Helseforum – 27. Januar 2004 Allan Andreassen Februar 2004.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
I.
Advertisements

Ledelse i UB God morgen! På en skala fra 1-10 …
De dårige følelsene. Veiene ut..
HVORFOR VELGER ELEVEN Å DELTA NÅ?
Masteroppgave Masteroppgave i helsevitenskap UIS nov 2012
Samarbeid ungdomsskole – UH-sektor
Hurum PPTs erfaringer med LP
Bra mat kurs Lillehammer Bra mat kurs Erfaringer fra Modum kommune.
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
Hvordan intervjue en forsker?
Befolkningsundersøkelse – energimerking av boliger Juni 2011.
Om praktisk tilrettelegging av fjernundervisningen Eksempel fra Praktisk Pedagogisk utdanning ved UMB Nasjonalt studieveilederseminar 2007 Hans Erik Lefdal.
Veiledning av elever / lærlinger
Kundetilfredshetsmåling
Tips og råd for praktisk kompetansearbeid
- Hovedrolle eller birolle
E-læringskurs i blodtransfusjon - erfaringer
Foreldresamarbeid Kan vi gjøre det enda bedre ?
Utveksling ved Universität Stuttgart. Søknadsprosessen Internasjonal seksjons Wolfgang Lachset stiller med skjemaer som du fyller ut: • Søknad om studieplass.
Hvorfor øker bruken av spesialundervisning? Driverne bak økningen i bruk av spesialundervisning i grunnskolen.
Oppgave 42 Finn feilene i setningene, og gi forslag til riktige setninger. Her finnes det selvsagt mange muligheter og ikke én fasit.
2004 Survey galore! Vaya con dios ISUIT for nybegynnere IISUIT for viderekommende IIIStudentsurveyen IVVeien framover.
Utført av: Jeppe Flensted HiST Vår 2009
Thomas Johan Eggum & Sindre Williksen
Nye websider for Sørli skole
Kompetansebygging 2.0, / Bibliotekmøtet på Hamar 2010 Karen J. Buset, UBiT Kompetansebygging 2.0.
Kapittel 37 Hectors ønske om arbeid i Norge.
O PPGAVE 19 Side 139. O PPGAVE 19 NYTTE ( M ) – NYTTE ( V ) – BENYTTE SEG AV – NYTTIG – NYTE ( V ) – GJØRE NYTTE AV – UTNYTTE ( V ) 1. Han liker å nyte.
Overvekt og folkehelse Modellutvikling for samhandling mellom 1. og 2. linjetjenesten e-helseseminar oktober 2008 Helse Midt-Norge Randi Storset Pierre.
HVEM ER GUD, EGENTLIG? Salem
Hverdagen for Ruth og Sissel.
En multimedia presentasjon
VIDEOKONFERANSE I UNDERVISNING OG VEILEDNING ved Nasjonalt senter for telemedisin Bodil Bach Regionkontakt Helse Øst Nasjonalt senter for telemedisin.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
HVORFOR er jeg Rotarianer ? Distriktssamling 20. mars 2010
Et malekurs for mennesker som sliter psykisk
Nettbasert læringssystem Evaluering av LUVIT i bruk ved HiO
Evaluering ”Studentene har talt, men hva har de sagt?”
RUS OG UNGDOM Jobbet på av: Sarem,Sander,Joakim,Johannes,
FAU og Styreopplæring Velkommen til opplæring og erfaringsutveksling foreldretillitsvalgte Fra barneskolene er det invitert 3 fra hver skole: FAU.
Vorspiel En vakker vårdag ringer rådmannen i Hamar til en av sine sjefer, og de begynner å diskutere status i kommunen…
Møte med veiledere og kontaktpersoner Informasjon om en ukes praksis på fjerde semester av Lektorprogrammet.
GØY MED GRAMMATIKK: KURS FOR LÆRERE
Pedagogisk-psykologisk tjeneste på nett
LISBET BERGEN KUL på Kringlebotn
100 lure ord å lære.
Telemedisinsk brukerforum/seminar Bergen 16. november 2005.
Trivselsundersøkelse - 08 Trivselsundersøkelse utført 8. desember leverte For alle utsagnene betyr score 1 at personen er totalt uenig og score.
Behandlingstilbudet for mennesker med spiseforstyrrelser, IKS erfaringer Møte i NKNS Notater til innspill til diskusjon, basert på IKS erfaringer.
Bedre med en dårlig fungerende farmasøyt enn ingen farmasøyt?
Hvordan bruker ulike aldersgrupper sosiale medier?
Og.
Prosjektsamarbeid eDialog24 og Telehuset. Telenor Telehuset AS 100% eid av Telenor i eget AS Mer enn 10 års erfaring i markedet Markedsleder på SMB og.
Lysekrone fra sykkelhjul til lysekrone
Sammensatte tekster ?.
Digitalt prosjektrom og samarbeidsteknologi Muligheter for meningsskaping og relevans i et «kombinert klasserom» Jorunn Thortveit og Hans Erik Bugge IGIS.
(atg-nettverk nov-2011) –Årsmøte i Utdanningsforbundet Bergen mars Det deltar 111 delegater. –Årsmøtet er den viktigste arenaen for å være.
Sakprosa (NOR ) Hva bør vi lære av evalueringen?
Kapittel 2 oppgave i Kjenner disse personene ansvarsfølelse?
Myter om å skrive fagtekster (Og et forsøk på å knuse mytene) Anne-Beathe Mortensen-Buan.
Samtale rundt bruken av MI til barn ved hjelp av noen kasus
19-Sep-16 ALLE TELLER Jakten på elevenes tenkning (når ”svaret” er feil) Gerd Nilsen Bergen 9.mars.
CoP (Sett inn navn på fagnettverket)
Evaluering fra samarbeidsgruppemøte
Gang.
Selvbilde Start med å forklare begrepet selvbilde. Les gjerne opp fra teksten i kursmateriellet om hva den amerikanske psykologen Wigfield fant ut i studie.
Tilbakemeldinger fra deltakere på
PIA - HVEM ER VI? Oppvekstkomitemøte
Kurs i bruk av karrierevalgverktøyet Work Interest Explorer (WIE)
Nett og kommunikasjon Flere studenter på utveksling
Utskrift av presentasjonen:

Helseforum – 27. Januar 2004 Allan Andreassen Februar 2004

2 “Dialyse før og etter telemedisin” fikk høyest karakter Svært dårlig Svært bra

3 Hva savnet man på agendaen  Hva synes pasientene om VK  Tekniske løsninger  Nye løsninger og andre former for kommunikasjon  Mer praktisk omkring undervisning. Å tenke på for foreleser. I organiseringen av studiet osv.  VK og organisasjon – ledelsesforankring Veien fra glødende ildsjeler til stabil drift  Hva vil vi med brukerforum. Emner som fenger alle  Synes det hadde vært nyttig med mer utveksling av erfaringer ift fjernundervisning. Det er fjernundervisning jeg har erfaring med, og derfor er mest opptatt av.  Savnet overføring av operasjoner via VK - Dag Christensen Er satt til 5, men overføring av operasjon ble ikke noe av, men ellers var hans foredrag bra.  Jeg var jevnt over godt fornøyd med dagen! Var det noe du savnet på agendaen

4 Forslag til endringer  Tror denne måten og gjennomføre forumet på gir bedre og mer "dypere" informasjon for brukerne, som skal starte opp. Absolutt mer givende på sikt enn seminarer med korte foredrag i tusentall....  Tekniske løsninger  Selve konseptet og delingen av informasjon / forelesning var grei  Det virker som et godt konsept - kunne blitt litt tydeligere.  Første halvdel av dagen felles med ting som alle har nytte av, andre halvdel deles man i 2 hovedgrupper, brukerrelaterte spørsmål og tekniske rettede spørsmål.  Det kunne godt vært lagt opp til mer gruppearbeide/diskusjon, ikke bare presentasjon.  nei  Kanskje vi kunne fått noe mer teknisk bakgrunn fra Tandberg på det utstyret som benyttes? Har du kommentarer/forslag til endringer i forhold til ”konseptet”

5 2 av 3 sier de vil delta på neste brukerforum Kommer du til å delta på neste brukerforum?

6 Tema til neste brukerforum  DMS - løsninger mot primærhelsetjenesten  Øyenbunnsscreening  ØNH/Hudløsninger  Født på bredbånd  Ultralyd  Pasientløsninger  Innlegg om dimensjoneringsprosjekt ala Helgelandsprosjektet (Sammenslåingsprosjekter på foretak)  Nye løsninger for fremtiden - annen form for kommunikasjon  Kanskje lurt å dele fora eller ha parallelle forelesninger, siden det hørtes ut til at vi hadde noe ulike ønsker. Tror det er viktig at det ikke blir for "teknisk".  Synes man kan ta opp veiledning og undervisning. På grunn av at undervisning er det jeg holder på med skulle det være interessant å gå litt mer inn på dette i forhold til hvilke konsekvenser det medfører for læring.  Setter pris på kombinasjon av teknikk med for eksempel produktnyheter, bruksområder som telemedisin og evaluering av bruk med kost nytte vurderinger. Kanskje det hadde vært nyttig med innspill fra andre bransjer.  Vi er i starten med bruk av VK, og må prøve oss litt frem for å få noe erfaringer før vi kommer med forslag. Vet ikke helt hvordan vi kommer ut ennå.  Hvordan få legene til å bruke det mer?  Videokonferanse blir jo etter hvert et begrep som går mer over mot multimedia - hvordan utnytte det utstyret vi har stående bedre?  Nå benyttes stort sett bare lyd og bilde Har du noen forslag til tema til nye Brukerforum?

7 Ytterligere kommentarer og innspill  Brukerforumet bør i fremtiden være generelt ift telemedisinske løsninger, ikke bare VK-løsninger. Bør arrangeres på flere steder i Sør og Øst. (Otta har foreslått seg selv i 2005)  NST bør være pådriver, sammen med forskjellige leverandører av utstyr kanskje. Bør etableres i alle regioner i regi av NST.  Når UMTS kommer - hvordan kan dette brukes i VK sammenheng  Svært nyttig å treffe andre som driver med fjernundervisning/telemedisin. Kan lære mye av andres erfaringer og få nyttige tips.  Det var flott å treffe folk som holder på med det samme. Den uorganiserte tiden til å mingle er viktig. Trivelig med en god middag til kvelden.  Setter veldig pris på å treffe de personene man som regel kun ser på videokonferanse ellers. Synes også det er viktig at NST markedsfører seg på denne måten.  Ros til dere for en bra dag :-) Helt avslutningsvis, har du noen ytterligere kommentarer eller innspill?