Japan NLM startet arbeidet i Japan i 1949.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
THAILAND.
Advertisements

Eldsterådets visjonstenkning for Kristiansand Frikirke
MUV i Asker menighet Årsmøtet 28. april MUV I Asker menighet • 4. september 2012 besluttet Asker menighetsråd at vi skulle delta i prosjektet Menighetsutvikling.
Velkommen til Ungdomstinget i Oslo Bispedømme
Frikirkens arbeid med kirkens verdensvide oppdrag i 2014
Tjenesten & Nådegavene
Bli med på fakkeltog i solidaritet med forfulgte kristne.
Styrket fellesskap Første samling 8. september 2009 Melhus bedehus 19:30 Kaffe 20:00 Vi starter presis 22:00 Avslutter.
Menighetsutvikling – hva og hvordan?
1 Tittel på foredraget Navn foredragsholder Tid og sted Teologiske perspektiver på menighetsutvikling Harald Hegstad 4. mars 2009.
Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i 1994 og har nå prosjekter innen evangelisering og bistand.
Møre og Romsdal. 2 Ligger det et bedehus eller et kristelig forsamlingshus (ikke kirke) i nærheten av der du bor? (n=502) i prosent.
Lederhelgen mars Fjell-Ly Barne- og ungdomsavdelingen i Midthordland Indremisjon arrangerer:
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og jobber i samarbeid med den lokale Mekane Yesus-kirken for å nå de minst.
Styrket fellesskap Første samling 20. oktober 2009 Melhus bedehus 19:30 Kaffe 20:00 Vi starter presis 22:00 Takk for i kveld.
Tre håndfuller vann for livet.
Lukas 18,35-43 Den blinde mannen ved Jeriko
”Høsten er stor, men arbeiderne få!”
Kristiansand Frikirkes visjonsdokument Vedtatt av menigheten 28. september 2011, redigert sept

SMM og Kateketforeningen på studietur til Hongkong / Kina
Indonesia NLM har vært i Indonesia siden 1975 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand.
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1892 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Sentral-Asia 2012.
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Øst-Afrika NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og har fremdeles mange prosjekter i landet.
Peru NLM startet arbeidet i Peru i 1977.
Bolivia NLM startet arbeidet i Bolivia i 1978 og er nå igang med prosjekter innen evangelisering og bistand.
Kenya NLM startet arbeid i Kenya i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i Kenya. De nasjonale kirkene har selv ansvar for arbeidet.
Tanzania NLM startet arbeidet i Tanzania i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i landet, og de nasjonale kirkene har ansvaret selv.
Vest-Afrika NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Arbeidet består av både evangelisering.
Sør-Amerika NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i 1978.
Sentral-Asia NLM har vært i Sentral-Asia siden 1998 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering.
Bli med på fakkeltog i solidaritet med forfulgte kristne.
Hvem er vi?. På hjemmebane … Vi er en menighetsbevegelse  Antall menigheter i Norge? 94  Antall medlemmer? (per ) Rotfestet Raus Relevant.
DET NORSKE MISJONSFORBUNDS YTREMISJON
Frikirkens misjonsarbeid i 2012
18. aug – 9. sept Hvorfor? Stortingsvalget 2013 blir et verdivalg. Jesus sier at hans kirke er verdens lys og jordens salt. Derfor er det ingen.
Bønder støtter bønder Malawi-prosjektet – Sommer 2014.
 en reorientering  et fokusskifte Vi vil doble Misjonsforbundet innen 2020.
Mange drømmer om: Flere unge familier som begynner å gå jevnlig til gudstjeneste? Barn som får opplæring i kristen tro som en forlengelse av dåpen? At.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den.
Normisjo n La Mission Protestante Norvègienne Vi jobber i Mali.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.
NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Områdene har vært og er fortsatt preget.
Dette dokumentet er hentet fra ressursbanken.no (Den norske kirke) og kan brukes fritt til ikke-kommersielle formål.
Nådegavene i funksjon Hvordan du skal forholde deg til nådegaver.
Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. Tett samarbeid med mongolske myndigheter.
Kristiansand Frikirkes visjonsdokument Vedtatt i sept. 2011, redigert sept Justert 2015/2016 av stab og eldsteråd.
NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i I 2013 ble arbeidet i Bolivia og Peru slått sammen til én region (i NLM-samanheng), Sør-Amerika. Tett.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den lokale.
NLM har vært i Sentral-Asia siden Prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering er forbudt og hvor kristne.
Ommund Rolfsen april Litt om Naturlig menighetsutvikling (NaMu) Les heftet ABC i Naturlig menighetsutvikling.
I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det norsk-lutherske kinamisjonsforbundet)
THAILAND.
Det er 7,4 milliarder mennesker i verden
ETIOPIA.
Det er 7,4 milliarder mennesker i verden
Bibler til Kina Bibeldagen 2011
I deler av Nord-Afrika er det svært krevende å være kristen.
NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Områdene har vært og er fortsatt preget av.
THAILAND.
Lukas 18,35-43 Den blinde mannen ved Jeriko
Kirkens unge en strategisk plattform
Den norske kirke for “nordmenn”
Det er 7,4 milliarder mennesker i verden
Vi vil være en kirke som Strategi for Stavanger bispedømme
Utskrift av presentasjonen:

Japan NLM startet arbeidet i Japan i 1949. Misjonærene er involvert i evangelisering og menighetsbyggende arbeid, barnehage, leirsted, studentarbeid, radioarbeid, bibelskole og teologisk seminar.

I Japan ønsker NLM å utruste kristne til å gi evangeliet videre, og vi støtter to viktige utdanningsinstitusjoner: Kobe Lutheran Theological Seminary og Kobe Lutheran Bible Institute.

I Japan er det mange som ikke har hørt evangeliet, og dette ønsker NLM å gjøre noe med. Flere av misjonærene arbeider i etablerte menigheter. I samsvar med vår strategi er de særlig opptatt av å nå nye mennesker med evangeliet.

Det arrangeres mange aktiviteter i kirkene: gudstjenester, bibelstudium, Teens Club, engelskundervisning, bake- og matlagingsgrupper og mye annet.

NLM ønsker å spre evangeliet i mediene og støtter et radioarbeid NLM ønsker å spre evangeliet i mediene og støtter et radioarbeid. Hvert år er det flere radiolyttere som kommer til tro. Mediearbeidet vil bli ytterligere forsterket ved at vi satser på å bruke internett enda mer i evangelisering og opplæring, sentralt og lokalt.

Mange barn og unge har aldri hørt om Jesus. NLM støtter et stort barne- og ungdomsarbeid gjennom: Hiruzen leirsted Bible Adventures Studentarbeid Barnehage

Ønsker du å støtte arbeidet i Japan? Bli Japan-fadder eller gi en gave til 8220 02 90131 og merket «Japan». Kontakt giver@nlm.no eller 22 00 72 00. Les mer om arbeidet på nlm.no

Takk for forbønn og gave!