IFMSA/Nmf- Uke. Fordeler av å være mange: Billigere bøker og drivstoff Billigere bøker og drivstoff Gratis kurs Gratis kurs Eget blad Eget blad Gode tilbud.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Motivasjonsgruppenes HVEM HVA HVOR
Advertisements

Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
Studier i Tyskland.
Mottak og sosial integrering av internasjonale studenter: erfaringer fra UMB
Et mangfoldig Rotary En god vei inn i det norske samfunn er gjennom kontakt og vennskap med nordmenn Kanskje Rotary er noe for deg?
Røde Kors Ungdom Tekst osv.
ANSA Association of Norwegian Students Abroad Organisasjonen for norske studenter i utlandet u Nesten 9000 medlemmer i 64 land u Informasjon om studier.
Lions Distrikt 104C.
Hva er aktivitet og deltakelse?
Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
Brasil bilde 1 Presentasjon:
Norsk Sykepleierforbund – ditt førstevalg som sykepleier!
Et sjeldent kurs for mennesker med en sjelden sykdom
BRIDGE ER:  KREVENDE  FARTSFYLT  DRAMATISK  SPENNENDE.
Japan Karate Association Norway
Langt igjen ”I forhold til utdanning og arbeid er funksjonsnedsettelse en risikofaktor” Toril Heggen Munk Nestleder.
Utdanning! TO P P Start karriere på Treider i Oslo eller Skien REIDERS
Ergoterapeutstudenter har et fagforbund OG en INTERESSEORGANISASJON  Presentasjon laget av: Ann-Heidi Adriansen, kull 07. Ergoterapeututdanningen ved.
”Vi vil bli flere". Vil vi bli flere?.....Hvorfor? …Hva vil vi ha de nye til?
Å lykkes eller være lykkelig?
- der du vokser som menneske Internasjonal engelsk - tilbys i Vg2 og Vg3 Samfunnsfaglig engelsk * Engelsk litteratur og kultur * * Bygger på faget internasjonal.
Studentliv på NTNU. Kort om NTNU Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet Tidligere Norges tekniske høyskole (NTH) studenter To universitetsområder:
Nord-Trøndelag Leiar i barnehage og skule -store forventningar.
Rotary Foundation Seminar høsten The Rotary Foundation er Rotarys hjelpeorganisasjon.
Rotary Distriktssamling Langesund 29.mars 2008 Niels Jørgen Andersen.
Rotary Foundation Klubbforedrag. The Rotary Foundation er Rotarys hjelpeorganisasjon.
FREMMEDSPRÅKSEKSJONEN
VELKOMMEN TIL TYSK-STUDIER VED UiA!
Entreprenørskap i lærarutdanningen
Informasjon om oss stiftet februar Ut på tur..
PCer i klasserommet – kaos eller kontroll? Erfaringssamling RFK, pedagogisk bruk av IKT, 4. mai 2010 Marita Aksnes, Randaberg vgs. Twitter: maritaa Blogg:
Etikettebasert medisin
Agenda Råd om/prosedyre for utenlandsopphold sett fra PuP (Bjørn Andersen) Råd om/prosedyre for utenlandsopphold sett fra instituttene Råd om/prosedyre.
Suksessfaktorer for vellykket internasjonalisering
QUIZ- (AS) BJØRNS KIWANISQUIZ Du treffer en person som ser du bærer Kiwanisnåla, og som spør hva det er. Du svarer: ”Jeg er medlem av Kiwanis! ” 1.Hva.
En introduksjon. Et program for barn og unge for læring av sosial og emosjonell kompetanse. Forebygging av problematferd i barnehage og skole. Skaper.
Landsmøter Bergen 2007 Felles framtid for ?. Landsmøter Bergen 2007 Det er så mye å tenke på… VedtekterLotterierPlakater UtvalgsmøterServietter Brus og.
UTVEKSLING og DELSTUDIER Info til studentambassadører, 10. november 2014.
Bjørnegård skole Nettplakaten. Bjørnegård skole 1. PASSORD Gi aldri passord til venner eller andre. Det er helt privat og bare ditt. Bruk kodelås på pc,
Får jeg jobb da? Karrieresenteret. 2 MÅL: styrke deg i overgangen fra studier til jobb.
RETNINGSLINJER FOR PRESENTASJONEN Denne presentasjonen er tenkt brukt for å rekruttere nye medlemmer Hensikten med å lage en standardisert rekrutteringspresentasjon.
Hjelpepleier/ helsefagarbeider; -veien inn i yrket og veien videre
ROTARY’s UNGDOMSPROGRAM
Atrieflimmer Pasientopplæring:
Internasjonal satsing i Bydel Sagene
PRESENTASJON UT AV TÅKA 2015 NASJONALT CANNABISNETTVERK NORGE (NCNN)
Vervekampanje 24. september 2012 fyller Norsk Sykepleierforbund 100 år og i den anledning ønsker vi flere medlemmer i Vestfold! Vervekampanje fra 1.mars.
Gry Nørstenget Fylkesleder
Hvordan gjøre gode karrierevalg
Kunnskapsløftet og kroppsøvingsfaget v/ Reidun Nerhus Fretland Konferanse i Loen mars 2006.
Nærmiljø og samfunn Ein barnehagekvardag med mangfald Med vekt på det fleirkulturelle i barnehagen og vindauge mot verda Kultur på tvers UBUNTU- ”min identitet.
Språket i kommunane Innleiing ved Nils Ulvund og Jan Magne Dahle.
Noen inntrykk fra studieåret 2001 Tanker rundt året som var…
Kap 4 og 5 i Eva Maagerø: Språket som mening
Problemløsning.
STUDENTMOBILITET TRONDHEIM OKTOBER Hvem er jeg? Hanne Refsdal Sosialrådgiver i ANSA siden 2012 Bachelor i Communications fra Goldsmiths’ University.
LÆR LETTARE Studieteknikk for meir effektiv læring.
Utveksling ved HF Therese Gjessing Internasjonal koordinator.
Hva er internasjonalt kontor? Kontoret holder til i 3. etasje i Kitty Kiellands hus. Vi jobber med internasjonalisering av utdanningstilbudet ved.
► For deg som skal bli helsesekretær
Hvordan knytte refleksjon til faglitteratur?
Et kompetansenettverk for studenters suksess i høyere utdanning
Oslo/Akershus Bandyregion arrangerer Trener 1
Norsk Kjemisk Selskap, Bergen inviterer til PhD-kveld
Hvordan knytte refleksjon til faglitteratur?
Oppfølgingsmøte for ITALIENSK
Verving Thorbjørnrud
Hei, jeg heter Alva! Mitt navn er Alva Svenhard og jeg går I sjetteklasse på Os skole I Halden sentrum og er elevrådsformann. Dette er slik skolen min.
Likeperson Navn:……………
Utveksling Av lise eriksen
Utskrift av presentasjonen:

IFMSA/Nmf- Uke

Fordeler av å være mange: Billigere bøker og drivstoff Billigere bøker og drivstoff Gratis kurs Gratis kurs Eget blad Eget blad Gode tilbud på forsikringer og bankavtaler Gode tilbud på forsikringer og bankavtaler

Forskningsutveksling Lyst til å oppleve en litt annerledes sommerferie? Vi tilbyr forskningsutveksling til spennende destinasjoner… Brasil Egypt Slovenia Japan Tyskland Tilbudet gjelder alle medisinstudenter, uavhengig av hvor langt du er kommet i studiet!

IFMSA utvekslingsmuligheter: 1) Preklinisk utveksling - Er student på semester? Ønsker du deg litt medisin og litt sommerferie i et av de nordiske landene ? 1) Preklinisk utveksling - Er student på semester? Ønsker du deg litt medisin og litt sommerferie i et av de nordiske landene ? 2) Klinisk utveksling - Er du ferdig med 5. semester og er reiselysten? - Kunne du tenkt det å hospitere på et sykehus i fire sommeruker og treffe andre medisinstudenter fra hele verden? 2) Klinisk utveksling - Er du ferdig med 5. semester og er reiselysten? - Kunne du tenkt det å hospitere på et sykehus i fire sommeruker og treffe andre medisinstudenter fra hele verden?

Medisinstudentenes egen magasin

Lokale projekt -IFMSA/NMF-Oslo vil gjennom lokale prosjekt gje studentane ein betre og meir variert moglegheit til å læra ting som ikkje nødvendigvis lærast så godt gjennom universitetet sine opplegg. -IFMSA/NMF-Oslo vil gjennom lokale prosjekt gje studentane ein betre og meir variert moglegheit til å læra ting som ikkje nødvendigvis lærast så godt gjennom universitetet sine opplegg. Me meiner det også er sunt at studentane lærer seg verdien av å vera med å bidra med noko positivt i nærmiljøet. Me meiner det også er sunt at studentane lærer seg verdien av å vera med å bidra med noko positivt i nærmiljøet. Eit av dei eksisterande lokale prosjekta du kanskje kjenner til er gatehospitalet. Eit av dei eksisterande lokale prosjekta du kanskje kjenner til er gatehospitalet. Dersom du vil hjelpa til med å skapa nye prosjekt, eller har ein idé til eit mogleg prosjekt sjølv, ta kontakt med oss! Dersom du vil hjelpa til med å skapa nye prosjekt, eller har ein idé til eit mogleg prosjekt sjølv, ta kontakt med oss!

Gatehospitalet

Kenya-prosjektet

Native health initiative

Kurs Vi arrangerer relevante kurs hvert semester, med rabatterte kursavgifter for medlemmer.

Pleieassistentkurs

Tropemedisinkurs

Idrettmedisinkurs

Midlertidig lisens Medisinstudenter får midlertidig lisens etter 9. semester. Vi arrangerer informasjons- møte hvert semester.

Medlemsfordeler Det lønner seg å være mange. Som medlem, får du en rekke fordeler.

Medlemsfordeler

+ = SANT IFMSA Norway

+ = SANT IFMSA Norway Nmf og IFMSA Norge har arbeidet med sammenslåing i over to år. Fra 2. september 2008 er det felles lokalstyre for Nmf Oslo og IFMSA Oslo.

MedHum Medisinstudentenes Humanitæraksjon (MedHum) er alle norske medisinstudenters innsamlingsaksjon til humanitære formål. Hvert annet år samles det inn penger til et prosjekt som fremmer primærhelse og forebygging i et av verdens fattigste land. Aksjonen består i hovedsak av bøsseinnsamling, sosiale aktiviteter og medisinskfaglig opplysning. MedHum er et initiativ tatt av Norsk Medisinstudentforening (NMF) og aksjonen ble arrangert første gang i 1991

Lønn Vi forhandler lønn for medisinstudenter med og uten lisens. Spør oss om hvilken lønn du fortjener!

Forskning Medisinstudenter skal få muligheten til å forske. Vi jobber for bedre vilkår for student- forskning.

Grunnutdanning Det er dyrt å utdanne leger. Vi er opptatt av at disse pengene brukes så fornuftig som mulig. Derfor arrangerer vi Grunnutdannings- konferanse hvert år, og deltar på internasjonale konferanser om grunn- utdanning.

Nettsider

Medipedia.no Vi drifter medisinstudentenes eget oppslagsverk!

Lyst til å bli med? Meld deg inn i IFMSA og NMF! Meld deg inn i IFMSA og NMF! Bli med i en komite og engasjer deg i utvekslingsarbeid, turnus eller internasjonale og lokale humanitære prosjekter Bli med i en komite og engasjer deg i utvekslingsarbeid, turnus eller internasjonale og lokale humanitære prosjekter Start opp ditt eget prosjekt! Start opp ditt eget prosjekt! Delta på kursene Delta på kursene Utveksling til blant annet Ghana, Nepal, USA og Japan Utveksling til blant annet Ghana, Nepal, USA og Japan Bli med i lokalstyret i Oslo, valg hvert år i begynnelsen av september Bli med i lokalstyret i Oslo, valg hvert år i begynnelsen av september Bli fadder for utvekslingsstudentene som kommer til Oslo Bli fadder for utvekslingsstudentene som kommer til Oslo (Dette får man et utvekslingspoeng for.) (Dette får man et utvekslingspoeng for.)