Laste ned presentasjonen
Presentasjon lastes. Vennligst vent
1
Praktisk mat Uke 12
2
Planlegg- ”Halvtimen”
Frokost Lunsj Middag: husk A og B-måltid, ”frimiddager” og minimum 2 fiskemåltider Mellommåltider x 2
3
Tips for enklere gjennomføring
Stek opp kjøtt, kylling etc Lag ferdig salat Lag porsjonsposer med for eksempel smoothie Lag større middagsporsjon, og bruk restene til lunsj Ha alltid et sunt alternativ tilgjengelig Bruk mindre tallerkener Varier smaker
4
Bruk tallerkenmodellen som et godt hjelpemiddel
Bruk gjerne for eksempel Adams matkasse, Godt levert og lignende, for variasjon i hverdagen. Her kan man som oftest velge en pakke som er sunn Bruk tallerkenmodellen som et godt hjelpemiddel
5
Ukens utfordring Komplimenter svares med TAKK!
Liknende presentasjoner
© 2024 SlidePlayer.no Inc.
All rights reserved.