Trafikk-lys HVORFOR? En god hjelp i hverdagen for å fokusere på de riktige pasientene. De som ER røde, ER de vi skal snakke mest om!

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Løpende måling av pasienttilfredshet ved Psykiatrisk Divisjon, Stavanger Universitetssjukehus, 2013   Alle pasienter som har gått i poliklinisk behandling,
Advertisements

BrukerPlan 10 kommuner i Helse Stavanger-området Kartlegging 2012
Hva nå? Strategiske utfordringer for RHF’ene etter evalueringen Fagrådets høringskonferanse Oslo 11. Juni 2007.
St.meld. nr. 47 ( ) Samhandlingsreformen Rett behandling på rett sted til rett tid Statssekretær Ellen Birgitte Pedersen August/september 2009.
HVORDAN MØTE MENNESKER MED SAMTIDIG RUS- OG PSYKISKE LIDELSER 21.September 2011 Lars Linderoth Overlege Rehabiliteringspoliklinikken Bærum DPS.
Kommunens helsetjenester i samhandlingens tid.
LOVGRUNNLAG LOV OM PASIENTRETTIGHETER § 2-5: Pasient som har behov for langvarige og koordinerte helsetjenester, har rett til å få utarbeidet individuell.
Poliklinisk avdeling Pasientforløp og samhandling
Line Hurup Thomsen, PKO sykepleier Stavanger universitetssykehus
Nærhet vs. stoppeklokke
Laget Av: Gaute, Sigrid, Mohammed og Ahlam.
Seksjon for fengselspsykiatri
Depresjon og rusmiddelproblemer
«Ferdig rehabilitert, men ikke ferdig»
Mette Grytten, prosjektleder for BIRUS 2009 – 2012
BERGEN FENGSEL.
- rolle- retning og påvirkning Kari E. Bugge Fagsjef
”Jeg har ikke gjort leksene mine-min mor fikk kreft i går” Hvem ser og hvem tar ansvar når barn blir pårørende? Randi Værholm, spesialrådgiver i Kreftforeningen.
Erfaringer med og nytte av tilsyn « Sjølmeldingstilsyn» – Stavanger kommune Helsesøsterkongressen – balansekunst i hverdagen Torsdag 24. april 2014 Torunn.
Boligbrua og værestedet Stovner
REGNBUEN Skrevet av Runar Petershagen.
Vestmo Behandlingssenter Rusakutt – For hvem og hvordan?
Er vi rusfaglig klar for samhandlingsreformen?
Brotts – Brytet Stjørdal 11. november 2009 Et kriminalitetsforebyggende program.
Råd til reisende før, under og etter reisen for å unngå sars Hanne Eriksen Avdeling for infeksjonsovervåking Divisjon for smittevern ( )
Arbeidsmiljøundersøkelse Universitetet i Stavanger Enhetsrapport for TN, Institutt for petroleumsteknologi.
Beredskapsarbeidet i Drammen kommune
Tidsskrift for Den norske lægeforening 1982; Temahefte om Fysisk aktivitet.
Ledetråder til bedre og mindre ”brysom” informasjonssikkerhet dr.med. Hallvard Lærum Stab IKT Oslo Universitetssykehus HF
Samhandling sett fra Akuttmottaket ”Pasienten i fokus”
Samhandlingsreformen Blå byer blir røde Helse- og omsorgsminister Bjarne Håkon Hanssen 31. mars 2009.
Råd til reisende før, under og etter reisen for å unngå SARS Hanne Eriksen Avdeling for infeksjonsovervåking Divisjon for smittevern ( )
Fysisk aktivitet og psykisk helse
Folkehelsemeldinga Barn og unge
Oppfølgende tjeneste i bydel Gamle Oslo
FoU-dag 4.juni 2014 Copyrights prosjektleder Gunnbjørg Furuset 2013.
Sykehuset Østfold HF: Avdeling for rusbehandling
Rus og avhengighet i arbeidslivet CAKE Q1, AKAN. Når bruk av rusmidler virker forstyrrende på oppgaver og funksjoner som skal ivaretas i familien eller/og.
Hva må til for å etablere seg i egen bolig?. Fanger må ha bistand for å få bolig. Fanger er de fattigste blant de fattige. For å få prøve må man ha en.
Kommunehelsereformen - lokale/regionale utfordringer
Margareth Brødholt HVORDAN BLIR ELDRE MED PSYKISK LIDELSE, RUSMIDDELAVHENGIGHET OG OFTE DEMENS IVARETATT PÅ SYKEHJEM? - Resultater.
Krisepsykiatri. Gjennom lovverket er kommunene pålagt å hjelpe mennesker i krise Kommunale kriseteam, består av bl.a. prest, fastlege, politi, helsesøster.
Hvordan unngå strid mellom kommune og helseforetak? Betyr det noe for pasientene og samfunnsøkonomien hvem som står ansvarlig? Rikard Nygård Overlege BUP.
1 Samhandling rundt den eldre pasienten fra et kommune- perspektiv Tove Røsstad, IIIC, Høst 2012.
Ledelse Metode Arbeidsgrupp e Profesjonell kunnskap Fag, ferdighet, verdi, etikk Organisasjons kunnskap System, prosess, samarbeid m.m.
Pasientsikkerhetskampanjen - forebygge overdosedødsfall Pasientsikkerhetskampanjen Forebygging av overdoser Pilotprosjekt Seksjon rus.
Årsrapporter pasient- og brukerombudene RBU-møte 19. mai 2014 Oddrun Nasvik.
Utfordringer for pårørende. Hvem er pårørende? Den eller de personene som den psykisk syke oppgir skal være det Pasienten kan velge fritt hvem som skal.
Virksomhet Psykisk helse og rustjenester Noen fakta om virksomheten Utfordringer i dagens tilbud Hvordan vil vi ha det? Omstillingene til nå Beskrivelse.
SPF, lokale og regionale, som ledd i overordnet strategi for pasientbehandling og kvalitet i HMN Kl 09:00 – 09:45 Fagdirektør K.Å. Salvesen.
Syv siders begrunnet avslag på søknad om støtte til malerutstyr og pass…til en mann som ikke åpner posten ( noe alle vet), har store lese/skrive vansker.
Eg ser at du e trøtt men eg kan ikkje gå alle skrittå for deg Du må gå de sjøl men eg vil gå de med deg Eg vil gå de med deg.
Kommunalt råd for mennesker med nedsatt funksjonsevne
Samhandling - hvordan skape pasientens helsevesen Dialogmøte Molde 31
Løpende måling av pasienttilfredshet ved Psykiatrisk Divisjon, Stavanger Universitetssjukehus, 2016   Alle pasienter som har gått i poliklinisk behandling,
ET Heldøgns omsorgstilbud for rusavhengige!
Futsal 2014/15 sesongen lørdag 16:00 Oppsal : Fortuna  GUL OG HVIT
Overlege, Palliativt team Helse Førde
Lite hus med en dør så blå, skal vi gå å hilse på?
Medarbeiderundersøkelse Universitetet i Stavanger 2009
Medarbeiderundersøkelse Universitetet i Stavanger 2009
Hvordan være en god lege for dem som er fratatt friheten?
Kontaktlege/-psykolog
Kontaktlege/-psykolog
Denne rapporten er unntatt offentlighet fram til offentliggjøring av fellespresentasjonen for alle kommuner i regionen.
Fargelære.
Samhandling - hvordan skape pasientens helsevesen Dialogmøte Molde 31
Selvmord; Risikofaktorer og vurderinger i akuttsituasjoner
Utskrift av presentasjonen:

Trafikk-lys HVORFOR? En god hjelp i hverdagen for å fokusere på de riktige pasientene. De som ER røde, ER de vi skal snakke mest om!

RØD Pasienter som er i krise og/eller i fare for å: -Skade seg selv eller andre. -Risiko for å bli utnyttet av andre. -Ustabil bopel. -Ukritisk bruk av rusmidler/endret rus-adferd. -På randen av tilbakefall. -Er i en krise. -Nekter å ta medisiner. -Ikke mottar noen form for helsetjenester. -Pasienten har omfattende behov som ikke er tatt hånd om.

GUL -Samarbeider for tiden med helsevesenet, men er fortsatt psykisk ustabil -Ingen stor risiko/fallhøyde -Er fortsatt i behov for en omfattende behandlingsplan -Ustabil bopel og/eller sosiale omstendigheter

GRØNN -Pasienten er stabil og mottar tilbudte tjenester. -Pasienten kan være klar for å overføres til andre helsetjenester.

SORT - Pasienter som befinner seg i avdeling.

-De som er i den røde sonen, vil ha behov for en kriseplan og tverrfaglige besøk. -De ”oransje”? -Skal alle de grønne utskrives?