi Hjelpe Frivillig fattigdom.
I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det norsk-lutherske kinamisjonsforbundet)
Bibeldagen 2010 – Bibler til Cuba CUBA. Mange forbinder Cuba med sigaren.
Din innsats betyr en forskjell i manges liv! Hva går pengene til?
THAILAND.
Det er 7,4 milliarder mennesker i verden
ETIOPIA.
Lys til verden 2016/2017 Årets tema: Urfolk
Det er 7,4 milliarder mennesker i verden
Bibler til Kina Bibeldagen 2011
KRLE 27. SEPTEMBER 2017.
I deler av Nord-Afrika er det svært krevende å være kristen.
Slovakia.
Ulike kristne skoletradisjoner
NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Områdene har vært og er fortsatt preget av.
Lys til verden 2017/2018 Årets tema: Nåden – ikke til salgs
Bygging av fødestuer - fire er ferdig, flere gjenstår
Vær med å utvikle Martin Luther College Bangladesh !
THAILAND.
Den norske kirke for “nordmenn”
Det er 7,4 milliarder mennesker i verden
Utskrift av presentasjonen:

Tanzania NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950. Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i landet, og de nasjonale kirkene har ansvaret selv. NLM driver et litteratursenter i byen Arusha, som kalles Scripture Mission. Misjonærene har oppgaver knyttet til evangelisering og opplæring.

Den lutherske kirken i Tanzania har flere tusen prester og evangelister. Mange av evangelistene har lite utdannelse og liten tilgang til påfyll utenfra i tjenesten sin. NLM gir ut bladet Riziki som inneholder prekenforberedelser, temaartikler og faste spalter om hjem, familie og helse.

Litteratursenteret Scripture Mission produserer kristen litteratur og brosjyrer og sprer dette utover hele Tanzania.

NLM ønsker å være med og bygge kompetanse blant framtidens ledere og forkynnere i kirken. Vi støtter Kiabakari bibelskole, og her kommer elever fra et stort område i Nord-Tanzania. Elevene utrustes til å gå videre med evangeliet. Vi ønsker å gjøre Jesus kjent blant datoga-folket og støtter kristne datogaer som ønsker å gå videre med evangeliet.

Ønsker du å støtte arbeidet i Tanzania? Bli Tanzania-fadder eller gi en gave til 8220.02.90131, merket «Tanzania». Kontakt: giver@nlm.no eller 22 00 72 00. Les mer om arbeidet på nlm.no

Takk for forbønn og gaver!