Kalde retter - Lakserullade med Brie, lefse og sviske - Scampi i sur/søt chillimarinade - Grønn asparges m/skinke og parmesan - Gresk tomat salat med fetaost - Spekesnabber med Brie (fra Norske spekefat) - Pestomarinerte krepsehaler - Spekespyd - Laksepai - Tarteletter fylt med skalldyrcoctail - Lakseroser - Pastasalat med spinat, soltørkede tomater - Melon med italiensk spekeskinke - Fylte egg med Laksemossé Tilbehør: Tzaziki, Aioli, Pestosaus, rømme etc følger alle alternativer…
Varme retter - Kyllingspyd i Barbequesaus og peanøtter - Greske kjøttboller med Tapassaus - Marinerte kylling kubber - Ovnsbakte båtpoteter m/hvitløk og urter - Marinerte grillspyd av svin ytrefilet - Barbeque spare ribs - Cocktailpølser m/chili - Pestopotet - Glasert skinke
Fra «ebelilles» bakeovn… - Fuccachia med Oliven - Honning Chiabatta - Hjemmebakte grovbrød
Du kan sette sammen din egen meny …... Du kan sette sammen din egen meny …... 4 kalde retter og 4 varme retter . Kr. 210 pr. pers 5 kalde retter og 5 varme retter . Kr 220 pr.pers 6 kalde retter og 6 varme retter . Kr 250 pr pers. Brød og tilbehør er inkludert.