Kommer ikke inn i Læringsportalen 

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Advertisements

Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Medlemsnettet Foreløpig må dere taste inn hele adressen. Direkte link kommer snart.
Logg inn med ditt brukernavn og passord. Glemt passord?
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
Thomas Thomassen 18. November.2004 Du går videre i presentasjonen ved å trykke tasten Page Down. Du avslutter presentasjonen ved å trykke Esc-tasten.
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Hvordan melde seg på skyteaktiviteter 1.For å kunne melde deg på skyteaktiviteter må du være godkjent av avdelingen som aktiv skytter. Før dette må du.
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
HVORDAN SLETTER DU DIN FACEBOOKKONTO ?
Intranett: Hvordan komme i gang
Veiledning for firmakunder
1 Slektsforum Et nettbasert forum hvor man kan få hjelp til slektsforsking.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
HVA ER ?.
Foresattepålogging Du velger Foresatte Foreldremøte Adresse:
Åpne prinsippskissen for å se sammenhengen i avviksbehandlingen. Som fellesbruker har du kun mulighet til å registrere (ikke behandle) avviksmeldinger.
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Idrett valg av programfag til Vg3. • • Du får tilsendt brukernavn og passord på epost • Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du.
Arkivere e-post i mapper E-post som dreier seg om det samme, kan samles ett sted. Det kan være praktisk. Du kan gjøre det ved å lage mapper. Så kan du.
Skriv ett eller flere søkeord:
IcabMobile Ingvar Lygren.
Idrett valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Musikk valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Musikk valg av programfag til Vg3. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Step-by-step demonstrasjon av Refleks systemet!. - Kunder - Medlemmer - Ansatte - Abonnenter - Brukere - etc.. Refleks Løsning 1.Utvikle2.Respons 3.Gjennomføring4.Rapportering.
Oppdatering av hjemmesida ”Kom i gang” oOppbygning hovedside - gruppesider oLegge ut nyhet oMelding på oppslagstavle o2 kurs avholdt – nytt.
Gå inn på denne internettadressen:
EQS Introduksjon for tilsette i Helse Møre og Romsdal av
Fra individuell kunnskap til kollektiv kvalitet
HVORDAN SLETTER DU DIN FACEBOOKKONTO ?
Hvordan lager du en konto?
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Lage og sende SMS 1a Lage SMS
Komme i gang med BIBSYS På bibliotekets hjemmeside bruker vi denne linken til BIBSYS.
Bibits kundesenter 1. november 2007 Øystein Reiersen.
CLASS FRONTER En begynnerinnføring.
Hvordan lage seg en wikispaces Gå til bestem deg for hvilket wikispaces du vil ha (public, protected, private).
Lag din egen blogg - en enkel oppskrift. Gå på blogger.comblogger.com Klikk på pila og følg anvisningene.
Booking av flyreiser med avtalekode på www. norwegian
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Hvordan bli medlem av vår WIKI En bruksanvisning.
1 Registrere deg med brukerkonto (engangsjobb) Skal du få tilgang til kurs, må du først etablere en brukerkonto. Klikk på ”Registrer deg”
Pålogging til Intrum Web uten java
Registrere bruker på MinIdrett
Mobilnummer Bypass-code applikasjon Loggin for første gang
​Spam 4. trinn ​Kommunikasjon Interaktiv presentasjon - spam.
Kvalitetssystemet EQS Introduksjon for tilsette Av kvalitetsrådgiverne I fagavdelinga 2014.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Registrering i Digipost steg for steg. Kort om Digipost  Digipost ble lansert i2011  Digipost er utviklet av Posten Norge som et sikkert digitalt alternativ.
WEB BOOKING INSTRUKSJONER. OPPRETT EN WEBPROFIL Klikk Logg inn trykk på Bli medlem. Fyll i dine personlige opplysninger og velg fortsett. Har du et Nordic.
Endelig elektroniske henvisninger til OUS - men hva betyr det for oss? Hallvard Lærum, Astrid Jones Lie og Berit T Bungum.
Hvordan skrive ut og hente utskrifter med kortløsning
Den Internasjonale Sykepleierdagen 12. mai 2017
Lær å logge inn til offentlige tjenester med MinID
Web booking instructions
Hva gjør du nå? Interaktiv presentasjon
Interaktiv presentasjon - spam
Support og tilbakemelding
Lær å logge inn til offentlege tenester med MinID
Med en direkteservicekontofår din bedrift en unik webkonto for registrering av service på mobiltelefoner, nettbrett og tilbehør.   DS+ swap gir deg markedets.
Lær å logge inn til offentlige tjenester med MinID
Med en direkteservicekonto får din bedrift en unik webkonto for registrering av service på mobiltelefoner, nettbrett og tilbehør.   DS+ swap gir deg markedets.
HVORDAN logge på MY LCI.
Brukermanual Min Idrett
Utskrift av presentasjonen:

Kommer ikke inn i Læringsportalen  Trykk GLEMT PASSORD Avdeling for kompetanseutvikling

Slik gjør du: Velg foretak (Oslo universitetssykehus) Skriv inn ditt brukernavn og trykk send Avdeling for kompetanseutvikling

Passord ble sendt til din jobbmail  Passord ble sendt din jobbmail Se neste side Problemer? Epost ikke klarert? Passord sendt til leder? Avdeling for kompetanseutvikling

Beskjed: Din e-post ikke er klarert  Endre e- post i Personalportalen Avdeling for kompetanseutvikling

Gå inn i Personalportalen: Skjema/Oppgaver Bruk skjema Person og familieinformasjon Åpne skjema, trykk neste: Skriver inn din epostadresse: brukernavn@ous-hf.no Trykk neste og send Avdeling for kompetanseutvikling

Det tar en dag før ny e-post er registrert Gå tilbake til side en i denne presentasjonen Gjør som beskrevet (step by step) og du får tilsendt ditt passord til din jobbmail (brukernavn@ous-hf.no) Fortsatt problemer: Send oss en mail: E- post: laeringsportalen@oslo-universitetssykehus.no Avdeling for kompetanseutvikling