ikonet – gåten – idolet og popkongen

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Den vesle gutten og julenissetoget
Advertisements

I.
Skjønnlitterær fortelling
Fra tegning til fortelling

De dårige følelsene. Veiene ut..
Av: Kjetil Johnsen 3 venner.
Livsfilosofi for moden alder
Fra ord til liv April 2009.
Vokste du opp i eller i 70-årene ? Hvordan har du greid å overleve ?
… som skulle arrangere en løpekonkurranse.
FRIHET Galaterne 5,1 ”Til frihet har Kristus frigjort oss. Stå derfor fast, og la dere ikke igjen legge under trelldommens åk.”
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
Historien er hentet fra lang tid tilbake, da en mann straffer sin 5 årige datter, fordi hun har mistet en verdifull gjenstand. Den gang de ikke hadde så.
Ei dramatisering Mathias– fritt etter Johan Herman Wessel
Bokanmeldelser..
Barns fortellinger ”Mamma bruker å slå han også, og han er bare tre år.” ”De slår og så kan det hende de begynner å blø, jeg vet ikke helt.. Men jeg hører.
MEDIEARBEID I IOGT Innspill til seminar om lokale tiltak Lørdag 6. oktober Oslo.
Spøken som gir deg lykke!
Tolkning og analyse Sigrun Eckhoff rev jan 2009.
HISTORIEN OM DE 4 LYSENE.
En måte å lese Bibelen på
O PPGAVE 38 Side 165 – 169. FN S KLIMAPANEL MENER DET ER MER ENN 90 % SIKKERT AT KLIMAENDRINGENE ER MENNESKESKAPT. N OEN MENER FORSKNINGEN TAR FEIL. likevel:
Aggression Replacement Training
Martin Luther Martin Luther ble født i Tyskland i 1483.
Kommaregel 2 Vi setter komma etter en leddsetning som står først i en helsetning.
Kapittel mai hos Reza og Heidi.
Den store ID-quizen Hvem er du? - Ta testen nå!.
Min hobby. Basketball ble oppfunnet i 1891 av den kanadiske læreren James Naismith som bodde og jobbet i USA. Det begynte med at skolen der han jobbet.
LEDDSETNINGER Vedlejší věty.
Oss & Dem ???.
Om å skrive om litterære tekster
Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke.
Bokpresentasjon Bergen
Kapittel 5 oppgave d Bruk riktig ord på riktig plass i riktig form.
Edvard Hagerup Grieg (1843 – 1907)
Kapittel 4 oppgave c. Sett inn substantivene som svarer til
Hypotetiske setninger. Lag setninger slik eksemplene viser. 
Kapittel 2 oppgave e) Sett inn preposisjoner eller adverb
K APITTEL 2, OPPGAVE F. O PPGAVE 26 Ingen ville ha trodd at Mohammed og jeg skulle gifte oss i kirka. Men det skulle vi. Utrolig mange mennesker kom for.
Et drageeventyr Av barna på Soria Moria.
Johannes 14,1-11 veien, sannheten og livet
Fra ord til liv April 2010.
1 Å tjene skaperen eller skapelsen  Givertjeneste handler om penger ”Gi, så skal det bli gitt dere! Et godt mål, stappet, ristet og overfylt, skal bli.
Unge og Rus Rusen, hva godt gjør den?.
Henrik Ibsen Norsk verdensberømt forfatter
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Orfeo Angelucci's kontakter fra boken THE SECRET OF THE SAUCERS (1955)
morild.org en interaktiv nettjeneste i ti år Mer enn 1000 spørsmål
 Dersom jeg ikke får se naglemerkene i hendene hans eller får legge fingeren i dem og stikke hånden i siden hans, kan jeg ikke tro.
Å komme til seg selv og til Gud. Den yngste sønnen solgte alt sitt og dro til et land langt bort. Der sløste han bort alle pengene i et vilt liv.
”Elena var ung og forelsket og gledet seg til å møte kjærestens familie…
Jes 40,13 Hvem har målt Herrens Ånd, og hvor er mannen som kunne gi Ham råd og tilføre Ham kunnskap? Rom 11,34 For hvem har kjent Herrens sinn? Eller hvem.
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
100 lure ord å lære.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
Språk åpner dører - Om hva jeg fant bak en ny dør.
Og.
Kapittel 36 Reza forteller om sin arbeidserfaring.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Fortelling Novelle Roman
UKEPLAN FOR 3. KLASSE UKE mars 2015
Shanti - Er det sider ved ditt religiøse liv du synes er for privat til å snakke om? -...[tenker lenge] jeg synes det med menstruasjonen. I India er det.
Hva gjorde du… …i går? For eksempel: I går fikk jeg besøk.
Finn puslespillbitene Å være kildekritisk til informasjon på nett.
LESEARBEID Elevene kan bruke disse kortene i selvstendig lesearbeid på skolen. Kortene er delt opp i før, under og etterarbeid. Lærer kan også bruke kortene.
Værmelding – og noen fakta om Norge
Han sier: Jeg kaller dere ikke lenger tjenere, men venner.
”Amerikabrev” Sett inn et pronomen som passer. Kjære venner! Jeg vil ganske kort sende dere noen ord fordi jeg vet at flere landsmenn kunne tenke seg.
Frem.
Utskrift av presentasjonen:

ikonet – gåten – idolet og popkongen Michael Jackson – et offer for hva? Hvordan var hans liv egentlig? Var han et offer for det moderne samfunnet, for seg selv, for menneskets lengsel etter å være en annen enn den du er? ikonet – gåten – idolet og popkongen

om sin død. Bare dager før han døde sa han «jeg får det bedre om jeg http://www.aftenposten.no/meninger/article3165950.ece -Michael Jackson snakket oftere og oftere om sin død. Bare dager før han døde sa han «jeg får det bedre om jeg dør. Jeg er ferdig», sier den kanadiske journalisten og forfatteren Ian Halperin til Aftenposten. I fem år infiltrerte han Jackos innerste krets for å skrive biografien «Michael Jacksons siste år», som kommer ut onsdag. Den er allerede solgt til USA, Storbritannia og Japan. For å unngå søksmål, er hvert ord lest av advokater.

-For Michael var døden en velsignelse, som han nesten lengtet etter -For Michael var døden en velsignelse, som han nesten lengtet etter. Han hadde mareritt om å bli myrdet og hadde forberedt datteren Paris på at han bare hadde noen uker igjen. Han sa hun ikke måtte bli skuffet hvis ikke han var der farsdagen, forteller Ian Halperin. Fire dager senere døde han.

Flere biografier Han farer ikke med løst snakk Flere biografier Han farer ikke med løst snakk. Halperin har allerede skrevet flere uautoriserte biografier, blant annet «Hvem drepte Kurt Cobain?». - Jeg har brukt mer enn fem år på å granske Jacksons liv. Først trodde jeg på anklagene om pedofili, som sjokkert meg. Da Michael ble frigitt av juryen, trodde jeg han var en ny OJ Simpson, som slapp unna

på grunn av berømmelse og formue, og med de beste advokatene i verden på grunn av berømmelse og formue, og med de beste advokatene i verden. Mitt mål var å bevise at juryen tok feil. Jeg begynte etterforskningen for å vise at Michael var pedofil. Jeg traff barna i Neverland, foreldrene, statsadvokatene og forsvarsadvokatene. Blant annet har jeg snakket lenge med Macaulay Culkin. Den unge filmstjernen fra «Hjemme alene» bodde i Neverland som barn. Han beskriver kveldene på Jackos ranch som kjempestore «pyjamasparties».