Få Zotero i Word. Husk å sjekke at du har Firefox, Java og Zotero på maskina di og alltid nyeste versjon! Zotero kjører bare på nettleseren Firefox… Søk.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Nedlasting av apper på Apple
Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
GoOnline XP publisering Hvordan komme i gang med GoOnline XP. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline.
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet,
Datakurs i heimesida Skei hotell 15.mai  Søk opp på internett  Last ned Google Chrome – gratis  Gå inn via Google Chrome når du skal inn på pensjonistforbundet.
Avhengigheter og installering
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Et hjelpemiddel for å lage litteraturlister/kildelister.
Araenus Web & Reklame Postboks: 4441, Hospitalsløkkan Tlf: Fax: A.W.A.C.S. – Araenus Web Admin Control.
Brukerveiledning for gruppeledere
Nedlasting av Adobe Flash Player Adobe Flash Player brukes for å se video på Internett, YouTube, nett-TV osv. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet,
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Hvordan laste opp tankekart til Itslearning via iCabMobile?
SiO-Læringsmiljøs Regnskapskurs for store foreninger 1 Regnskapsprogrammet - En presentasjon.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
Oppdatere innstillinger for profil og personvern Trykk deretter F5, eller klikk Lysbildefremvisning > Fra begynnelsen for å starte kurset. Klikk Aktiver.
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
Lage e-post med bilde som vedlegg
Enkel brukerhåndbok for NFUs redaktører Versjon 1, 3. februar 2013.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
Nyhetsfôring med RSS ALEPH brukermøte 2006
DaTaTing Hva er internett? •Verdensomspennende nettverk av nettverk. •I likhet med mennesker, kan ikke datamaskiner kommunisere med hverandre gjennom et.
Å referere i oppgaven din dvs bruke det andre har skrevet
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
Dokument med bilde, formatere i Word
Idrett valg av programfag til Vg3. • • Du får tilsendt brukernavn og passord på epost • Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du.
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet.
: Elektronisk post Hva er elektronisk post
Surfing sosiale medier - kjendiser Om du lurer på om sosiale medier er noe for deg kan du titte på en del av inneholdet før du bestemmer deg. Vi skal se.
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Musikk valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Musikk valg av programfag til Vg3. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Duo- en liten innføring
1 (Helst) alle, men minst 1 i gruppa oppretter følgende: Personlig hjemmeside (indexside) Lenkeside / Generell faglig ressurside (Side med generelle allmennlærerfaglig.
Manual for skoleavis i 6. klasse
Mars 2008 Ole Husby Nettlesere. Nettlesere finnes På Windows-PC-er på Mac’er på Linux på mobiltelefoner og forskjellige andre steder også.
Gå inn på denne internettadressen:
Opplæring: Digital Diktering
Wikipedia Wikipedia er leksikon på Internett. Wikipedia blir utgitt av den ideelle organisasjonen Wikimedia Foundation. Wikipedia har over 18 millioner.
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Oppgavelinjen. Gjelder for Windows 7 og Windows Vista
Lagre vedlegg Noen e-postmeldinger har et vedlegg. Vedlegget kan være et dokument eller et bilde. Det kan man lagre på PCen. Da kan man finne det igjen.
Bildebehandling i Paint
Bilderedigering i forskjellige programmer På kurset gjennomgår vi bilderedigering i Microsoft Picture Manager. Det fins mange programmer man kan bruke.
Fjernstyring av PCer med NTRconnect Svein/ALEPH brukermøte 2007.
Menyer Hovedmeny Sidemeny Finne frem gamle Klubblenker.
Bakgrunnsbilder. Dere kan nå administrere bakgrunnsbilde selv gjennom Ressursgallerimodulen Tips: bildet bør ikke være for tungt (inntil kb går.
Publisering på verdensveven Kursdag 2 VÅFF, våren 2002.
Publisering på verdensveven Kursdag 3 VÅFF, våren 2002.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
Tommelteknkikk Steingodsleire.
Funksjoner og Innstillinger i
Finne og gå til et chatterom Bruk søk i Lync til å finne rom som du har tilgang til. 1.I hovedvinduet i Lync klikker du kategorien Chatterom. 2.I søkeboksen.
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
KUNST & HÅNDVERKSBLOGG
Instruksjon På de neste sidene vil du se noen rammer der overskriften er ulike argumenter for å undervise biologi Du vil også se en liste over enkelt-argumenter.
Eksamen med begrenset Internett-tilgang Råd og tips til sentralgitt eksamen våren 2015.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Kilde-/litteraturliste
Kom i gang med Python Pål Hellesnes SYSTEMUTVIKLER
Kildeverktøy i word Januar 2017 mjo.
Elevoppgaver Kom godt i gang med Unibok.
Utskrift av presentasjonen:

Få Zotero i Word. Husk å sjekke at du har Firefox, Java og Zotero på maskina di og alltid nyeste versjon! Zotero kjører bare på nettleseren Firefox… Søk etter plugins

Jepp, denne skal du ha… Klikk her

Jepp, denne skal du ha… Klikk her

Bla deg ned til Mikrosoft word integration og klikk på Documentation

Trykk på Installation

Bla deg ned til Install world for windows plugin og trykk

Tillat

Trykk her

Start fire- fox på nytt

I Firefox (på en hvilken som helst nettside) går du på verktøy og instillinger Klikk på innstillinger Åpne så Firefox på nytt og fra en hvilken som helst nettside går du på verktøy og instillinger

Så på: Behandle utvidelser Her! Behandle utvidelser

Klikk på Innstillinger

Reinstall word components

Klikk på tillegg for å få tilgang til Zoteroen din NÅ ER INSTALLASJONEN GJORT, GRATULERER! SJEKK AT DEN FUNGERER VED Å ÅPNE WORD PÅ NYTT MED FIREFOX ÅPEN SAMTIDIG.

Herifra styrer du Zoteroen din

Husk å alltid velge APA standard (American Psychological Association). Det er stilen vi skal bruke på Mailand.

Da har du tilgang til alle kildene du har lagret i din Zotero og kan velge den kilden du trenger i teksten du skriver nå:o)

• KILDEN DIN SETTES DA INN I TEKSTEN DIN SLIK • Bla bla blba (Apenes, 2008) bla bla bal • OG DET ER APA-STANDARD. • • BAK I LITTEARTURLISTA/KILDELISTA DU LAGER PÅ SLUTTEN AV OPPGAVEN VIL KILDEN OPPGIS SLIK. DENNE LISTEN LAGER DU ENKELT MED ZOTERO IKONENE. • Apenes, H. (2008). Aper i dyreparker. I H. Hansen (Red.), All verdens aper, Aper (1. utg., Bd. 1-10, Bd. 8, s ). Drammen: Damm.