E-læringskurs i blodtransfusjon - erfaringer

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Innflytterkvinners fortellinger om ”De viktige kvinnfolkan”
Advertisements

I.
Risiko Sannsynlighetsgradering:1 = Lite sannsynlig (kan inntreffe mindre enn én gang hvert 100. år) 2 = Mindre sannsynlig (kan inntreffe mellom én gang.
«Strykebrettcover og stativ»
Hurum PPTs erfaringer med LP
BEVIS I DENNE ART-TIMEN VAR DU SPESIELT BRA DU VISTE DATO: _______.
Pedagogiske krumspring med flervalgstester (multiple choice) NVU 2006 Svend Andreas Horgen Høgskolelektor Avdeling for Informatikk og e-Læring (AITeL)
«På lag med familien» En fokusgruppeundersøkelse om helsesøsters arbeid med overvekt blant barn Gerd Olaug Kallevik Presentasjon: Gerd Olaug Kallevik,
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
16 Repeter for å huske og forstå
Kundetilfredshetsmåling
- Hovedrolle eller birolle
Det gode Det rette Det rettferdige
Forbedringskunnskap kan læres gjennom personlig forbedringsarbeid
Helseforum – 27. Januar 2004 Allan Andreassen Februar 2004.
SAMMEN OM Å UTVIKLE KIRKEN Samling 1 Stabsutvikling.
Foreldresamarbeid Kan vi gjøre det enda bedre ?
- Fast tilbud om brukertester som støtte til smidig – prosessen!
“Reise til utlandet med oksygen”
estetiske virkemidler
Pedagogikk 102 Våren 2008 Arbeidskrav og vurdering.
Hvorfor øker bruken av spesialundervisning? Driverne bak økningen i bruk av spesialundervisning i grunnskolen.
Kristine Johansen Hamar IL - svømmegruppa
Xped-prosjektorientert undervisning Terje Samuelsen, Børre Stenseth, Håkon Tolsby Avdeling for Informasjonsteknologi Konferanse for IR og IT 2012 Innledning.
Evaluering konferanse i Bø Evaluering konferanse i Bø Komentarer IKT foredraget var utdatert Takk for en nyttig dag Takk for.
Vitensenteret i Trondheim
AITeL Studentaktivitet, raske tilbakemeldinger og åpenhet - er WIKI løsningen? Øyvind Hallsteinsen Svend Andreas Horgen Avdeling for Informatikk og e-Læring.
Innlegg på arbeids- og temamøte Thon Hotel Oslo Airport ved Anders Tveit Innlegget finnes i sin helhet på:
MATEMATIKK - Kunnskapsløftets innvirkning på matematikkfaget.
Kunnskapsminister Kristin Halvorsen Hamar, 22. mai 2012.
Detopplæringsspillet «det beste opplæringsspillet jeg har brukt» « spillet var instruktivt, lett å forstå» Spill: «Barnesoldater». Om Joseph Kony/LRA/Uganda.
Kodegjennomgang Thommy Bommen & Jarle Søberg Computas AS.
LØFT ER TØFT særlig i SFO
Avdeling for sosionomutdanning
Klart språk og brukerinvolvering Frokostseminar DIFI Oslo 11. juni 2014.
Sett inn synes eller tro.
111 Fagsamling Elektrofag og IKT Servicefaget Bodø 3. og 4. oktober 2013 Fagsamling for Elekrofag og IKT Servicefag Bodø 4. oktober 2013 Fagsamling Elektrofag.
Et sjeldent kurs for mennesker med en sjelden sykdom
HVORFOR er jeg Rotarianer ? Distriktssamling 20. mars 2010
Nettbasert læringssystem Evaluering av LUVIT i bruk ved HiO
Timesammedag ved Risvollan legesenter(RLS) Evaluering etter 3 år. Stud.med Olav Aune Thomassen og Aage Bjertnæs Spesialist i allmennmedisin.
Elin Brenna, bioingeniør Blodbanken i Oslo
Onsdag 13. mars Sam Eyde vgs
Oslo Universitetssykehus HF Nærmere barn og unge i Norge har foreldre som sliter med psykisk sykdom eller rusproblemer. Mange av disse barna får.
UNG som skyggeredaksjon. Anne Lene Blystad. Jeg er koordinator for UNG-reporter redaksjonen i Hamar Arbeiderblad. Jeg er 22 år, nyutdannet journalist.
VURDERING Matematikk 7. trinn.
Møte med veiledere og kontaktpersoner Informasjon om en ukes praksis på fjerde semester av Lektorprogrammet.
GØY MED GRAMMATIKK: KURS FOR LÆRERE
Oppgaver Hva er hovedforskjellen mellom barnehage- og skoletradisjon?
For at denne skal virke må den brukes som fremvisning Klikk her.
Hva er Fagbrev på jobb? Spredningssamling Prosjektleder Annikken Kjær Haraldsen.
Hvilke familietilbud trenger de yngste
Hvordan bruker ulike aldersgrupper sosiale medier?
Oppgave 12 side 117 – 121 i arbeidsboken
PEDAGOGISK DAG Kjetil Bjorvatn 26/ Plan for dagen 1.Oppsummering av uken v/meg 2.Veien videre v/instituttene 3.Lunsj når vi er klare Torben Jensen.
Kapittel 36 Reza forteller om sin arbeidserfaring.
Samarbeid mellom sykehus og kommune med fokus på brukeren Kurt Kleppe Josefsen Vestre Viken.
Prosjektsamarbeid eDialog24 og Telehuset. Telenor Telehuset AS 100% eid av Telenor i eget AS Mer enn 10 års erfaring i markedet Markedsleder på SMB og.
Lysekrone fra sykkelhjul til lysekrone
Gutter som lekeressurser HOSLE BARNEHAGE
Evaluering høst Evaluering av miljø og kjemi høst 2002 Det ble mandag den gjennomført en evaluering av faget miljø og kjemi for energi og.
Digitalt prosjektrom og samarbeidsteknologi Muligheter for meningsskaping og relevans i et «kombinert klasserom» Jorunn Thortveit og Hans Erik Bugge IGIS.
Invitasjon til samarbeid - om arbeidslivsrelevans i studieløpet.
Lesing og lesestrategier
Samtale rundt bruken av MI til barn ved hjelp av noen kasus
Rådgiversamling 16. september 2016 Anna Skarheim.
Evaluering fra samarbeidsgruppemøte
Tilbakemeldinger fra deltakere på
Kurs i bruk av karrierevalgverktøyet Work Interest Explorer (WIE)
Hei, jeg heter Alva! Mitt navn er Alva Svenhard og jeg går I sjetteklasse på Os skole I Halden sentrum og er elevrådsformann. Dette er slik skolen min.
Utskrift av presentasjonen:

E-læringskurs i blodtransfusjon - erfaringer Blod i sentrum Den 7. nasjonale blodbankkonferanse Eva Linnerud, Kompetanseavdelingen, Ahus Liv Tresland, Laboratoriemedisinsk senter, Ahus 1 03.04.2017

Hva var prosjektet? Å utvikle et e-læringskurs i blodtransfusjon i samarbeid mellom Blodbanken og Kompetanseavdelingen Målgruppe: Sykepleiere Målsetting: Repetere grunnleg-gende kunnskaper om blodtrans-fusjon. Bevisstgjøring på rutiner Omfang: Ca. 50 min.

Utviklingen

Læringsmål Sykepleiere som administrerer blodprodukter skal få repetert og økt sine kunnskaper om blodtyper, blodtypeantistoffer og andre viktige faktorer i forbindelse med transfusjon av blodprodukter.

Enkelt Veldig bra lagt opp. Enkelt og lett å følge. Greit gjennomførbart kurs. Enkelt og lettfattelig. Veldig bra lagt opp. Synes kurset var lærerikt og lett å bruke. tussen takk for en ganske enkelt og lærerikt kurse.

Lærerikt Dette var et veldig bra kurs! Utrolig lærerikt! Et nyttig kurs med enkle og greie forklaringer. Meget lærerikt. Syntes det var et veldig lærerikt og interessant kurs. Takk! Informativt og lærerikt kurs. Svært bra!

Nyttig Et nyttig kurs med enkle og greie forklaringer. Meget lærerikt. Effektiv bruk av tiden, og veldig nyttig. Et nyttig kurs med enkle og greie forklaringer. Meget lærerikt. Jeg er nyutdannet og har lite erfaring med transfusjoner, dette var svært nyttig!!! Fikk mange nyttige opplysninger og fikk samtidig testet litt kunnskaper.

Konkret - praktisk Konkret og godt kurs. Lett å følge punktene. Fikk godt utbytte av å gjennomføre. Lærerikt og nyttig i den praktiske hverdagen! Sidene og oppgavene var tydelige og praktisk anvendbare. Bra med flere slike nettbaserte kurs med konkrete og praktiske tema.

Oppgaver Likte spesielt godt kontroll-spørsmålene. Jeg ble også positivt overrasket over opp-gavene, de var nyttige og opplysende. Lurt med noen oppgaver underveis som testet det vi hadde lest. Kan gjerne være flere spørsmål/oppgaver for å teste kunnskapen.

Hvorfor suksess? Vi klarte å koke ned stoffet til noe som var: enkelt og oversiktlig konkret og praktisk nyttig og lærerikt Det var et behov Fagområdet egnet seg Et godt utviklingsteam

Evaluering i ettertid

Deling av kurs Praksis i Helse Sør – Øst er deling av kurs Ønsker vi mest mulig standardiserte kurs eller flere lokale varianter?

Læringsportalen i Helse Sør-Øst

Takk for oppmerksomheten! Spørsmål og kommentarer Takk for oppmerksomheten!