Ergoterapeutstudenter har et fagforbund OG en INTERESSEORGANISASJON  Presentasjon laget av: Ann-Heidi Adriansen, kull 07. Ergoterapeututdanningen ved.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Fra Arbeidsprogram til Årsmelding
Advertisements

Markedsføring, rekruttering og lojalitet
Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
Studier i Tyskland.
Logg inn med ditt brukernavn og passord. Glemt passord?
Abildsø skole - Eksamen 2014.
Lunner Skolefaglig rådgiver Velkommen til UNGDOMSRÅD!
Retningslinjer for klubben – og foreldrevettregler
Nye nettsider for VS-alpin En liten introduksjon.
FAU Berger Skole Barbro Nordland Johannessen, FAU leder
Norsk Filatelistforbund
Velkommen til Ungdomstinget i Oslo Bispedømme
Fast advokat Ole Henrik Wille og HR-sjef Hanne Myhre
Arbeid og psykisk helse Informasjonssatsing 2010/11.
Elevmedbestemmelse erfaringer fra møte med elever Seminar for elevenes tillitsvalgte – 9. januar.
Fylkesårsmøter 2013 Mental Helse. Vår visjon ”Alle mennesker skal ha en mulighet til å leve et liv basert på uavhengighet, selvstendighet og mestring”
Tips og råd for praktisk kompetansearbeid
Rita Lucia Endresen. Medlem NFU´s Landsstyre Den første person med utviklingshemming som er medlem i Landsstyret i egen organisasjon.
Rammeplan for Aktivitetsskolen (AKS)
Forbedringskunnskap kan læres gjennom personlig forbedringsarbeid
START. Debatt for mer mangfold, mer aktivitet og bedre demokrati i Norges største parti..
Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
AVDELINGENES ÅRSMØTER I Temaer •Region Øst sin tiltaksplan for 2014 •Region Øst planlagte møter i 2014 •Årshjulet.
Samfunnsøkonomi timer Modul 2 bygger på modul 1
IFMSA/Nmf- Uke. Fordeler av å være mange: Billigere bøker og drivstoff Billigere bøker og drivstoff Gratis kurs Gratis kurs Eget blad Eget blad Gode tilbud.
IVARETAKELSE AV LEDERMEDLEMMER Lokallagsleder- og Htv-samling.
Utdanningsforbundet Trondheim
Pensjonistene i Utdanningsforbundet Hamar, 6. april, 2011.
GRUPPEARBEID FORVENTNINGER.
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
NFF avdeling Telemark 2004 Overordnet målsetning 2004.
Presentasjon av NTL NAV
Informasjon om oss stiftet februar Ut på tur..
Velkommen til tariffkonferanse og nettverkssamling Holmenkollen Park Hotel
Nasjonalforeningen - utfordringer og muligheter Landsstyremøte 14.juni Lisbet Rugtvedt.
<Sted>, <Anledning>
,. Om meg selv Stilling/verv: Arbeidsoppgaver: Utdanning/bakgrunn:
Veien videre med Ung:leder prosjektet? Hva Hva skjer i 2012 sentralt? - Søknad inne hos Gjensidigestiftelsen om 3 nye år med støtte - Vi ønsker å starte.
Norsk fosterhjemsforening Hordaland ved Kjell Åge.
Besøk også Smidig 2007 – Oslos første agile konferanse november på DogA OpenSpace og lyntaler Fokus på kommunikasjon, metode, erfaringsdeling og.
Er funkiser en glemt gruppe i volleyballen? Eller kan vi være en ressurs? Oslo Vigdis Mørdre Fagkonsulent NIF.
Info om pilotprosjekt Arbeidslivsrelevans i studiene (PILAR)
Hva er NBU?. Av og for ungdom Levende bygder Alle muligheter NBU er et sosialt nettverk av og for bygdeungdom, som jobber for levende bygder og for å.
KLUBB- OG MEDLEMSUTVIKLING KLUBB- OG MEDLEMSUTVIKLING Per-Arne Davidson.
MEDBESTEMMELSE OG ROLLEN SOM TILLITSVALGT PÅ ARBEIDSPLASSEN
ETABLERING AV LOKALT SN-FORUM/GRUPPE. Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening Mål for første møte Bli enig om: Å sammen ta initiativ til lokal SN-forum.
Velkommen!. Velkommen! Hvorfor trenger Norge et Faglig råd for PP-tjenesten?
Veterinærinstituttet – En landsdekkende organisasjon
Får jeg jobb da? Karrieresenteret. 2 MÅL: styrke deg i overgangen fra studier til jobb.
Lions Club Sandefjord/Sandar – en klubb for fremtiden? - Klubber mister medlemmer (artikkel i Aftenposten ) - ”Utfordring til endring” (oppfordring.
RETNINGSLINJER FOR PRESENTASJONEN Denne presentasjonen er tenkt brukt for å rekruttere nye medlemmer Hensikten med å lage en standardisert rekrutteringspresentasjon.
NORSKE HUSØKONOMERS FORBUND. . Forslaget fra styret i NHF var  Det nedsettes et arbeidsutvalg. AU, på 3 personer som utreder organisasjonens fremtid.
Handlingsplan Utdanningsforbundet Karmøy.
Norsk Post- og Kommunikasjonsforbund Organiserer ca ansatte i Posten Norge A/S, DnB NOR ASA, BBS AS, Mirror Accounting AS, Bring Logistics.
PRESENTASJON UT AV TÅKA 2015 NASJONALT CANNABISNETTVERK NORGE (NCNN)
ITA1110R - Sommerkurs i italiensk språk og kultur i Roma Sommeren 2015
Oslostudentenes Idrettsklubb Langtidsplan Vedtatt første gang årsmøtet 8.mars 2007.
Fagartikkelen Arbeidskrav for å få gå opp til muntlig eksamen våren 2009.
Arbeids- og strategiprogrammet
Hvordan gjøre gode karrierevalg
IMDi Integrerings- og mangfoldsdirektoratet, Gjøvik
Utarbeidet av Sissel Vestre
Om lokallaget og skoleringstilbudet til arbeidsplasstillitsvalgte Skolering av nye tillitsvalgte Lokal introduksjon Utdanningsforbundet Bergen 2014.
Kunnskap for en bedre verden Sommerjobb 2015 ? Tore Hoven Studieprogramleder bygg- og miljøteknikk.
Høgskolen i Buskerud og Vestfold Studentundersøkelse 1.årsstudenter 2012 Høgskolen i Buskerud.
En kort presentasjon Presentasjon på Medlemsmøte 1.
VELKOMMEN Fyll inn egen tekst.
► For deg som skal bli helsesekretær
Et kompetansenettverk for studenters suksess i høyere utdanning
Bærum Venstre handlingsplaner 2017
Utskrift av presentasjonen:

Ergoterapeutstudenter har et fagforbund OG en INTERESSEORGANISASJON  Presentasjon laget av: Ann-Heidi Adriansen, kull 07. Ergoterapeututdanningen ved Universitetet i Tromsø

Hva er ERGON  En landsdekkende interesseorganisasjon for ergoterapeutstudentene.  Lokallag i Tromsø, Trondheim, Bergen, Rogaland og Oslo.  Medlemskap i ERGON betyr automatisk medlemskap i NETF og omvendt.  ERGONs hovedmål er at ergoterapistudiet skal utdanne trygge og faglig sterke ergoterapeuter. Vi arbeider for å bedre studiekvalitet, bedre praksis og nordisk studentsamarbeid.

Samarbeid mellom ERGON og NETF  Under studietiden er du medlem av ERGON og NETF. Etter fullført studie kan du fortsette som NETF medlem.  NETF: Fagforbundet for norske ergoterapeuter. Jobber for medlemmene sine på ulike måter som lønnsforhandlinger, fagpolitiske og tariffpolitiske spørsmål, bidrar til forskning og utgir fagbladet Ergoterapeuten.

Medlem av ERGON  Du har mulighet til å påvirke din egen studenthverdag og studiet ditt.  Hvis du velger å engasjere deg vil du i tillegg få en rik organisasjonserfaring som kommer til nytte senere i arbeidslivet.  Gjennom ERGONs arbeid vil du altså få kunnskap om utdanningsspørsmål og faglige spørsmål knyttet til ditt studie.

Organisering av ERGON lokalt og sentralt  LOKALT: Hver ergoterapeututdanning skal danne seg sitt ERGON lokallag. Hvert lokallag har et valgt styre med representanter fra de ulike årskullene. Styret ivaretar medlemmenes interesser og arrangerer kurs/temakvelder/ seminar som er aktuelle for studentene. De arrangere også sosiale arrangementer på tvers av kullene.  SENTRALT: Består av to representanter fra de fem lokallagene. På landsmøte i begynnelsen av februar utarbeides det en handlingsplan landsstyret skal jobbe etter. Landsstyret er overordnet lokallagene og har som mål å bedre studiekvaliteten samt skape bedre samarbeid og kommunikasjon i organisasjonen og utdanningene imellom. Ofte arbeider lokallaget med saker ERGON sentralt har satt i gang.

Hvorfor bli medlem i lokallag styret?  Det er et veldig godt forum for å lære mer om ergoterapifaget og få innsikt i organisasjonsarbeid.  Du blir en del av en organisasjon hvor du blir sett/hørt og hvor du har medbestemmelsesrett.  Vi får tilbud om å dra på fagkongresser, både i Norge og utenlands.  Den beste måten å påvirke din utdanning på!  Du blir kjent på tvers av kullene  tjohooo.. Det er gøy og sosialt!  Ressurspersoner til faglige spørsmål (oppgaver, eksamen, teori, praksis) er lett tilgjengelig for deg.  Kan søke om økonomisk støtte til praksis og prosjekter.  FÅ TING GJØR SEG BEDRE PÅ CV’EN!!!!

Hvordan kontakte oss?  ERGON er der for studentene, så dersom det er saker dere vil at ERGON skal ta opp i landsstyret eller på utdanninga er det bare å ta kontakt med oss, enten på mail eller via en representant for ERGON på deres skole.  Kontakt info finnes på fronter, og oversikt over styret og kontaktmuligheter finner du på netf sin hjemmeside. (netf.no, organisasjonen, ergon, ergons nettsider, lokallag, tromsø)

Invitasjon: bli med å danne nytt styre   I morgen: Fredag, 8 januar 2010, kl 12:15, rom 8.125/adl2? Da ønske vi å danne et nytt styre, og håper at noen av dere vil være sammen med oss. Uansett, det vil bli pizzalunsj for alle som stikker innom å viser interesse for ERGON  SPØRSMÅL? - TAKK FOR OSS!