LØRDAG, 16. JUNI. Nok en gang skulle brorskapet begi seg ut i den tematiske verden. Da M/S Streken ikke var operativ, måtte drapet på levende sjødyr erstattes.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Den vesle gutten og julenissetoget
Advertisements

I.
Tro & Tilhøre, Tilbe & Tjene 4 verdier å bygge livet og menigheten på.
Vokste du opp i eller i 70-årene ? Hvordan har du greid å overleve ?
Nytt fra IF Innhold • Justeringer på • Messer • Aftenposten-bilag • Studentum • Studiestart • Folkehøgskolekatalogen.
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Forventningsfull til 7 •Denne helga er jeg på Strandbo. I går sa de voksne at vi skulle på stranda.
M ÅNEDSEVALUERING JUNI Da er sommerferien her. Håper dere har det fint! I juni har vi feiret Sakada 5 år, Simen 4 år og Sebastian 5 år. HURRA! Det var.
Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,
”Ærligere sammen” Anne Brigitta Langmoen Kvelland.
Jesus red på et esel – og ble hyllet
Krabbe sesongen høsten 2011 Havbris jr
Etter jobb på fredag var jeg ganske trøtt…
Deltakere: ®Alfonso ®Andrès ®Carlos ®Hernan Tidsrom: sep Deltakere: ®Jacobo ®Juan ®Sergio ®Victorio.
Sett inn riktig tid/form av verbet
Påsan Påsan var fisker. Hver dag rodde han ut på sjøen og tok opp garnet sitt. Det hadde stått i vannet hele natten. Garn står like over bunnen. Garn står.
Fire gifte menn fra Nav trygd er ute og fisker
Hvem er Jesus?.

Svalbardtur 2004 Når æ fylte 50 år ble æ ”kidnappa” til Svalbard.
Med sekken full av penger!
Jane Sunde, verdi 2 - "at alle som går her har som mål å leve slik at livet ærer Kristus og tjener forsamlingen.” Marit Thingbø, verdi 11 - "å ta et særskilt.
lig velkommen til gudstjeneste og juletrefest i Hof menighetshus
Kapittel mai hos Reza og Heidi.
Et Moderne Eventyr Froskekongen HappyC.
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
”Vi vil gjerne se Jesus”
Torsdag 30.april – mandag 4.mai 1998
Hosianna, Davids sønn! Velsignet være han! Velsignet Davids sønn som kommer, i Herrens navn! Hosianna i det høye, hosianna, Davids sønn! Velsignet,
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
826 – Han gikk den tunge veien
God morgen.
Kapittel 47 Å gjøre lekser.
Et drageeventyr Av barna på Soria Moria.
Matteus 2,1-12.
Jesus, døperen Johannes og jul
Jeg heter Yasmin Meralli Jeg er invitert hit på grunn av mine erfaringer som Konsernsjef for mangfold og likestilling i et av Canadas største finanskonsern,
En multimedia presentasjon
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Krasnogorodsk internatskole og barnehjem ligger i Pskov fylke i vest-Russland. Der bor 200 barn/unge i alderen 7-18 år. Alle barna har et handikap. De.
DELTAKERE (fra venstre mot høyre): Monse, GG, Hjarrando, Christer, Jørgen og Kevin PERIODE: des.
AVSKJEDSFEST Søndagskveld hadde vi ”åpen” havn, der slekt og venner kunne ta med grill/grillmat for å komme og kose seg litt sammen med oss, slik at vi.
I DINE HENDER ER NÅDE Å FÅ
100 lure ord å lære.
1.1 /// Klikk her for å høre Magnus 1.2 /// Klikk her for å høre Thea 1.2.
EN STOR, FIN SEI VI MÅTTE BRUKE HÅVEN, SÅ IKKE FISKEN SLET AV SNØRET. UNGENE FULGTE NØYE MED NÅR HANNA BLØGGET FISKEN.
Samarbeide for å overleve? Mulighetene er der…og MÅ tas 5 September 2014 Grafisk bransjeforenings landsmøte 2014.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Hele din skapning takker deg Herre Forsangere: Hele din skapning takker deg Herre. Hele din skapning takker deg. Menigheten: Hele din skapning takker deg.
Og.
Kapittel 36 Reza forteller om sin arbeidserfaring.
Deltakere: ®Alfonso ®Hernan ®Jacobo ®Juan Tidsperiode: 27.september-1.oktober.
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Johannes 3, påsken i Det Gamle Testamentet
Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
Kapittel 6 Kveldsmat hos familien Dalilah.
Oppdatering fra Ålesund. Her skal dere få et innblikk i hva vi har gjort med midlene vi har mottatt fra av dere.
Hva gjorde du… …i går? For eksempel: I går fikk jeg besøk.
SKIDAG PÅ BUSUVATNET TEKST: ANDREAS HAUGEN BILDER:GUNN KARIN FOSSHOLM OG KIRSTEN GREAKER HEIMESTØL.
Samoa I. Fakta om landet  29 grader C  km. luftlinje unna Norge (Oslo-Miami-Oslo) ”Stressnivået er lik null, og vi kan vedde på at det ikke finnes.
Uke 18 og mai. Uke 18 og mai. Verdiord: Hensynsfull Verdiord: Hensynsfull.
Undervisningsopplegget 17.mai om 17.mai. Hvorfor feirer vi 17.mai? Samtale med ungene om 17.mai og hva vi vanligvis gjør den dagen. Synge og øve på 17.mai.
FEVIK MaretimeLeirskole. FISK FISK Du skulle sett sondre da han fikk den fisken Du skulle sett sondre da han fikk den fisken FORRESTEN DET VIL DU IKKE.
JUNI Vi slår oss sammen med løvetann Vi slår oss sammen med løvetann
OLYMPIADEN 2004 Etter at Victorio, Carlos, Hernan y Alfonso hadde brukt dagen til MellanØl og grilling var alle samlet med toga og krans. Olympiaden kunne.
Juni Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uke/ frukt 4.
HINDUISMEN.
Vi ankom leirplassen på Berby med vekslende vær, men vi kom oss heldigvis på rett side av skyene. Utrolig fin Camp og alle var super spente på helgen!
Utskrift av presentasjonen:

LØRDAG, 16. JUNI. Nok en gang skulle brorskapet begi seg ut i den tematiske verden. Da M/S Streken ikke var operativ, måtte drapet på levende sjødyr erstattes med harpunjakt på motorisert ørret.

Alfonso var spesielt behjelpelig med fiskens flyteevne mens kaken ble pyntet etter streng flaggkodeks. M.u.a. av Sergio kunne herrene gjøre seg klare til de politisk ukorrekte aktivitetene. Først ute var pilkast på færøysk pilothval. Alfonso åpnet med 200 poeng på 3 piler og var utilnærmelig. Carlos måtte se sølvet glippe mot verten i sudden death.

Man kunne kose seg med islandsk brennivín fra kamerat Surdal før man igangsatte grindadrapet. Formannen trakk det lengste strået med en klokkeklar spidding rett under skulderbladene

Fangsten ble grillet og dyppet i Hollandaise – yum-yum. Norsk sommerøl ble teste grundig, og blant mange jevnt gode, vant Tuborg Sommerøl. Mer spesielt var det dog at Ringnes Grillpils i motsetning til deres sommerøl, smakte høgg. Innsauset Keiko gikk så på grillen og var mørt som smør. Det p….r i munnen uttrykte skolerings-ansvarlig og gjorde seg klar for rett nr. 3, grill-lam. Kaken fikk litt varme og flagget endret seg fra klare linjer til et psykedelisk fargespekter. Konsepttro som vi er, slo vi til med midi-fil med nasjonalsangen, ”Tú alfagra land mítt”. Tekst og melodi hang ganske godt sammen uten at vi nok får noen invitasjoner til å holde konsert i Torshavn. Juan måtte dra hjem til høygravid kone mens øvrige slang seg ut i drinkmugger og gitarklimpring.

Stemningen steg og Jacobo forsvant sporløst ut i sommernatten. Klokka dro seg mot seint og Andrés sa takk for seg. Den sedvanelige firerbanden holdt det dermed gående til solen kunne gi oss et par stråler.