Japan Teknologiens høyborg. Eventuelle bedriftsbesøk (1) Fast Sony Google Sun Casio Yamaha/Suzuki/Mazda/Toyota/Honda/Nissan Hitachi Canon Nikon TDK.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
I.
Advertisements

”Lopper i blodet” ble profilert som barnas nye jule-CD i fjor.
De dårige følelsene. Veiene ut..
Bli en bedre fisker ! Av Ulf Skauli
BEVIS I DENNE ART-TIMEN VAR DU SPESIELT BRA DU VISTE DATO: _______.
Ei dramatisering Mathias– fritt etter Johan Herman Wessel
Copa Catalunya 6-13 juli 2013 G2000 på fotball tur 2013!!
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
Kapittel 5 Ekteparet Alfaro spiser meksikansk middag.
Velkommen til Høgskolen i Buskerud!.  2700 studenter  220 ansatte  Over 40 godkjente studietilbud.
Valg av boplass? Vi valgte Den Franske Rivieraen – bl.a. fordi….. • Behagelig klima vår og høst, • Fastlands-Europa – kan nås på alternative måter, • Norsk.
Medlemsundersøkelsen 2013
Religioner og livssyn i dag
Kapittel 30 Fag og rutiner på skolen.
Vi var på et kurs i Sverige i hele klassen vår i uke 3, det var Mora videregående skole. Skolen var stor med mange elever, SVERIGE.
Hvordan arbeide med min treningsjournal?
Foreldresamarbeid Kan vi gjøre det enda bedre ?
44 Hector om skikk og bruk I Norge
Utveksling ved Universität Stuttgart. Søknadsprosessen Internasjonal seksjons Wolfgang Lachset stiller med skjemaer som du fyller ut: • Søknad om studieplass.
Kapittel mai hos Reza og Heidi.
Fremtidens jernbane: helhetlige løsninger
Kristiansands Skruefabrikk & Mek. Verksted AS Bedriften har arbeidere fra 15 ulike nasjoner. 105 ansatte. Raushet og inkludering er grunnstenen i kulturen.
Johannes 16, Om sorg og glede
”Vi vil gjerne se Jesus”
Reise til USA? Noen stikkord.
Polen Polen ligger i Øst-Europa og strekker seg fra Østersjøen i
Til Noas ark.
Kompetansebygging 2.0, / Bibliotekmøtet på Hamar 2010 Karen J. Buset, UBiT Kompetansebygging 2.0.
Brasil – Rio de Janeiro ”Rio de Janeiro er en av verdens mest berusende storbyer. Her bader og soler du deg midt i en by med flere millioner innbyggere,
Litteraturuke i et tverrfaglig perspektiv.
23. MAI GRATULERER MED DAGEN, ULF!.
PÅ SAMME LAG for å bedre læringsutbytte for alle
Kapittel 10 På treningssenteret.
Gjør om fra direkte til indirekte tale. Han sier … 
O PPGAVE 20 Side Å KJENNE ( SEG ) IGJEN 1. Tror du de vil kjenne meg igjen etter at jeg har farget håret? 2. Han hadde gått seg vill. Han kjente.
Tro & Tilhøre Gode vaner for å pleie forholdet til Jesus.
Læring prosjektpraksis Førsteamanuensis Prosjektledelse,
Rakkestad ungdomsskole Entreprenørskap Hva er så bra med faget? Entreprenørskap skaper en praktisk hverdag for elevene som de kan styre og legge.
Skriveprosessen – …fra tanke i hodet til tekst i skriveboka…
Piano og Klarinett Ragnar Freyr Olsen.
Tanker rundt bil- og kontorregistrering
AKAN PRISEN 2005 AKAN I LARVIK KOMMUNE Larvik kommune Ca innbyggere Ca ansatte (2.200 årsverk) AKAN siden 1993 Vitalisert 2004/2005.
Finland 6. november-11. november Comenius prosjekt.
Velkommen til innkommende president sin time.
For at denne skal virke må den brukes som fremvisning Klikk her.
Og.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Age Of Mythology. The Titans. Expansion pack Her er ett fint eksemplar! Ett eksemplarisk bilde av Expansion Packen!
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
Kapittel 5 oppgave j Skriv om slik at setningene betyr omtrent det samme.
Kapittel 38 Petters familie.
Fattigdommen ingen ser
Ap Arbeiderpartiet mener at vi skal fortsette oljeboringen på en konsekvent måte, de vil ta i bruk ressursene vi har. De mener oljepengene skal gå til.
VELKOMMEN TIL RIMINI 27. JUNI – 2. JULI Hotell Cortina er der vi skal bo.
«Æventyrlige Byen Vårres»
Kapittel 20 Å reise kollektivt Kjører du kollektivt?
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 Så har vi kommet noen uker inn i det nye barnehageåret, og nye barn og voksne.
OMDURMAN Av Sara. OMDURMAN Omdurman er en by som ligger ved bredden av Nilen i Sudan,den er en av tre byer som danner hovedstaden i Sudan.
Kapittel 35 Hans forteller om jobben som sosionom Hans ønsker å hjelpe andre mennesker.
BARN PÅ FLUKT Veldig mange mennesker er på flukt i verden. Og veldig mange av disse er barn, omtrent 14 millioner. Vi skal lære litt om barns rettigheter,
FN- Forente nasjoner Bilder og tekst hentet fra
Nye bøker En «øko-fantasy»: norsk folketro og norrøn mytologi
Å leve med assistanse Denne bolken holdes av noen som selv lever med assistent i parforholdet. Ca 1time brukes på dette. Veldig fint med dialog mellom.
BARN PÅ FLUKT Veldig mange mennesker er på flukt i verden. Og veldig mange av disse er barn, omtrent 14 millioner. Vi skal lære litt om barns rettigheter,
Kapittel 9 Å spise sunt og riktig.
KOMPETANSE FOR MANGFOLD
Kapittel 9 Å spise sunt og riktig.
Som ble fylt med programmering
Utskrift av presentasjonen:

Japan Teknologiens høyborg

Eventuelle bedriftsbesøk (1) Fast Sony Google Sun Casio Yamaha/Suzuki/Mazda/Toyota/Honda/Nissan Hitachi Canon Nikon TDK Fujitsu Korg

Eventuelle bedriftsbesøk (2) Konami Spillprodusent som har laget blant annet Dance Dance Revolution og Metal Gear Solid Square Enix Spillprodusent som er mest kjent for Final Fantasy-spillene. Nintendo Sega Mange andre!

Div. info fra reiseselskap Trenger ikke å ta noen vaksiner først. Mye interessant kultur, både gammel og nyere. Verdens raskeste tog. Lett å reise i landet. Ikke veldig varmt på denne tiden av året, rundt 10°C. Litt dyrt å bo og spise. (Ikke verre enn her hjemme) Alkoholpriser ligger på LaBamba-nivå. ________________________________________________________ Det virker som Kyoto og Tokyo er de mest interessante byene med tanke på bedriftsbesøk. Byene ligger 500 km fra hverandre, og reise mellom dem tar 2 timer og 15 min, med Shinkansen (hurtigtog).

Praktisk Komtek skal til Japan Derfor vil det være åpent for samarbeid, muligheter for noen felles bedriftsbesøk og generelt lettere å lage et bra opplegg. Faglærerne er veldig positive til Japan Flere av de lærerne som sier de har kontakter i utlandet er meget positive til Japan. Dette vil kanskje gjøre det lettere for oss å få i stand et godt opplegg til turen.

Kultur og turistattraksjoner Hida Folk Village Utendørs museum med fullt av gamle bevarte bygninger Massevis av Buddhist-templer Hiroshima Fullt gjenoppbygd og en moderne by. The Atomic Bomb Museum og A-Bomb Dome (ruiner av en bygning som fortsatt står etter bomben.) Samuraienes og ninjaenes hjemland Realultimatepower!!! Manga/anime