Lilandspeiderne Foreldremøte Tirsdag 15. Januar 2012 Klokken 18:00-19:30 Fremmøte i Ytrebygda Kirke.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Norges speiderforbund
Advertisements

Økonomilappen Rolf Mæhle, fagsjef i Finans Norge.
Ferieloven Turid Hatland.
Lunner Skolefaglig rådgiver Velkommen til UNGDOMSRÅD!
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
Lilandspeiderne Informasjon.
Styret har bestått av: Leder: Geir Maldal Nestleder: Gry Wiik Sekretær: Simon Pedersen Kasserer: Espen Andersen Medlem: Alexander Skoland Medlem: Inger.
Hvem styrer i kommunen?.
(Konf+årstall)-QUIZ (dette er en mal som må tilpasses lokalt, la kreativiteten få fritt spillerom! Tilpass etter tema og opplevelser dere hadde i løpet.
Alltid beredt Foreldremøte 10.oktober 2012
VELKOMMEN TIL KONFIRMASJON
Velkommen til foreldremøte Håndball Jenter 2005
Velkommen til Minde skole
Grei - så mange som mulig så lenge som mulig Utdanning og kompetanse i SF Grei GREI HVOR DET ER GODT Å VÆRE HVOR DET ER GODT Å LÆRE.
Speiding i et folkehelse- og friluftslivperspektiv.
Sprint Jeløy 97 Foreldremøte Hensikten med møte: • Oppsummering av sesongen 2010 • Presentere planer for 2011 • Svare på spørsmål fra foreldrene.
Hurra for Barns rettigheter! De blir 23 år i år
1 Hvem har plyndret Tanzania for gull, og hvor er det gjemt?
VELKOMMEN TIL STØVER SKOLE
Hvorfor FRIBU FRIBUs visjon: ”Vi bygger åpne fellesskap der barn og unge blir sett, møter Jesus og utrustes til å leve som hans etterfølgere” FRIBU = FRIkirkens.
Foreldremøte Bakgrunn og ide Om Sætre Speidergruppe
Informasjonsmøte for 10. trinn 10. mars 2009 kl:18.30 – 19.30
Velkommen til foreldremøte på Aktivitetsskolen Ekeberg
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
TROSOPPLÆRINGSPLAN FOR RØNVIK MENIGHET
Velkommen til konfirmasjon i Røa og Sørkedalen
Månedsbrev fra Blåklokka
Månedsbrev fra Blåklokka
Polen tur 2007 Uke 39. Avreise Søndag 23/9 Oppmøte kl Skolen Vi pakker buss og lignende Setter opp liste med hvem som sitter hvor.
Strategiplan
Onsdag 13. mars Sam Eyde vgs
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
O F S kole ritids rdningen Vikingen Vikingen Hårek Gyda.
Norges speiderforbund «Sånn gjør vi det» - Hvordan overleve med få ledere.
Menighetsstyremøte 4. Mars 18:00 – 20:00 Klasserom M.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
ROGNAN BARNEHAGE GRØNN GUL BLÅ RØD ROSA.
Lederundersøkelsen 2013 Programrådgiver Martin Enstad Norges KFUK-KFUM-speidere.
Foreldremøte Gutter ’99 Mandag Agenda / Saker: Spillere og foreldre Kort oppsummering fra trenermøte / sesongen ’08 Spiller / foreldres feedback.
Skap et godt idrettsmiljø. Innhold i modulen Innledning – Hensikt og mål med modulen – Miljø- og personfaktorer For utøverne – Metoder for et utøvermøte.
Foreldremøte J04 høst 2014 Agenda for møte Presentasjon av trenerteam
1 Innfasing av Innsida Spørsmål vi skal besvare Når får webmastere tilgang til Innsida 2.0? Når får fakultetets ansatte og studenter tilgang? Hvem.
INTERNASJONALISERING ARBEIDSUTPLASSERING FOR ELEVER SOM TAR DOBBELKOMPETANSE Lier vgs september 2014.
Lyshovden Oppveksttun!
1 Kirkens Nødhjelps Fasteaksjon Det er ikke rettferdig at over 1 milliard mennesker fortsatt lever i ekstrem fattigdom. Sammen kan vi bekjempe.
Side 156 – 158 Hvilke pronomen mangler?
Pundslia barnehage Årsplan 2011/2012 Pundslia Barnehage Pundslibakken 7350 BUVIKA Telefon: Epost: Åpningstider:
Velkommen til foreldremøte.
Foreldremøte NIF håndball 2003 Niffen AGENDA Hovedtrener har ordet – Trenere og støtteapparat for sesongen 13/14 – Treningstider – Treningsinnhold.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe: år Trenere: Elin, Cecilie, Christian, John og Kyrre Endelig på snø – fantastiske forhold.
Foreldremøte 9. trinn 24. Mars 2015.
Velkommen til foreldremøte 1. rød. Informasjon om 2. klasse  Klassene fortsetter slik de er nå.  Jeg fortsetter som kontaktlærer.  Anbjørg fortsetter.
 Tilhører Norges speiderforbund  Sluttet til WAGGS og WOSOM NSF Gruppe Gruppeledelse Flokk Tropp Roverlag Gruppe Vestfold Krets.
Foreldremøte Mandag 9. November 2015 Klokken 19:00 Fjellhamar SFO.
Hva er felles korpsleir? Speiderleir i regi av alle de fem speiderkorpsene i Norges speiderforbund i samarbeid. Det er første gang i historien korpsene.
Speiding for nybegynnere Hordaland krins av NSF. Hva er en speidergruppe Enhet i NSF; koloni, flokk, tropp, lag, GL – Koloni: 2-3 klasse. – Flokk: 4-5/6.klasse.
Norges speiderforbund Foto: Kjetil Jøssang Ungt lederskap i natur.
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Hvordan rekruttere nye frivillige? ...og beholde dem?
KOLLMYR SKOLE NETTAVIS Desember 2013.
Velkommen som speider(foresatt)
Norges speiderforbund
Bli med på kretsleir! Hinne speidergruppe blir med på eventyret.
Bli med på kretsleir! 1.Egersund Speider-gruppe blir med på eventyret.
Randaberg speidergruppe blir med på eventyret. Bli med du også!
Bli med på kretsleir! Tastaspeiderne blir med på eventyret.
Periodeplan for mai MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG
Bli med på kretsleir! Gruppelogo
Velkommen Agenda: Forarbeid til Kvalitetsoppfølging 8.november 2018
Utskrift av presentasjonen:

Lilandspeiderne Foreldremøte Tirsdag 15. Januar 2012 Klokken 18:00-19:30 Fremmøte i Ytrebygda Kirke

Lilandspeiderne Agenda 1.Velkommen 2.Hva er speiding, og formålet med speiding? 3.Tilholdssted og oppførsel 4.Terminliste vår Flokkleder og Troppsleder 6.Doodle 7.Eventuelt  Politiattest

Lilandspeiderne  Velkommen Vi vil ønske alle velkommen til en ny speidersesong Våren 2013! Speidersesongen våren 2013, starter med første speidermøte 22 januar, og avsluttes med sommeravslutning 4. juni Se terminlisten for fridager og helligdager. Hva vårsesongen bringer avhenger av hvor kreativ vi greier å være. Vi ønsker derfor idéer til hva vi skal gjøre denne våren fra dere som foreldre, og selvsagt fra speiderne selv.

Lilandspeiderne  Hva er speiding, og formålet med speiding ? • Speiding er friluftsliv året rundt, og opplevelser sammen med andre. • Speiding er samarbeid om oppgaver. • Speiding er vennskap som oppstår og utvikles underveis – også på tvers av landegrenser. Friluftsliv – Vennskap – Samarbied – Opplevelser Formålet med speiding Å utvikle selvstendighet og ansvarsbevissthet hos barn, unge og voksne.

 Tilholdssted Lilandspeiderne holder til i skogen bak Liland Skole. Der har vi laget et flott leirsted med gapahuker, bålgrue og latrine. Vi har også fått fast plass i Ytrebygda Kirke dersom vi ønsker å ha speidermøtene innendørs. Oppførsel Vi opplever til tider at speiderne blir veldig aktive når vi har speidermøtene i kirken. Da ser vi at de hopper og spretter alle steder, både oppi og oppå sofaer og stoler. Dette ønske vi å gjøre noe med da en slik oppførsel krever ekstra ressurser for å få ro i gruppen. Vi vil derfor sammen med speiderne lage regler for hvordan vi oppfører oss når vi har speidermøtene i kirken. Lilandspeiderne

 Terminliste våren 2013 Vi ønsker deres hjelp til å sette sammen terminlisten for våren Vi vil derfor at dere bruker noen minutter på å tenke igjennom hva dere ønsker at vi skal gjøre i vår. Dere kjenner barna deres best, og vet også best hva de synes er gøy å drive med. Vi vil ta med deres idéer og bruke disse når vi nå skal fastsette terminlisten. Idéene samles inn i løpet av dette møtet.

Lilandspeiderne  Flokkleder og Troppsleder Lilandspeiderne består av unge speidere, og er derfor avhengig av at vi som foreldre stiller som ledere. Vi ønsker derfor noen som kan ta på seg oppgaven som flokkleder, og troppsleder. Flokkleder og troppsleder tar ansvaret for opprop, og setter i gang speidergruppen med dagens aktivitet, sammen med de foreldrene som er med på dagens speidermøte. Vi har nå patruljer på alt fra 4 til 7 speidere. Dette for å kunne vokse uten å måtte lage nye grupper til enhver tid. Vi ønsker 1 voksen tilstede på hver gruppe. Dersom gruppen har mer enn 5 speidere, vurderes det om det er behov for flere voksne avhengig av aktivitet.

Lilandspeiderne  Doodle Doodle er et verktøy vi vil ta i bruk for å til enhver tid ha oversikt over hvem som Kommer på de forskjellige speidermøtene, og hvor mange som kommer på hvert møte. Vi trenger da en som kan lede dagens speidermøte, i tillegg til 1 voksen pr. patrulje. Hvem som leder gruppen, og hvem som er medhjelper kan byttes på etter eget ønske. Jo flere som stiller, jo mindre sårbar blir vi.

Lilandspeiderne  Diverse Politiattest : Vi vil gjøre oppmerksom på at alle som er med og hjelper til i enheten mer enn 3 ganger i løpet av sesongen, må vise politiattest til gruppeleder. Vi ber dere på eget initiativ om å fylle ut attesten og fremvise denne til Lene Merete Hansen. Skjema finnes ved å bruke lenken: Politiattest – SPF – Spørsmål og svar – korrigert Lenken finnes også på hjemmesiden under fanen Ledelsen.

Lilandspeiderne