Kalde retter - Lakserullade med Brie, lefse og sviske - Scampi i sur/søt chillimarinade - Grønn asparges m/skinke og parmesan - Gresk tomat salat med fetaost.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Mat, måltider og hverdagsliv
Advertisements

HVEM?  Alle medlemmer av Hammerfest Skytterlag HVA?  Skytelederkurs/standplasslederkurs  Pussekurs  Sikkerhetskurs  Praktisk skyting.
Eller hvor gode er de til å beskrive smaken
En smak av Middelhavet... Oliven
Mat og drikke: De er ikke villige til å betale mer for økologisk produsert mat De er ikke interessert i vegetarmat Det er en stor andel av FrP-velgerne.
En smak av Middelhavet... Oliven
Hellas.
Bifflapskaus (500 gr) Krydret biffkjøtt med rotgrønnsaker, purreløk og poteter. Serveres med flatbrød og smør. 139,- pr kuvert Ferdige steker Vi tilbereder.
Kapittel 17 I grønnsaksbutikken Hva ser du på bildet? sjampinjong (m)
GrillGilde møter forbrukerens behov Raske middager på grillen eller engangsgrillen Ferdig til å legge rett på grillen og kort grilltid Tynnere skiver.
Kjærligheten deres feires med familie & venner
Styrking av elevers grunnleggende ferdigheter gjennom aktiviteter innen målområdet mat og helse.
Maten er halve helsa ! Pernilla Egedius Seksjonsleder Forpleining
Nye nasjonale kostråd – hva er nytt?
Matenerklar.no tipser Uke 32 ( august) 5 *= minst 7 av disse er økologiske Har du merket huset ditt godt med husnummeret? Er nummeret godt synlig.
MINE KJÆRE BARN SPARE STRØM = MER LOMMEPENGER. DERFOR….
Kosthold for idrettsutøvere
Muligheter for grøntproduksjon i Akershus
Kosthold og ernæring – for store og små
Fløtepotet – til enhver anledning
MATGLEDE.
Helseetaten Presentasjon og diskusjon på foreldremøter m.m.
Vitaminene Fett- og vannløselige
STRIPER – et fargerikt tema
Måltidene (1) Frokost er et viktig måltid. En god frokost gir energi, øker konsentrasjonen og gir bedre humør. Hvis du ikke har appetitt om morgenen, ta.
Kurstreff 4 Kurstreff 4 med matlaging.
På barnehagens lunsjmeny!
Vinterens flotteste aften. Kjempefest for intill 120 gjester. Lokale artister bidrar. Ove Åsen fra Hotel Norge er hovedkokk! Alle kommer til å ha det.
KJENNER DU IGJEN NOE AV DET DU SÅ PÅ GÅRDEN HOS INGA BERIT?
Grønn fordelsavtale Cort Adelers gate 30 Oslo. Med grønn fordelsavtale vil vi sammen med deg redusere energi- forbruket og miljøbelastningene, samtidig.
Hellerud Møte og Selskapslokaler AS
En septemberdag på Kulturstua i Ro Vakkert blomsterflor i urtehagen Matauk på glass og i krukker.
Hva du velger å spise har betydning for humøret ditt og konsentrasjonen din på skolen Ved å spise hver 3. – 4. time så holder du jevnt blodsukker, det.
Kosthold og Livsstil v/Jorunn E. Hauso
Kostholdsforedrag Sterkenilsdagen
Antibiotikaresistens Bondens hverdag Senterkonferansen 2015 Egil Chr. Hoen Leder Buskerud Bondelag.
Mat. ost eple pære smør saft kli salami skinke.
Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon Maurtuå : Mobil tlf: Vår nettside: ge.no/triade.
Uke april -17.april I would like a pizza, please.
Aktivt salg.
Tallerkenmodell og Karbohydrater Uke 8. Tallerkenmodell.
Praktisk mat Uke 12. Planlegg- ”Halvtimen” Frokost Lunsj Middag: husk A og B-måltid, ”frimiddager” og minimum 2 fiskemåltider Mellommåltider x 2.
Kostsirkelen Inndeling av mat i fem grupper: Korn og brød Egg, kjøt og fisk Mjølk og ost Feitt, olje og smør Grønsaker og frukt Sjå s. 42.
NYLANSERINGER FRA NORTURA PROFF 1. MAI Kjøttdeig av storfe 2,5 kg Vår bestselger i nytt format! FRYST/FERSKFERSK VARENR EPDNR VEKT.
KOSTHOLD FÅ KROPPEN TIL Å YTE MAX GJENNOM HVERDAGEN, PÅ TRENING OG KAMP!
MAT 3. KLASSE v/ Henriette Heesch Holmen Kan dere et annet ord for mat?
Tips for å vinne på Craps. # 1 - Aldri Gamble Med "Kjære" Penger - Aldri Gamble Med Penger Som Du Trenger Nå, Eller Må I Nær Fremtid.
Logg Aioli ØYSTEIN & PETTER - 2KSA - PRAKSIS - AIOLI - INDIVIDUELT - OPPSKRIFT.
Informasjon om programmet NM Yngre Junior og Curling Kids mars 2017
Algebra er bra – hva er algebra?
MÅLTID I ROTSET BARNEHAGE
Grønnsaker, frukt, bær og nøtter.
Villa Utsikten Storgata L illehammer
Velkommen, her er menyen Hele regionens lag! Sammen er vi sterke!
Grønnsaker bilder er hentet med tillatelse fra frukt.no
Velkommen, her er menyen Hele regionens lag! Sammen er vi sterke!
Konferansemeny vinter 2017/2018
Sveinung Svebestad, styreleder Nortura Sola 19.januar 2012
Fargelære.
Tallerkenmodell og Karbohydrater
Mat.
Praktisk mat Uke 12.
AKS ROSENHOLM , ROSETTEN
Tallerkenmodell og Karbohydrater
ጥንታዊ ግሪኽ ስእሊ: ኣክሮፖሊስ.
MatMedSmak.
Bryne skule 2018 Visjon: Me vil gje elevane lyst på livet og evne til å meistra det.
Grønnsaker, frukt, bær og poteter.
MAT FOR GLEDE OG GOD HELSE
Utskrift av presentasjonen:

Kalde retter - Lakserullade med Brie, lefse og sviske - Scampi i sur/søt chillimarinade - Grønn asparges m/skinke og parmesan - Gresk tomat salat med fetaost - Spekesnabber med Brie (fra Norske spekefat) - Pestomarinerte krepsehaler - Spekespyd - Laksepai - Tarteletter fylt med skalldyrcoctail - Lakseroser - Pastasalat med spinat, soltørkede tomater - Melon med italiensk spekeskinke - Fylte egg med Laksemossé Tilbehør: Tzaziki, Aioli, Pestosaus, rømme etc følger alle alternativer…

Varme retter - Kyllingspyd i Barbequesaus og peanøtter - Greske kjøttboller med Tapassaus - Marinerte kylling kubber - Ovnsbakte båtpoteter m/hvitløk og urter - Marinerte grillspyd av svin ytrefilet - Barbeque spare ribs - Cocktailpølser m/chili - Pestopotet - Glasert skinke  

Fra «ebelilles» bakeovn… - Fuccachia med Oliven - Honning Chiabatta - Hjemmebakte grovbrød

Du kan sette sammen din egen meny …...   Du kan sette sammen din egen meny …... 4 kalde retter og 4 varme retter . Kr. 210 pr. pers 5 kalde retter og 5 varme retter . Kr 220 pr.pers 6 kalde retter og 6 varme retter . Kr 250 pr pers. Brød og tilbehør er inkludert.