Hva er Fronter.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
HVA ER ?.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Personlig pålogging – samme Bruker og Passord som på internett
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Brukerveiledning for gruppeledere
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov 2011.
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Hvordan melde seg på skyteaktiviteter 1.For å kunne melde deg på skyteaktiviteter må du være godkjent av avdelingen som aktiv skytter. Før dette må du.
Bildet:
Intranett: Hvordan komme i gang
Demo av timebehandlingssystemet (klikk med museknappen for å gå videre i demoen) Copyright Easylution AS.
Lage e-post med bilde som vedlegg
Enkel brukerhåndbok for NFUs redaktører Versjon 1, 3. februar 2013.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet •Epost •PPS •Studentweb •Its learning.
Veiledning for firmakunder
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
KSYS-KURS MØTEPLASSEN 2013
FEIDE Felles Elektronisk IDEntifikasjon som tilgangskontroll
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet •E-post •PPS •NEL •Studentweb •Its learning.
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet.
Surfing sosiale medier - kjendiser Om du lurer på om sosiale medier er noe for deg kan du titte på en del av inneholdet før du bestemmer deg. Vi skal se.
Skriv ett eller flere søkeord:
Gå inn på denne internettadressen:
Høgskolen i Oslo Introduksjon til Informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) Bachelorstudium - faglærerutdanning for tospråklige lærere Avdeling for.
Høgskolen i Oslo Introduksjon til Informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) Bachelorstudium - faglærerutdanning for tospråklige lærere Avdeling for.
+ Wiki i klassen Tonje Hilde Giæver og Louise Mifsud TOS IKT1.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov 2008 (Klikk for å komme til neste side)
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet Epost PPS NEL Studentweb Its learning.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet august Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på ditt studium Epost Studentweb Its learning.
En beskrivelse av IKT i skolen Sett fra en lærers ståsted
Drammensskolen ønsker foresatte velkommen inn i FRONTER
Blogging med Google Blogger
Mandag 8. November Powerpoint..
CLASS FRONTER En begynnerinnføring.
Høgskolen i Oslo Introduksjon til Informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) Bachelorstudium - faglærerutdanning for tospråklige lærere Avdeling for.
Universitetsbiblioteket i Oslo e-ressurser Studenter og ansatte med uio brukernavn og passord kan søke UBO’s e-ressurser også fra Roma Denne presentasjonen.
Lag din egen blogg - en enkel oppskrift. Gå på blogger.comblogger.com Klikk på pila og følg anvisningene.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon
Informasjon om bestilling av rom til avtalepris hos
Informasjon til brukere av Sikret sone i P360
Digitalt prosjektrom og samarbeidsteknologi Muligheter for meningsskaping og relevans i et «kombinert klasserom» Jorunn Thortveit og Hans Erik Bugge IGIS.
123 Data - Førstehjelp Krokelvdalen Skole. Hva skal vi lære Slå på/av datamaskinen Hva som må til for å komme på internett Hvilke typer kommunikasjonsformer.
Filbehandling og digitale mapper Forelesning for F06-Deltid 2006/2007 Utviklet av IT-seksjonen, LU.
Filbehandling og digitale mapper Forelesning for F06-Heltid 2006/2007 Utviklet av IT-seksjonen, LU.
Skole-/hjemsamarbeid - HiO Arild Storm 1 Skole-/hjemsamarbeid Høgskolen i Oslo Arild Storm.
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2002 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2001 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
​Spam 4. trinn ​Kommunikasjon Interaktiv presentasjon - spam.
H VOR ER FILENE MINE ? J OBBE EKSTERNT Seksjon for digital kompetanse Personalopplæring HiO 2010.
Høgskolen i Oslo Digitale mapper Profiler fordypningsgruppe 4.februar 2008 Vibeke Bjarnø og Eva Michaelsen Avdeling for lærerutdanning.
Filbehandling og digitale mapper Forelesning for F Utviklet av IT-seksjonen, LU.
Klubbjournalister Haslum IL, Håndball. Hva kan du gjøre? Artikkler Du kan lage og publisere artikler på de områder du har tilgang til. Artiklene vil komme.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
ORIA - alt i ett søk!. Hva er ORIA? Det er en søketjeneste som gjør det enklere å finne fram i alt biblioteket har tilgjengelig, både trykt og online.
Komme i gang med OneDrive - skolevfk OneDrivePro/OneDrive for Business/OneDrive – skolevfk.
Lenken til Fronter finnes nederst på mf.no. Logg inn med din MF-brukerkonto. Brukernavn og passord genereres etter første gangs semesterregistrering og.
Interaktiv presentasjon - spam
Bygdøy skole Skolens plan for bruk av Skoleplattform Oslo og krav til minimumskompetanse.
Office 356 kurs For både nybegynnere og erfarne. Håper alle finner noe å lære/bli inspirert av. Er beregnet for PC, ikke Mac. Et innføringskurs, dere kan.
Velkommen til nye PowerPoint
Utskrift av presentasjonen:

Hva er Fronter

Fronter Fronter er en digital læringsplattform der man samler alt elevene og lærerne gjør på data på ett sted. Se på Fronter som en stor bygning, for eksempel et skolebygg eller et kontorbygg. . Bygningen inneholder korridorer og rom (fellesrom og private rom).

Nøkkel For å komme deg inn i bygget må du ha en nøkkel. Nøkkelen er det brukernavnet og passordet som du får tildelt.

Rom Inne i bygget er det noen fellesrom som alle med nøkkel har adgang til. Samtidig er det andre rom hvor adgangen er regulert. Hvilke rom du får adgang til avgjøres av hvem du er eller hvilke enhet (klasse, avdeling osv.) du tilhører. Rommene kan f.eks være klasserom, bibliotek, personalrom, osv. Rommene er en felles arbeidsplass for prosjekt, samarbeid, læring, samt utveksling av informasjon. I rommene kan elevene diskutere, publisere dokumenter, lese nyheter, svare på prøver, mm. I bygget har elevene også sitt personlige rom, hvor de har dokumenter, oppgaver og ulike verktøy som de bruker, akkurat som på en vanlig arbeidsplass. Det personlige rommet er det selvsagt bare eleven selv som har adgang til!

Foresatte Foresatte ved Ullevål skole har tilgang på Fronter. Hver gruppe/klasse har et eget brukernavn som alle foresatte bruker. Hensikten med å gi foresatte tilgang til Fronter er å bedre informasjon og kommunikasjon mellom skole og hjem. Først må man gå til Ullevål skole sin hjemmeside på Internet. Adressen er www.ulleval.gs.oslo.no.

Her kan dere logge dere inn på Fronter Bruker: Passord: Språk:

Brukernavn og passord. Brukernavn foresatte: mobiltelefonnr. Passord foresatte: ull2009 ved første gangs pålogging

Tilgang til rom. På siden dere først får se står hvilke rom dere er invitert inn i. For eksempel:   3A   Bibliotek

Hva får du se? Klasserom Arbeidsplan Informasjon Klikker du på 3A, kommer du inn i klasserommet. På venstre side ser du hvilke mapper kontaktlærer har gitt foresatte innsyn i. Klasserom Arbeidsplan Informasjon

Spørsmål og svar i forbindelse med bruk av Fronter. Hvem får tilgang til Fronter? For å få tilgang til Fronter må du være ansatt, elev eller foresatt ved Ullevål skole. Hvordan fungerer ”Foresatte kontoen”? Foresatte har bare ”leserettigheter” i Fronter. Det vil si at foresatte kun kan lese og ikke skrive eller legge ut informasjon på Fronter. Jeg kommer ikke inn i Fronter. Mulige årsaker til at du ikke kommer inn kan være: Du oppgir feil brukernavn eller passord (se oversikt). Kontoen kan ha blitt låst. For mange påloggingsforsøk med feil passord fører til at kontoen blir låst. Kontoen åpnes igjen automatisk etter 30 min. Kan jeg få virus fra Fronter? Alle dokumenter som lagres i Fronter blir kontrollert for virus. Kan uvedkommende se det jeg gjør i Fronter? All overføring av informasjon mellom din datamaskin og Fronter er kryptert, slik at overføringer ikke kan snappes opp av andre. Trenger du hjelp med Fronter kontakt skolen ved Frøydis Haugholt E-post: froydis.haugholt@ulleval.gs.oslo.no