JULEVERKSTED Skjærebrett: Barna fikk i oppgave å skjære et rektangel av en stor hobbyplate. Som mal brukte de en boks som de tegnet etter. Antall, rom.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Den vesle gutten og julenissetoget
Advertisements

I.
«Strykebrettcover og stativ»
HVORFOR VELGER ELEVEN Å DELTA NÅ?
Evaluering av oktober på blå
FLYTÅRN Vi fikk ei stor eske inn på avdelinga, som Rainer foreslo
Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,
Månedsevaluering november 2011
Månedsevaluering april Denne måneden har vi feiret Leander 5 år, Eliart 4 år og Jon Leon 3 år. Ellers føler vi at denne måneden har gått veldig fort, med.
Språk, Tekst og Kommunikasjon
Turene i November har gått til:
M ÅNEDSEVALUERING MAI Sommeren er kommet! Håper den varer lenge! Vi nyter dagene ute med vannlek, leting etter insekter og lek og moro. I mai har vi vært.
Månedsbrev fra Blåklokka
MÅNEDSEVALUERING FEBRUAR
Egyptisk kunst og arkitektur
KARIUS OG BAKTUS PÅ PIRATEN
UkeSatsningsområdeArenaAktivitetMål 31Trivsel og tradisjonerFast oppstartsdag 1.august. - Bli kjent med Aktivitetsskolens område og regler. - Elevene får.
Aktivitetsskolen Ammerud periodeplan oktober-desember 2012
Elevene på Santa Rosa ville bli tatt bilde av.. Skolen hadde tre fine murbygninger bak hverandre.
Oversikt over rammeplanene Ulikheter
Religion, etikk, filosofi: Ny Rammeplan for barnehagen
Kapittel 37 Hectors ønske om arbeid i Norge.
Hai ! Hai !.
GRANSKOGEN SKOLE CLAVARIA KUNST-SØM-KOSTYME HALVÅRSPLAN FOR HØSTSEMESTERET 2007 Alternativ opplæring (forberedelse til videregående skole) Antall:2 10.
På barnehagens lunsjmeny!
M ÅNEDSEVALUERING MARS I mars har vi gjort mye spennende. Studenten Tonje har vært hos oss. Hun har hatt fokus på fysisk fostring og RLE. Hun har hatt.
Evaluering av november på Blå avdeling:
Månedsevaluering november rød avd
En multimedia presentasjon
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
"God bagasje på livets reise."
Unge kunstnere (maleprosjekt)
100 lure ord å lære.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Og.
DE SYV FAGOMRÅDENE I RAMMEPLANEN
Kraft og bevegelse Kap 9.
Tilbakeblikk fra desember på Rød. Natur, miljø og teknikk Barna har fått erfare hvordan teknikk kan brukes i leken.
Rammeplan for barnehagen. Nytt på nytt eller noko heilt anna? Loen mars 2006.
Ny rammeplan for barnehagen Konsekvensar for matematikkfaget.
Barnehagene i vår tid Oppdrag En ”annen” barnehage og en annen tid? Horten Turid Thorsby Jansen.
Anna Kristine Halvorsrud, Symra barnehage
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE I SKJØNHAUG BARNEHAGE – 2014.
VEL MØTT TIL NYTT BARNEHAGEÅR Introduksjon med styrer Sonja Iversen Gjennomgang av planer og satsingsområder HMS Foreldreutvalget og Samarbeidsutvalget.
AKTIVITETSPLAN HÅBAFJELL IDRETTSBARNEHAGE 2015/16
Velkommen til foreldremøte Stokkavannet og Mosvannet.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE I SKJØNHAUG BARNEHAGE – 2016.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
FORELDREMØTE Fugleredet Sept. ‘13 i. Fugleprosjekt vår/sommer.
HILLEVÅG BARNEHAGE ”ET STED DER ULIKHETER SKAPER MULIGHETER”
Månedsplan for september Temaet for denne måneden: Meg selv Målet for denne perioden er å gi barna kjennskap kroppen 1 Gruppe 1: tema inne Gruppe 2 og.
Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra august til desember.
Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med.
 Advent er ventetiden før jul.  Derfor kalles de siste fire ukene før jul for advent.  Ordet advent betyr egentlig «Herren kommer».  I adventstiden.
Advent og adventstid.
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Advent og adventstid.
Hva er viktig for oss i Sommerly når julen er her ?
Oppgave: Leke med rimkortene
Advent og adventstid.
Periodeplan for desember 2018
PERIODEPLAN FOR MARS 2019 UKE MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 1
Periodeplan for Januar 2019
AKTIVITETSUKER Juni og juli
Periodeplan for juli Emilie ferie 28
Foreldremøte Odderøya barnehage
BRANNVERNUKE EVALUERING OG OPPSUMMERING AV SEPTEMBER
Utskrift av presentasjonen:

JULEVERKSTED Skjærebrett: Barna fikk i oppgave å skjære et rektangel av en stor hobbyplate. Som mal brukte de en boks som de tegnet etter. Antall, rom og form. Etterpå var det bare å begynne å sage etter streken. Dette var tungt, og mange kjente på slitne muskler i armene. Men med noen små pauser, klarte alle å sage hele streken. Kropp, bevegelse, helse. Stoltheten og mestringsfølelsen barna fikk gjennom dette prosjektet har vært enorm. Barna hadde mange samtaler og forventninger om hvordan gaven ville bli mottatt, og hvor mye de gledet seg til å gi gaven(Etikk, religion og filosofi)

Bruk Bruk av verktøy: Når vi jobber i kjelleren har barna tilgang på verktøy. Vi jobber med respekt for verktøy, og bruken av det. Vi ser på hva som må brukes av verktøy til de ulike oppgavene. Når barna skulle brenne inn mønster med svipenner, var det med stor flid, og respekt for varmen det ga. Barna valgte selv hva som skulle stå på skjærebrettet. (Kunst, kultur og kreativitet) Vernebrillene var for å unngå røyk i øynene. Natur, miljø og teknikk

Pussing og tegning av mønster på skjærefjøla: Etter at barna hadde tegnet sitt eget mønster på skjærebrettet, (kunst, kultur og kretativitet)saget de voksne ut mønsteret med ei ”rotterompe”. Det var veldig fasinernde å både se og høre når saga jobbet Natur, miljø og teknikk. Når alt var skjært ut, var det bare å sette i gang med å pusse. Alle jobbet iherdig for å få brettet glattest mulig.

Juleposer: Alle fikk utdelt hver sin pose, med forklaring på at denne skal de legge alle de selvlagede julegavene oppi. De fikk pynte posen slik de ønsker at den skulle se ut.(Kunst, kultur og krativitet)

Pepperkakebaking: Forberedelser til advent Pepperkakebaking: Forberedelser til advent. Vi på rød avdeling laget pepperkakehjerter som vi brukte til adventskalender. Vi laget også peppernøtter som ble solgt på julemarkedet

Julegaver: Kunst kultur og kreativitet Julegaver: Kunst kultur og kreativitet. Det jobbes i herdig med julegaver og julepynt. Antall, rom og form: Det var stort fokus på hvor mange ringer som var på julelenka, og hvor lange de var