Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Foreldremøte for barnehagens foreldre Øvre Slettheia oppvekstsenter

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Foreldremøte for barnehagens foreldre Øvre Slettheia oppvekstsenter"— Utskrift av presentasjonen:

1 Foreldremøte for barnehagens foreldre Øvre Slettheia oppvekstsenter

2 Oppvekstsenterets organisasjonskart
Enhetsleder, Tormod Lien SFO-leder som er stedfortreder i skoledelen, Inger Lise Skarpeid Fagleder med barnehage som hoved-ansvarsområde, Terje Taxerås Mødregruppe, Cannet Sautoglu og Gulo Agirman Kontorleder, Monika Mosberg Vår nye helsesøster (40-50%) Skole-avdeling Barnehage-avdeling SFO-avdeling

3 Vi ønsker å lære alle barn:
å være høflige og ha en akseptabel språkbruk å behandle alle med respekt, ikke mobbe eller bruker vold. å dele, ordne opp i små konflikter og å tilgi å takle frustrasjon og å kontrollere sinne å kan vente på tur og å konsentrere seg. å ha respekt for hverandres eiendeler.

4 Ord og begreper barna bør kunne når de skal begynne på skolen:
Familien (mor, far, søster, bror, bestemor osv) Farger og tall (gul, blå, rød, grønn, svart, hvit, lilla osv) (tallene fra en til tjue) Øverst, nederst, først, sist, i midten, størst, minst, like store Firkant, sirkel, trekant Noen få bokstaver (kunne skrive navnet sitt) Kroppen (hode, hår, kne, skulder, hals, hånd osv) De fem sansene (med nesa di kan du…)

5 Taushetsplikt Opplysningsplikt

6

7 Informasjon og henting
Det er viktig at du tar opp ting du lurer på eller bekymrer deg over med en gang. På den måten kan vi lytte og kanskje få gjort noe med det. Det du er fornøyd med vil vi også gjerne vite. Barna som skal hente søsken i barnehagen må være 12 år, og selvstendige nok for ansvaret.

8 VEDTEKTER FOR KOMMUNALE BARNEHAGER
§ 3. Barns og foreldres medvirkning For å sikre samarbeidet med barnas hjem skal hver barnehage ha et foreldreråd og et samarbeidsutvalg. I foreldrerådet sitter alle foreldrene med barn i barnehagen. Av disse foreldrene er det noen som skal velges for å være med i samarbeidsutvalget SU. De har faste møter gjennom året med leder av oppvekstsenter og fagleder, sammen med representant for ansatte i barnehagen.

9 Nytt for barnehageåret 2017/2018
Ny rammeplan Ny årsplan

10 Foreldremøtet fortsetter i barnehagens seks avdelinger.


Laste ned ppt "Foreldremøte for barnehagens foreldre Øvre Slettheia oppvekstsenter"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google