Velkommen – til en presentasjon av Fredrikstad rådhus

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Company Pulse i samarbeid med HR Norge og Innovasjon Norge.
Advertisements

Festsalen Kurs- og konferanse
Velkommen til TQM Partners vinterseminar tirsdag 23. mars 2009
Helgekurs Spill Bridge 1 på en helg Opplegg utviklet av: Sven-Olai Høyland.
Presse-info 24. februar 2005 Program: Informasjon om HiØ Befaring i nybygget.
Oslo kommune Byrådsavdeling for byutvikling Sentrumskonferansen 26. September 2007 Levende Oslo v/byråd Merete Agerbak-Jensen.
ASKER SKIKLUBB VOLLEYBALL Treningsavgift/dugnad våren 2014
Presentasjon av Destinasjon Fornebu
Bildetolking for døve/døvblitte i arbeid. 2 Bildetolking BAKGRUNN:  Et ønske om å utnytte eksisterende tolkeressurser bedre.  En stor del av tolkenes.
En reise med Hurtigruten Mai-seminaret 8. mai – 5. juni 2001.
Velkommen til Vestre Nes Omsorgsbolig
Velkommen til Ungdomstinget i Oslo Bispedømme
Ringeriksbadet - orientering og status drift
Fredagsforum Februar Forretningsmuligheter i sentral- og øst Europa Møte med: Eksportsatsing Trøndelag, Næringsforeningen i Trondheim og Innovasjon Norge.
Spøken som gir deg lykke!
PARIS BILDER FOR Å ILLUSTRERE EN SAMMEN- HENG MELLOM 3 SETT AV STRUKTURER; BEBYGGELSES -STRUKTUR GRØNN- STRUKTUR INFRA- STRUKTUR.
Info om ny renholdsavtale
Hvorfor nasjonal vervekamspanje av blodgivere?
Fløibanen er Bergens største turistattraksjon og en av Norges mest besøkte attraksjoner.
Leikvang Friidrettshall
Velkommen som konfirmant i Asker kirke!!
Lederhelgen mars Fjell-Ly Barne- og ungdomsavdelingen i Midthordland Indremisjon arrangerer:
Phaestum Immatricularis
VELKOMMEN TIL STØVER SKOLE
Skattejakt-samling på torsdag
Informasjonsmøte BACHELORSTUDENTER HØSTEN Studieadministrasjon Studiekonsulenter på Fysisk institutt: –Christine Sundtveten, rom V137 –Katrine Langvad,
SEPTEMBER 2010 Bråta KulturtorgSolberglia bo- og aktivitetssenter Torsdag 2. september kl Allsangskonsert med Tor Olsen. Har du lyst til å teste.
Arenaer for utforskning 2009  Introduksjon og informasjon  basisgruppene etableres to og to diskuterer evt. overordnet tema velger representanter til.
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
Barnelederkonferanse på Bibelskolen i Grimstad februar 2007 ”Kirken i møte med det lekende, ropende og estetiske barnet” Flere spennende foredrag.
Høst: Presentasjoner Weekend Temasamling: Innføringskurs Gruppene startet opp Temasamling: Sorg og savn.
Månedsbrev Smørblomst
Høgskolen i Østfold Personalseminar for IT-drift og Avdeling for IT Mandag 8. og tirsdag 9.mai 2006 Mühlbocks Hotell, Ed, Sverige.
Kapittel 42 Religioner i Norge.
Lær bridge med Mo Bridgeklubb
GRANSKOGEN SKOLE CLAVARIA KUNST-SØM-KOSTYME HALVÅRSPLAN FOR HØSTSEMESTERET 2007 Alternativ opplæring (forberedelse til videregående skole) Antall:2 10.
Velkommen til Konferanse om verving av blodgivere i Bergen 3. – 4
Norwegian Meteorological Institute met.no Spredningsberegninger av vulkanaske per 16. april 2010 Kan brukes fritt mot kildehenvisning til Meterorologisk.
Alta turneringen til 15 august. Bakgrunn De siste sesongene har SIL deltatt på Altaturneringen. Turneringen har vært preget av gode opplevelser.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe: 3. og 4. klasse / 9-10 år Trenere:Tore, Hege, Espen, Nina, Jostein, Per Harald, Henrik og Kyrre Endelig.
 Den universelle vegen videre Hvordan få gode integrerte løsninger.
Larvik – der det gode liv lever!
JULI 2010 Bråta Kulturtorg NB NB: Våre arrangementer er åpne for alle og det er gratis inngang !! Nedre Eiker kirke har andakt følgende steder Onsdag 7.
Lyngdal Cup 2011 Torsdag 4. august - søndag 7. august 5 kamper per lag, på 4 dager Torhill Gysland Falnes Turneringsleder 2011.
VI INVITERER deg/ditt firma til Søve som UTSTILLER PÅ MINIDYRSKU’N Sted: SØVE VIDEREGÅENDE SKOLE ULEFOSS Lørdag 1. juni 2013 Søve kan feire 120 år som.
Ønsker deg velkommen til ”Årets dansehappening i Nord” Åpent NNM 2004 med Norsk Ranking i Swing/Boogie Woogie Lindy Hop Rock’n Roll.
Velkommen til Nittedal Youth Camp 19. – 21. mars 2010.
O F S kole ritids rdningen Vikingen Vikingen Hårek Gyda.
HØSTSAMLING FOR HELE ALLSPORTGRUPPEN
Informasjonsmøte SIF J-14 Dato: 3. mars 2009 Svein T. Høiland.
Institutt for spesialpedagogikk Velkommen til Informasjonsmøte SPED1010 Vår 2011.
1 ENGASJER DEG! Still til valg som studenttillitsvalgt.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Tilbud seiling Mat og drikke om bord. Middag Restaurant Onda.
LÆRERKONFERANSE 2014 VELKOMMEN TIL ÅRETS LÆRERKONFERANSE PÅ GJØVIK TEMA UTVIKLING AV FAGSKOLENE.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN 5-7. DESEMBER 2014 Gruppe: 1. og 2. klasse / 7-8 år Trenere: Per, Lars Eivind, Hans Jørgen, Per Kristian, Jill og Ola Endelig på.
Nytt, integrert bibliotek for medisin, helse og sosialfag i Trondheim.
Litt informasjon: I 2010 vil det bli arrangert 7 seniorsykkelturer. Det sosiale aspektet og opplevelsene på turene er noe av det viktigste. Du trenger.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2014 Gruppe år Trenere: Henrik, Harald, Einar, Thor Ingvar, Tore og Espen.
Kapittel 1, oppgave i) Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
Hvordan skape nye og kreative rom for samhandling og samvær Grorud samfunnshus Fredag 11.april 2008 Kl Velkommen.
Kapittel 6 Kveldsmat hos familien Dalilah.
Sanger Glade jul Å jul med din glede Jeg er så glad hver julekveld Et barn er født i Betlehem Så går vi rundt om en enerbærbusk Deilig er jorden.
Her følger en liten bildevandring hos BI Ålesund.
VIPERS KRISTIANSAND ØIF ARENDAL. Sør AmfiAquaramaArendal rådhus.
Undervarmeanlegget kommer til Bjøråsen Onsdag 23/9-09 ankom paden Paden er laget av resirkulert materiale Rørene hvor varmen skal transporteres skal legges.
Befaring – Ytre Vikna Vindmøllepark 19. oktober
FORSØKSORDNING | TT- brukere med tunge funksjonshemminger.
Åndalsnes barneskole SFO Åndalsnes barneskole
Velkommen til Stabæktunet bo- og behandlingssenter
Utskrift av presentasjonen:

Velkommen – til en presentasjon av Fredrikstad rådhus Velkommen – til en presentasjon av Fredrikstad rådhus. Bli med på en visuell tur rundt i bygget, og få et innblikk i en arbeidsplass som skal være til for byens innbyggere. Alle rettigheter til denne presentasjonen tilhører: Informasjonsavdelingen, Fredrikstad kommune.

Fakta om rådhuset – Første spadestikk for byggestart ble gjort 29 mai 2000. Bygget kom under tak i april 2001. Innflyttingen var i desember 2001. Gulvflaten er på ca 14 000 kvadratmeter. Hver av de fire kontoretasjene har ca 85 rom. Rådhuset er bygget i miljøvennlige og varige materialer som tegl, aluminium, tre og keramiske fliser. På gulv er det lagt vinyl eller linoleum og gips på vegger og himlinger. I Byhallen og resepsjonen er det fauskemarmor på gulvene og lønn i himlingen. Amfiet i Byhallen er i eik. Tårnet i rådhuset har en utsiktsplattform og er 32 meter høyt. Ønsker du å henvende deg til kommunen? Kontakt Servicetorget på tlf: 69 30 60 00 eller via e-post: servicetorget@fredrikstad.kommune.no.

Ekspedisjonen – tar imot publikum og veileder de videre dit de skal Ekspedisjonen – tar imot publikum og veileder de videre dit de skal. Inngang til ekspedisjonsskranken er på den siden av rådhuset som vender ut mot parken og kirken.

Servicetorget – er rådhusets og kommunens informasjonssenter for publikums-henvendelser. Åpningstider: Man, tirs, ons og fre: 9-16. Tors: 9-18. Advokatvakt: tors kl 16-18

Servicetorgets – medarbeidere gir deg informasjon og veiledning om alle kommunale tjenester. Saksbehandling utføres også innenfor enkelte områder.

Ordføreren – kan du treffe i rådhusets servicetorg hver tirsdag fra kl 15-16. Kan ikke ordføreren stille, stepper varaordfører inn!

Byhallen – er på 400 kvm og har inngang vendt ut mot gågata Byhallen – er på 400 kvm og har inngang vendt ut mot gågata. Et sentralt møtested for både rådhus, kino og kulturell underholdning. Her sett fra Kulturtorget.

Billettluken – i forgrunnen er åpen mandag-fredag fra kl. 11 Billettluken – i forgrunnen er åpen mandag-fredag fra kl.11.30 og lørdag og søndag fra kl.12.30. I bakgrunnen ser du sittegrupper og storskjermen som viser trailere for de nyeste filmene.

Kantinen – er et sosialt knutepunkt for mange av rådhusets ansatte Kantinen – er et sosialt knutepunkt for mange av rådhusets ansatte. Øverst i bakgrunnen ser man noen av Kulturseksjonens kontorer.

Kantinen – har ca 140 sitteplasser Kantinen – har ca 140 sitteplasser. På bildet ser du den ene fløyen med bl.a. utsikt over Byhallen.

Kinoen – er plassert under rådhusbygget og består av seks saler med bortimot 900 seter. Her ser man inngangsfasaden ned til salene.

Kiosken – følger åpningstidene til billettluken Kiosken – følger åpningstidene til billettluken. Her finner man stort sett alt man måtte ønske av søtt og salt til kveldens film eller annet.

Kinoen – er Norges mest moderne Kinoen – er Norges mest moderne. Som THX-sertifisert oppfyller kinoen strenge internasjonale krav for lyd og bilde.

Kinogangene – leder deg til den filmen du skal se og har er ett felles inngangspunkt til alle salene. Det er tilrettelagt for handikappede med egen rullestolheis og alle saler på ett plan.

Kinogangene – har utstilt en rekke originaleffekter bl. a Kinogangene – har utstilt en rekke originaleffekter bl.a. fra byens egen Hollywood-regissør, Harald Zwart. Her ser vi kjolen til Liv Tyler og grilldressen til Michael Douglas brukt i filmen ”One Night At McCool’s”…

Kinosalene – innbyr til topp komfort og god utsikt til store filmlerreter. Her fra den største salen (Sal 2) - med 333 seter. Blant de seks salene finner du også en VIP-sal for dem som er villige til å betale litt ekstra for komforten.

Kinosalene – har gode stoler og god nok plass til å strekke godt på bena under filmens gang. Du kan også gå på toalettet uten at resten av raden må reise seg opp!

Filmrullene – er vanligvis fra tre til fem kilometer lange og veier 20-30 kilo. Et nytt og moderne maskinrom sørger for at filmene kan spilles i flere saler samtidig.

Heisen – er en nødvendighet i rådhusets mange etasjer Heisen – er en nødvendighet i rådhusets mange etasjer. Fra kjeller til toppetasjen teller man åtte plan.

Sittegruppe – utenfor Formannskapsalen og møterom Østfold med utsikt mot servicetorget (til høyre utenfor bildet).

Korridorer – finnes det mange av i bygget – oppdelt av mindre sittegrupper.

Oppholdsrom – er ulikt innredet fra avdeling til avdeling Oppholdsrom – er ulikt innredet fra avdeling til avdeling. På bildet vises et av disse fra Kulturseksjonen.

Møterommene – er i ulike størrelser. Her fra møterom Østfold Møterommene – er i ulike størrelser. Her fra møterom Østfold. De største møterommene har bl.a. projektorer i taket til all form for presentasjoner.

Møterommene – benyttes ikke bare av ansatte i kommunen, men også av foreninger og organisasjoner.

Kontorene – er relativt enkelt innredet. Standard størrelse er ca 9 kvm.

Kontorene – i rådhuset er enkle og relativt små Kontorene – i rådhuset er enkle og relativt små. Unntak er ordførerens og rådmannens kontor (bildet) som er vertskap for en rekke mindre møter.