Norsk Epilepsiforbund

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Fra Arbeidsprogram til Årsmelding
Advertisements

Markedsføring, rekruttering og lojalitet
Velkommen Til Harstad!.
Velkommen til Grunnkurs for tillitsvalgte
Arbeid og psykisk helse Informasjonssatsing 2010/11.
Fylkesårsmøter 2013 Mental Helse. Vår visjon ”Alle mennesker skal ha en mulighet til å leve et liv basert på uavhengighet, selvstendighet og mestring”
HLF Hørselshemmedes Landsforbund
Om barn og unges mulighet for medvirkning
Samhandlingsstrategi for Møre og Romsdal
Gynekologisk kreft: Livskvalitet og senvirkninger etter behandling
Oslo universitetssykehus består av de tidligere helseforetakene Aker universitetssykehus, Rikshospitalet (inkl. Radiumhospitalet)
Samarbeidsutvalget mellom Helse NT og KS i NT Oppnevnt av styret i KS Nord Tr.lag og styret i Helse Nord Trøndelag, 21. desember 2005.
Papaya – hva er det? Papaya er:  En velsmakende frukt, men også en forkortelse for: forkortelse for: – Parkinson Pasienter i Yrkesaktiv Alder.
Helsenettverk Lister Lindring i Lister Møte i prosjektgruppen Mandag
Møre & Romsdal fylkeslag  Treffsted siste torsdag hver måned på Oasen Kreative Senter  Ellers etter ønsker fra medlemmene  Setter i gang selvhjelpsgrupper.
Utvikle standardisert analyse og kunnskapsbase Et samarbeid mellom Fylkesmannen i Nord-Trøndelag, Helseforetaket i Nord-Trøndelag og Fylkeskommunen i Nord-Trøndelag.
TANKESMIA AS Medieanalyse for Helse Midt-Norge Stjørdal
Verving Fagforbundet Buskerud
Månedsbrev fra Blåklokka
Brukerforum voksenpsykiatri
Diabeteskonferansen 2010 Vekst og verving. Vekst i alt vi gjør Det er ikke målet som er veien, men veien som går til målet. 2 Vi ønsker en medlemsmasse.
Samarbeid med kommersielle aktører. Retningslinjer Formål: –Å sikre at Diabetesforbundets og industriens roller er klart definerte og atskilte –Gjensidig.
Vekststrategi for Norges Diabetesforbund
Markedsføring av diabeteslinjen på urdu /punjabi Shaista Ayub
Humanetisk forbund Av Karina Schjølberg.
Nasjonalforeningen for folkehelsens demensforeninger
BIKUBEN – Regionalt brukerstyrt senter
Navn på foredragsholdere Lokalforeningens navn telefonnummer E-post
GODE RÅD TIL STYRELEDER Birgitte Brekke, Frivillighet Norge.
<Sted>, <Anledning>
,. Om meg selv Stilling/verv: Arbeidsoppgaver: Utdanning/bakgrunn:
SMIL – styrket mestring i livet Oslo,
Klinisk aktivitetsavdeling (KLA)
Innledning om landsmøtet 2011 Felleskurs avdeling 601 og 603 – februar 2011 Forbundssekretær Halvor Langseth.
Lederkonferansen Praktiske opplysninger Faktura for rom ettersendes etter konferansen Reiseoppgjørsskjema sendes inn innen 3 uker Drikke til maten.
Arbeids og strategiprogram Vedtas på Landsmøtet.
PERSONALET PÅ PÅ DEICHMAN I 2011 Mark Twain (1835 – 1910): «Det er tre typer løgner; løgn, forbannet løgn, og statistikk.»
Hva er NBU?. Av og for ungdom Levende bygder Alle muligheter NBU er et sosialt nettverk av og for bygdeungdom, som jobber for levende bygder og for å.
Felleskonsultasjon, tverrfaglige møter og samhandlingsnettverk
O F S kole ritids rdningen Vikingen Vikingen Hårek Gyda.
En mini-presentasjon for å vise Diabetesforbundets syn på at kommunen bør ha et Lærings- og mestringssenter og en Frisklivssentral, og at de bør samarbeide.
REGNSKAP DNJ VEST- AGDER KRETSSTØTTE: 11050,00.
Vår, sommer og høstsesongen 2014 Tirsdagstrening/treningsløp Fast klubbtrening i ulike terreng tirsdager fra april til september. Her er det løyper i ulike.
Kommunenes rolle i den nye helsereformen Nils Fr. Wisløff rådmann i Drammen kommune og medlem i helsereformens ekspertgruppe.
1 Organisasjonsstruktur Hvordan er NJFF bygget opp? Hvordan får foreningen innflytelse? Hvor kan du og foreningen få hjelp?
Den norske jordmorforening
Norsk Forbund for Utviklingshemmede Den største medlemsbaserte uavhengige menneskerettighetsorganisasjonen for og av mennesker med utviklingshemning
Oslo universitetssykehus består av de tidligere helseforetakene Aker universitetssykehus, Rikshospitalet (inkl. Radiumhospitalet)
Arbeids- og strategiprogram Arbeids- og strategiprogram Styringsdokument for landsmøteperioden Sentrale mål ved utarbeidelsen: – Ha mer konkrete.
Norsk Epilepsiforbund Tillitsvalgtsamling – Stavanger 2014
BTV Felles samling for fagutvalg helse og omsorg i Oslo Innledning v/Eva Lian, påtroppende regiondirektør i BTV Nytt og nyttig fra KS - KS og.
Politisk arbeid i NEF. Bakgrunn SSE står ikke i umiddelbar fare for å bli lagt ned. Foreligger forslag om samlokalisering av hele OUS på Gaustad i 2025.
Senter for helsefremmende arbeid - fra avmakt til mestring
Norsk Post- og Kommunikasjonsforbund Organiserer ca ansatte i Posten Norge A/S, DnB NOR ASA, BBS AS, Mirror Accounting AS, Bring Logistics.
Norges Diabetesforbund
Oslo universitetssykehus består av de tidligere helseforetakene Aker universitetssykehus, Rikshospitalet (inkl. Radiumhospitalet)
”Gjensidig Hospitering 2008” Prosjekteier: Nygård Undervisningssykehjem Vestfold Prosjektfinansiering: Helsedialog Som følge av Fyrtårnsprosjektet ”helhetlig.
Helseforetakene og kommunalt selvstyre i skjønn forening
Arbeids- og strategiprogrammet
Norsk Epilepsiforbund
Gry Nørstenget Fylkesleder
Anna Kristine Halvorsrud, Symra barnehage
Felles nettløsning for spesialisthelsetjenesten – én helseportal Jostein Listou, kommunikasjonsrådgiver Helse Midt-Norge RHF.
Kurs for besteforeldre - epilepsi hos barn
Ledelse - pasientens helsetjeneste og behovet for et paradigmeskifte ?
For noen er følelsen av å være annerledes vanskelig å leve med
Tid: 31.august og 1.september 2017
Brukere for bedre helse
Rådgivningskontor for syn
Pensjonistforbundet Møre og Romsdal Høstkonferansen 2015
Utskrift av presentasjonen:

Norsk Epilepsiforbund ”Et godt liv med epilepsi”

Visjon og verdier Norsk Epilepsiforbund (NEF) skal være den fremste pådriveren i Norge for at mennesker med epilepsi og deres pårørende skal få bedret livskvalitet og likeverdige behandlings- og omsorgstilbud uavhengig av hvor de bor i landet. NEF er en partipolitisk og religiøst nøytral interesseorganisasjon for mennesker med epilepsi, deres pårørende og andre som ønsker å støtte arbeidet for å bedre livsvilkårene til mennesker med epilepsi. NEF ledes av tillitsvalgte i alle ledd. Forbundet skal bygges og ledes slik at det tjener medlemmenes interesser. Våre verdier: Kunnskap – Mestring – Livskvalitet

Kunnskap, mestring og livskvalitet

Informasjon om NEF Ca. 5500 medlemmer Administrasjon i Oslo, 5 årsverk, 7 ansatte Nærmere 40 lokalforeninger og fylkeslag Kurs og arrangementer, informasjonsmateriell, interessepolitisk arbeid

Forbundsstyret Valgt på landsmøtet i september 2010 Leder: Hanne Østby Granmo Nestledere: Sverre Rosmo og Marit Westerås Styremedlemmer: Anne Glorvigen Hanstad, Espen Lahnstein, Hilde Nordahl Karterud, Tonje Granmo (NEFU). Varamedlemmer: Kirsten Steenberg, Roar Brunstad og Eva Petrea Opsahl (NEFU)

Lokalforeninger Rundt 40 lokalforeninger og fylkeslag Informasjon Medlemsmøter Kurs

Sykehusprosjektet Nydiagnostisertpakker og brosjyrehyller til 60 nevrologiske avdelinger Tilsvarende til et utvalg barneavdelinger og LMS Viktig å gi nydiagnostiserte kjennskap til epilepsi på et tidlig tidspunkt

Brosjyrer og informasjonsmateriell 27 tilgjengelige brosjyrer Distribueres til sykehus, apotek, bedrifter og privatpersoner To barnebøker om epilepsi Anfallsfilmen anfall=ro

Nettsider www.epilepsi.no www.epilepsipasset.no www.se-meg.no Informasjon om epilepsi Informasjon om organisasjonen Lokalforeninger www.epilepsipasset.no Rettigheter og informasjon for personer med epilepsi som skal reise utenlands Informasjon om reisemål Reisebrev www.se-meg.no Nettside med informasjon for foreldre som har barn med epilepsi

Interessepolitikk Kontakt med storting, regjering, helseforetak, fagmiljø, byråkrati etc. NEF og fagmiljøet er gjensidig avhengige av hverandre Ta kontakt med oss dersom det er noe vi bør sette på dagsorden. Nylige politiske initiativ: Helhetlige pasientforløp Styrke helsetjenesten, sikre SSE Arbeid for mennesker med epilepsi

Epilepsinytt Fire nummer i året Opplag på 5000 eksemplarer Medisinsk informasjon for brukere Fokus på dagsaktuelle saker Brukernære artikler

Familieleir Arrangement for familier berørt av epilepsi Aarholt-tunet leirsted, Vestfold Aktiviteter for barn og voksne august 2011

EpiFon1 NEFs hjelpetelefon 22 00 88 00 epifon1@epilepsi.no Øke informasjonen om epilepsi blant pasienter, pårørende og folk flest. Åpningstider: Mandag 10.00-1400 Tirsdag 10.00 - 14.00 Torsdag 17.00 - 21.00

Et godt liv med epilepsi Ta kontakt! Et godt liv med epilepsi Norsk Epilepsiforbund Karl Johans gate 7 0154 Oslo Tel: 22 47 66 00 nef@epilepsi.no www.epilepsi.no