Ulike kalendervisninger I denne kalenderen ser vi en månedsvisning. Da har man en oversikt over hele måneden. Dette er Nokia 7230. Her er det en blå ramme.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Kurs for kulturvertene
Advertisements

Få nyheter fra Legemiddelverket som RSS-strøm Du kan hente inn en RSS-strøm (feed) på forskjellige måter, både i e-postprogrammer og i ulike nettlesere.
Nedlasting av apper på Apple
Slik bruker du vår nettbutikk!
Velkommen til en sjekk av alkoholvanene dine!
I.
Datakurs i heimesida Skei hotell 15.mai  Søk opp på internett  Last ned Google Chrome – gratis  Gå inn via Google Chrome når du skal inn på pensjonistforbundet.
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
BraWeb Bestilling.
Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
Hei! Mange stiller oss spørsmål om hvordan man fyller ut avtalen mellom ny eier, TC og overdragelse fra gammel eier ved salg av plass. Her kommer oppskriften.
Hvordan lager du en konto?
Kreativ bruk av tankekart
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks:
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Intranett: Hvordan komme i gang
VELKOMMEN TIL ROGNAN BARNEHAGE
Lage e-post med bilde som vedlegg
Bilderedigering 6e Kopiere bilde
Mønsterbygging i GIMP.
Velkommen som spiller i aksjespillet.
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
Dette er barnehjemmet i Gatchina, nær St. Petersburg
«Læringslystplan» (PDSA) for klasse……………. ved………………………………………..skole "Læringslystplan" (PDSA)
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
Dokument med bilde, formatere i Word
Legge inn en avtale i mobilkalender Her er det et eksempel på hvordan en avtale legges inn. I eksempelet bruker vi Nokia Her er det en innebygget.
Vi var på et kurs i Sverige i hele klassen vår i uke 3, det var Mora videregående skole. Skolen var stor med mange elever, SVERIGE.
Kontakter i Gmail •De første e-postadresser som elevene skal bruke på kurset, bør legges inn i kontaktlisten i Gmail før kurset starter. •Da slipper eleven.
 Thore R Jensen Leder og suport  Tor Morten Jensen Programering og design  Vi tilbyr tjenester som webmastring, webdesign og webutvikling.
Tekniske hjelpemidler ved telefonbruk
Forskjell på bilder fra mobil og separat digitalkamera
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
Kapittel 21 Transportsystemet i Oslo
Ta bilder med mobiltelefon
Endring av valutakurs i PA og rebudsjettering av EU prosjekt
IcabMobile Ingvar Lygren.
Opplæring: Hvite Sider Søk i og bruk av Hvite Sider DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore Jo NilsenOpprettet.
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Månedsbrev fra Blåklokka
Oppdateringsseminar 5. – 6. februar 2011 Nytt luftrom på Østlandet i Oslo og Farris TMA ASAP * Roger Holm * Advanced Sectorization and Automation Project.
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Word Repetisjon Mandag Første søndag i advent rett rundt hjørnet.
Makrofunksjon på kamera
Lage og sende SMS 1a Lage SMS
Sende SMS og MMS videre 1c Videresende MMS:
Overføring av avløp til Holmestrand Etter mindre enn 20 år, kan det siste av i alt 7 renseanlegg i Sande bli nedlagt.
‘Fra Ord til liv’ ‘Fra Ord til liv’ Desember 2011 Desember 2011.
Opprette håndballskole NB:I tillegg se komentarer fra “Billetter” ppt.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
VegReg Kurs i Tromsø Registrering.
Funksjoner og Innstillinger i
Presentasjon av ny visning for fører og ombordpersonale i FIDO.
Hvilken del av “vær stille” forstod du ikke??
Innstillinger på Iphone
Her er den flotte skolen vår K ULTURØKT På mellomtrinnet har vi forskjellige kurs hver torsdag. Kursene varer i fem uker. Vi har seks forskjellige.
Hvordan forbedre seksjonsarbeidet? Rammene Erfaringene Forslag til neste skoleår Seksjonsarbeid Realfag/Idrett1.
Og.
Her vises et eksempel på bruk av LAB utkurv og LAB innkurv. Gir samlet oversikt over planlagte rekvisisjoner (LAB utkurv) og alle svar til en enhet/sengepost.
Bruk av kart og steder i Reunion Registrering av stedsnavn Endringer av stedsnavn gjennom tiden Redigere stedsnavn Finne steder på kart Personens eget.
Opplæring: Pålogging Prosedyre for logge på og av, låse og åpne PC’er DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore.
9. Product information Produktinformasjon. Online kjøp Som vi har sett har vi ikke noe produkt å se på, holde i, prøve ut, … Da må vi ta igjen på andre.
Månedsbrev Februar Hovedtema: -Karneval Sentrale datoer: 07.02: Adrian 6 år 11.02: Tore Gustavo 5 år 13.02: KARNEVAL 25.02: Abdurrahman 6 år Nyttige opplysninger:
Bruk av dekningskartet CellVision. CellVision åpnes ved å klikke på følgende link Dere må logge inn via intranettet.
Skifteplan mobil – for oppslag og noteringer av tiltak på skiftene. 1.
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
GPS klokke for barn - Du vet alltid hvor barna dine er!
Dette er forsiden som kommer frem når dere har logget dere på
Friluftlivskonfirmant
50 tidsbesparende hurtigtaster i Outlook
Utskrift av presentasjonen:

Ulike kalendervisninger I denne kalenderen ser vi en månedsvisning. Da har man en oversikt over hele måneden. Dette er Nokia Her er det en blå ramme rundt en dato. Når man trykker på datoen, ser man alt som er lagt inn for denne dagen. På noen mobiler får dager hvor avtale er lagt inn, en markering. Her er det lagt inn noe (for eksempel en avtale) torsdag 4. Det er markert med en liten hvit trekant i hjørnet. Rammer i forskjellige mobiler. 1 Ulike kalendervisninger 2f

Ulike kalendervisninger Man kan endre visning. Da kan man se en uke i stedet for en måned. Trykk på knappen Valg. Her har innstillingen vært månedsvisning. Og så har man gått inn på en dag. Den dagen er det lagt inn både en fødselsdag og en avtale. 2 Ulike kalendervisninger 2f For Nokia 7230 velger du Ukesvisning. For andre telefoner kan det være litt annerledes. Det kan for eksempel hende du må velge Uke fra Endre visning.

Ulike kalendervisninger Her ser vi en ukesvisning. Det er på Nokia Her er IKT-kurs lagt inn for torsdag Fødselsdagen til Anne ble ikke lagt inn på noe klokkeslett. Beveger vi oss oppover med hjulet, ser vi at den dukker opp tidlig på dagen. Søndagene er på denne mobilen markert med rødt hele dagen. Noen mobiltelefoner har også dagvisning. Det kan se slik ut. I en del tilfeller kan ukevisning være nyttig. Skal man legge inn en timeplan, er dagsvisning nyttig. Nokia 7230 har ikke dagsvisning. Iphone har ikke ukesvisning. 3 Ulike kalendervisninger 2f