Golf i skolen/SFO Oppstartmøte for Pilotprosjekt 14.10.2011 Arendal, Asker, Aurskog & Finstadbru, Bærum, Eiker, Gjerdrum, Losby, Molde, Mørk og Norsjø.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Teknologi i klasserommet
Advertisements

HVORFOR VELGER ELEVEN Å DELTA NÅ?
Et pilotprosjekt med digital kunstformidling i den videregående skole
Aktivitetsdagen for ditt nærområde
Daglig leder program Samling 2, sept. Hensikt.
Det hele mennesket griper gleden i bevegelsen
10. oktober Fylkeskontakter 2008 Livet går opp og ned - snakk om det! 2009 I takt med deg selv. - Mestring i livets overgangsfaser 2010 Arbeid.
Et utvidet hjelpetrenertiltak for barn og unge med særlige behov.
Vi har alle rett til en aktiv fritid!
Oppland Idrettskrets Harpefoss
Aurskog Golfpark - trivsel for alle Golfere er rare…… de spiller i regnvær men skjønner ikke at folk sykler i det samme været.
A-LAGET 2008.
Ungdomsrepresentanter. Hva skal vi med det?
Fotball for ungdommen Høyreklikk for “full screen”. Bruk entertasten for å komme videre.
Aktivitetsskolen Rosenholm Infohefte 2013
Rune Sødal, NF og Odd Haddal, NKF
Sommerskole 2013 For elever som skal starte i 5. og 8. klasse
AKS Foreldreinformasjon
Helse og trivsel U-skole Psykisk helse, subjektiv livskvalitet og helseatferd.
Visjon Enklere, sikrere og artigere seilflyging For å nå vår visjon legger vi følgende til grunn: Seilflyging skal være en utfordrende aktivitet som utøves.
Losby Golfklubb & Losby Golfpark
SFO I hvor stor grad er du fornøyd med : trivselen til barnet ditt? 4,8 tryggheten til barnet ditt? 4,7 4,64,7 personalets omsorg.
Langtidsplan Mål Anlegg Kompetanse Kretsting Oslo og Akershus Gymnastikk og Turnkrets 1.
Rakkestad ungdomsskole Entreprenørskap Hva er så bra med faget? Entreprenørskap skaper en praktisk hverdag for elevene som de kan styre og legge.
Den norske idrettsmodellen
ROLLEN SOM TILRETTELEGGER
Hjelp, jeg har blitt / er klubbleder !
Hvordan skape idrettsglede for ungdom?
BEVEGELSESGLEDE.
Er funkiser en glemt gruppe i volleyballen? Eller kan vi være en ressurs? Oslo Vigdis Mørdre Fagkonsulent NIF.
BREDDE-,UTDANNING- OG UTVIKLINGSPLAN FOR REGION MØRE OG ROMSDAL UTKAST.
Nye ishaller - status. Ishockey er en regional idrett i Norge..og anleggsmangel er vår fremste begrensning INNLEDNING  Vi må ha mer istid  Vi må ha.
VISJONER OG MÅL På Skoppum er det alltid gøy og trivelig å spille fotball! VISJON.
NY GIV Kroppsøving Byåsen vgs Ny-Giv kroppsøving, et prosjekt rettet mot elever med IV og karakteren 1 og 2..
Mål: Mer og bedre idrettslig aktivitet i skolehverdagen Middel: Allsidig fysisk aktivitet skal gi bedre fysisk og psykisk helse blant ungdom Prosjekttid:
Foreldre- undersøkelse 2011 BARNEHAGE. Det var 52% som svarte på undersøkelsen! Grafen under viser snittet på hvert spørsmål, i en skala fra 1-6 hvor:
GIL IDRETTSSFO - En investering i framtida -
Norges idrettsforbund
HOLDNINGER OG HANDLINGER
Visjon Ørsta vidaregåande skule: Meistring gjennom aktivitet og utforsking.
LEKE,LÆRE,LE – sammen gjør vi det! Visjon Røyslimoen skole 2013.
Velkommen til oppstartmøte Klubbutviklingsprosess A3.
Hvem er Aksjon helsefagarbeider? Hvorfor? Hva gjør vi?
FORSLAG TIL VERDIGRUNNLAG IL HOLEVÆRINGEN (utdrag av versjon 3 med innspill fra undergruppene) ÅRSMØTE ILH SVENDSRUD 01 MAR 10.
#Lillehammer2016 Tomas Holmestad.
ER IDRETTEN FOR ALLE? Er idretten blitt for dyr? Har alle mulighet for å delta? Innlegg på seminar Asker idrettsråd 27. mai 2015 Åse Strandbu, Norges idrettshøgskole.
Økonomi som barriere Idrettsglede for alle! - eller dem som har råd?
Økonomi som barriere Trondheim 31. mai Idrett for alle! - eller dem som har råd?
Ungdata-undersøkelsen i Hareid 2013 Svarfordeling FAKTA OM UNDERSØKELSEN: Tidspunkt: Uke 42 – 43 Klassetrinn: 8. – 10. klasse Antall: 176 Svarprosent:
FAIR PLAY I BARNEFOTBALLEN ASKØY FOTBALLKLUBB 2016.
Sportsklubben Herd Foreldreinformasjon. Sportsklubben Herd  Herd Fotball & Herd Idrettskole  Skolekretsene Åse og Lerstad  Største fotballgruppe mellom.
Virksomhetsplan Voksenåsen Badeballklubb Arbeidsrapport for planen. Virksomhetsplanen vedtas på årsmøtet før den er et formelt gjeldene dokument.
Virksomhetsplan GAP-analyse. Eksempel Start avtales med klubben Innbydelse – fellesbrev fra Klubb til medlemmer Invitasjon sendes alle medlemmene. Viktig.
FAKTA Topp kvalitet – Ren idrettsglede Etablert 1932 Vind IL er en av 3 fotballklubber i byen Vind IL er en av 2 skiklubber i byen BreddeidrettslagSki/fotball/mosjon.
TRENINGSVENN FOR PERSONER MED DEMENS. Et pilotprosjektet i regi av Nasjonalforeningen for folkehelsen Møre og Romsdal og Møre og Romsdal idrettskrets.
DEN GYLDNE EIK Sunn og positiv fritid Idrettsglede for ALLE FAIR PLAY! KOLNES IL.
RAMMEPLAN FOR SFO OVERORDNEDE MÅL Det overordnede målet for SFO er å sikre trygge og stimulerende oppvekstsvilkår i nær forståelse og samarbeid.
ALLEMED Drammen ALLEMED FILM - Utstyr.
1 Lekens betydning for barn på sykehus Støttende tiltak for barn med smerter.
Strategiplan
UNG DATA – TYRIFJORD VGS
GIL konferansen 2017 ‘Flest mulig – lengst mulig’ Hvordan kan GIL beholde ungdommen i idretten?
BOGAFJELL SFO.
Periodeplan for Minsten Uke Sosial kompetanse
Klubben for alle.
Hvem er vi Hvorfor er vi Om demens Fokusområder Tilbud Demensplan 2020
Foreldremøte i Viking F.K Tema: Overgangen til 11er fotball
Bapp gruppe Bapp gruppe er et forebyggende kurs for barn år(barn) og for ungdommer 13– 17 år(ungdom) som lever nært mennesker med psykiske vansker.
MULTIFUNKSJONELLE ANLEGG
IDRETTSGLEDE FOR ALLE: HVA SKAL TIL?
Utskrift av presentasjonen:

Golf i skolen/SFO Oppstartmøte for Pilotprosjekt Arendal, Asker, Aurskog & Finstadbru, Bærum, Eiker, Gjerdrum, Losby, Molde, Mørk og Norsjø.

Spill golf på skolen! •Tri-Golf utstyr ( ) •Kompetanse ( ) •Idrettsglede i skolen •Trener 1 utdanning •Anleggstilgang ( ) NGFs visjon: Golf – en idrett for alle!

Målet med Golf i skolen/SFO Bli en del av skolens aktivitetstilbud og gi flere barn et interessant idrettslig tilbud. Få flere barn & ungdommer til å ta steget inn i idrettslig aktivitet, sosialt fellesskap og personlig utvikling, i skolen og på klubben. Spre glede! 100 % av deltakerne skal oppleve golf i skolen som noe positivt, og noe de blir glade av å drive med.

Veien er kompetansehevende tiltak Golfklubbens ressurspersoner skal bistå skolens personell til det tidspunkt der de selv føler seg kompetente til å lede aktivitet alene. På sikt skal klubben og skolen finne aktiviteter/konkurranser som også bringer elevene fra skolen til golfbanen/ nærmiljøanlegget. Et av de viktigste verktøyene i prosjektet er Tri-Golf utstyret.

Framtidige nærmiljøanlegg Mål for 2013 er 10 klubber i ferd med å bygge åpne, tilgjengelige nærmiljøanlegg for golf. Disse anleggene, som har sin plassering der barn og unge bor, vil være viktig supplement til eksisterende golfanlegg.

La golf bli en naturlig aktivitet, inne og ute! Gi skolens pedagogiske personale økt innsikt i golf som idrett og hvordan golf skal kunne fungere i skolesituasjonen, både innendørs og utendørs. Enkelt fokus på enkelte timer: Mest mulig ballkontakt. Minst mulig kø.

Kom vi i mål?  Har du visjonen klar for deg: Golf en idrett for alle – Golf i skolen!  Har du en plan for hvordan du skal gjøre lærerne kompetente til å lede golfaktivitet i skolen?  Har du en tanke for hvordan golf kan bedrives inne og ute gjennom hele skoleåret?