Laste ned presentasjonen
Presentasjon lastes. Vennligst vent
PublisertKjell Bakke Endret for 7 år siden
1
Logg Aioli - 26.09.2014 - ØYSTEIN & PETTER - 2KSA - PRAKSIS - AIOLI - INDIVIDUELT - OPPSKRIFT
2
Aioli - Hvitløksmajones - Kommer opprinnelig fra Spania - En kald Emulsjonsaus - Sausen består hovedsakelig av egg, olje, salt, sitronsaft, pepper, hvitløk og eventuelt sennep (dijon) - Kan være vanskelig å lage, være nøye når du sper oljen, og at alle ingrediensene har lik temperatur
3
Eggeplomme med Hvitløk Piskes til en «kremet» konsistens
4
Første forsøk gikk skeis Slik ser en «skjært» Aioli ut. Det er mange måter og få en skjært emulsjonssaus på. Eks. Varme, tjukkelse og for mye olje
5
Diverse ingredienser
6
Veldig viktig og være fokusert på kjøkkenet
7
Ferdig produkt Min er øverst til Venstre
Liknende presentasjoner
© 2024 SlidePlayer.no Inc.
All rights reserved.