Morgenaktiviteter Gul avdeling Barna har blitt kjent med ulike rytmeinstrumeneter på noen av morgenaktiviteter. Målsettingene ved dette er at barna skal:

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
– tidlig kommunikasjon
Advertisements

Turdag Mandag 26.August gikk til Askedalen/ Idrettsplasssen Vi hadde en helt topp tur til Askedalen/ Idrettsplassen Vi hadde med fotballer på banen, men.
Odd Haugstad ABC-en Pedagogisk Forlag 2002
Månedsevaluering november 2011
Evaluering av september på blå
Åga IL’s Håndballjenter Slik vil vi ha det !
Velkommen til Minde skole

Vurdering av mai måned I mai måned har barna vært på mange små turer. Noen har fanget maur, de puttet vi i et glass med blå gele- som mauren spiste. Andre.
Synger du sammen med meg
HVERDAGSLIVET PÅ ”LilleBjørn” LEIK Ved siden av hverandre MUSIKK
Grünerløkka sykehjem Et sentrumssykehjem i Bydel Grünerløkka med et flerkulturelt miljø rett rundt hjørne. Sykehjemmet består av 106 døgnplasser og 20.
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev Smørblomst
Elevundersøkelsen 5. – 7. trinn Motivasjon og innsats Vår 2011Vår Motivasjon (interesse for å lære) Grønn 1.2 Innsats Grønn 1.3 Lyst.
Evaluering av november på Blå avdeling:
Månedsevaluering Januar 2012 Barna utfolder seg i snøen, er kreative og skaper. (Kunst, kultur og kreativitet) Gjennom dramatisering av Eventyr ute tar.
Tall og språksprell. Vi er jobber med tall og språksprell inne på gul. Dette er et verktøy for å jobbe bevisst med tall og språk i barnehagen. I Tall og.
Månedsevaluering april 2012 Fokus denne måneden er naturen om våren og fugleliv. Vi ser på fugler, Synger sanger om fugler og maler fugler.
"God bagasje på livets reise."
Tenk på din skaper mens du er ung Lyngen menighets trosopplæringsprosjekt.
HelART i Ulåsen barnehage
Foreldremøte 28.mai førskoledag
Språk og leseplan 5.trinn Innlandet skole
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
av Yocasta L. Sosa De Veisten
Foreldreskolen del 1 Norskfaget.
Olav Christopher Jenssen: Edition Biographie, 1997
DE SYV FAGOMRÅDENE I RAMMEPLANEN
Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon Maurtuå : Mobil tlf: Vår nettside: ge.no/triade.
Språk og leseplan 4.trinn Innlandet skole
Månedsbrev Februar Hovedtema: -Karneval Sentrale datoer: 07.02: Adrian 6 år 11.02: Tore Gustavo 5 år 13.02: KARNEVAL 25.02: Abdurrahman 6 år Nyttige opplysninger:
Info om barn og begreper
FAIR PLAY ogholdningsskapende arbeid hos oss FAIR PLAY ogholdningsskapende arbeid hos oss.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger Skinnvotten Enkel versjon av juleevangeliet til adventsamlingene Mus Rev Villsvin/gris Hare Frosk Bjørn Ride, ride.
SPRÅK En kort presentasjon av språkutvikling og språkmiljø i vår barnehage. Tale Språkproduksjon Språkforståelse - Verbal - Ikke verbal Underliggende evner.
LESEOPPLÆRING Presentasjon på foreldremøte på TBU
Fremme læring og utvikling! God læring og utvikling gror best der det er trygghet og trivsel.
Overgang barnehage -skole Brunes naturbarnehage. Endelig eldst i barnehagen Gaupe som 3 åring, Rådyr som 4 åring og endelig ELG som 5 åring! Forventningene.
Velkommen til foreldremøte i 3a/b. Norsk læreverk: Zeppelin 2 hovedbøker LesebokSpråkbok Mål: En kilde til leseopplevelser. Boken er delt i 2 deler: Del.
Å skrive sin mening Fempunktsmetoden.
FORELDREMØTE Fugleredet Sept. ‘13 i. Fugleprosjekt vår/sommer.
Velkommen til foreldremøte. Agenda Presentasjon En vanlig uke i 1.klasse Lese- og skriveopplæringen Regning Engelsk Lekser Vennegrupper Praktisk informasjon.
Månedsplan for september Temaet for denne måneden: Meg selv Målet for denne perioden er å gi barna kjennskap kroppen 1 Gruppe 1: tema inne Gruppe 2 og.
For å støtte barnet sitt i leseutviklingen
Hvert år er Saksvik barnehage med på forutaksjonen hvor vi blir kjent med og lærer om barn i andre land. I år har vi besøkt Nepal og blitt kjent med flere.
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Introduksjon med styrer Sonja Iversen
VELKOMMEN TILVENNING I SOMMERLY BARNEHAGE
Månedsbrev Småtroll Desember.
Periodeplan for Lekestua uke 9-17 Språkmiljø: Uttale, ordproduksjon og setningsproduksjon Hva er viktig for oss i Sommerly når vi fokuserer på TRAS.
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
Periodeplan for Sommerly barnehage Uke : 17
Foreldremøte for barnehagens foreldre Øvre Slettheia oppvekstsenter
Glede gjennom mestring
Månedsbrev Desember 2016 Desember: Tema JUL Mål for barna:
VELKOMMEN TILVENNING I SOMMERLY BARNEHAGE
Psykisk helse ”..en tilstand av velbefinnende, hvor den enkelte kan få bruke sine evner, kan håndtere utfordringer i hverdagen, kan arbeide godt og klarer.
Overgang mellom barnehage og skole/SFO på Søm.
Oppstart 1. trinn Velkommen Diverse info om skolen Om elevgruppa
Oppgave: Leke med rimkortene
PROGRESJONSPLAN 1-3 ÅR NÆRMILJØ OG SAMFUNN ANTALL, ROM OG FORM
Sosial kompetanse og psykisk helse.
VELKOMMEN TILVENNING I SOMMERLY BARNEHAGE
Bind setningene riktig sammen og med logisk innhold. 
Psykisk helse ”..en tilstand av velbefinnende, hvor den enkelte kan få bruke sine evner, kan håndtere utfordringer i hverdagen, kan arbeide godt og klarer.
Månedsbrev Småtroll November.
Utskrift av presentasjonen:

Morgenaktiviteter Gul avdeling Barna har blitt kjent med ulike rytmeinstrumeneter på noen av morgenaktiviteter. Målsettingene ved dette er at barna skal: -Bli kjent med ulike lyder, skille lyder fra hverandre -trene opp lytteevnen -skape et språkstimulerende miljø -Barna lærer å vente på tur -Legge lyd til ord/setninger -skaper glede, interesse og nysgjerrighet for lyd, sang, rim,regler Barna har blitt kjent med ulike rytmeinstrumeneter på noen av morgenaktiviteter. Målsettingene ved dette er at barna skal: -Bli kjent med ulike lyder, skille lyder fra hverandre -trene opp lytteevnen -skape et språkstimulerende miljø -Barna lærer å vente på tur -Legge lyd til ord/setninger -skaper glede, interesse og nysgjerrighet for lyd, sang, rim,regler