Online Påmelding via ”Klubben Online” Dette er en påmeldingsløsning som kun kan brukes av administratorer av ”Klubben Online” som skal melde på utøvere.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Norges Birøkterlag tilbyr • ”Min Side” som er et tilbud på internett til alle medlemmer • Du får brukernavn og passord tilsendt sammen med giro for innbetalingen.
Slik bruker du vår nettbutikk!
HVA ER ?.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
Personlig pålogging – samme Bruker og Passord som på internett
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
Nye Olweus dataweb en bruksanvisning Generell norsk (Q68T)
Opprett avansert nyhetsbrev Oppgave: Opprette et nyhetsbrev med flere underliggende sider. Underliggende sider vil vises med tittel, ingress og ingressbilde.
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
1 Bookshare Sign Up Process for Individual Members.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Hvordan melde seg på skyteaktiviteter 1.For å kunne melde deg på skyteaktiviteter må du være godkjent av avdelingen som aktiv skytter. Før dette må du.
Hvordan lager du en konto?
Kreativ bruk av tankekart
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
Intranett: Hvordan komme i gang
TIBE EDIT brukerveiledning Etter gjennomgang av denne presentasjonen skal du være i stand til å opprette nye sider, sette.
Enkel brukerhåndbok for NFUs redaktører Versjon 1, 3. februar 2013.
Norsk Bridgeforbund Profil, turneringsoversikten og publisering av nyheter v/Petter Haram og Nils-Otto Eliassen.
Veiledning for firmakunder
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
HVA ER ?.
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
 Thore R Jensen Leder og suport  Tor Morten Jensen Programering og design  Vi tilbyr tjenester som webmastring, webdesign og webutvikling.
Legge beskjeder på nettsiden som trener eller tillitsvalgt En kort innføring Til nettsiden:
Åpne prinsippskissen for å se sammenhengen i avviksbehandlingen. Som fellesbruker har du kun mulighet til å registrere (ikke behandle) avviksmeldinger.
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Idrett valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Musikk valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Oppdatering av hjemmesida ”Kom i gang” oOppbygning hovedside - gruppesider oLegge ut nyhet oMelding på oppslagstavle o2 kurs avholdt – nytt.
Opplæring: Telefoni Endre PIN-kode DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore Jo NilsenOpprettet Ivar.
Opplæring: Hvite Sider Søk i og bruk av Hvite Sider DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore Jo NilsenOpprettet.
Opplæring: Telefoni Endre PIN-kode DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore Jo NilsenOpprettet.
Hvordan lager du en konto?
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Nytt kursadministrasjonsverktøy. Internettsidene for potensiell deltager.
Komme i gang med BIBSYS På bibliotekets hjemmeside bruker vi denne linken til BIBSYS.
Komme i gang med BIBSYS På bibliotekets hjemmeside bruker vi denne linken til BIBSYS.
Bibits kundesenter 1. november 2007 Øystein Reiersen.
Lag din egen blogg - en enkel oppskrift. Gå på blogger.comblogger.com Klikk på pila og følg anvisningene.
Andre funksjoner. Her kommer en beskrivelse av søkefunksjoner, knapper og annen funksjonalitet. 2.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
Hvordan bli medlem av vår WIKI En bruksanvisning.
Opplæring: Telefoni Endre PIN-kode DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore Jo NilsenOpprettet.
Informasjon om bestilling av rom til avtalepris hos
Online Påmelding via Dette er en påmeldingsløsning som kan brukes av enkeltpersoner som skal melde seg på renn.
Online løpssøknad via ”Klubben Online” For O-sesongen 2006 skal alle orienteringsgrupper søke om sine arrangementer via elektronisk søknadsskjema i ”Klubben.
Hva skal vi gå gjennom Trenere, grupper, hvor skal de ulik gruppene trene og når. Handlekveld og smørekurs. Skisamling på Gomobu. Terminliste og regler.
23. Spillere For spillere i Postenligaen og 1.div.
Klubbjournalister Haslum IL, Håndball. Hva kan du gjøre? Artikkler Du kan lage og publisere artikler på de områder du har tilgang til. Artiklene vil komme.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
Veileder i Extranet for brukere, kontaktpersoner og resultatrapportører Extranet - en felles plass for målinger av forbedringsarbeid i pasientsikkerhetskampanjen.
Brukerveiledning for Agenter i Doffin
Oppdatert web-løsning Kongsberg o-lag
Registrere spillere i fiks.fotball.no
HVORDAN logge på MY LCI.
Utskrift av presentasjonen:

Online Påmelding via ”Klubben Online” Dette er en påmeldingsløsning som kun kan brukes av administratorer av ”Klubben Online” som skal melde på utøvere til renn og avmelding av renn.

Finne klubbes ”Klubben Online” side Siden kan finnes enkelt ved å logge på Her får man opp et søkerfelt som heter ”finn din klubb. Skriv in klubbens navn.

Ved å søke i ”finn din klubb” får du opp alle gruppene med klubbens navn. Her skal skigruppa velges.

Etter å ha valgt - ski kommer du inn på ”Klubben Online” siden til klubben. Dette er en gratis hjemmeside som alle skigrupper har gjennom Norges Skiforbund og Norges Idrettsforbund. Administrasjonsverktøyene til Norges Skiforbund ligger under ”Verktøykassa”. Klikk på ”logg på” under verktøykassa.

Online påmelding og avmelding ligger under linken ”Entry Online”

Når du klikker på linken til Entry Online kommer du inn på arrangementsiden der man får opp et valg om Administrer påmeldinger/aktiviteter.

For å komme vider må man ha passord. Dette passordet fås ved å henvende seg til N3sport på telefon Når passordet er tildelt, legges dette inn i feltet for passord. Brukernavn er superbruker. Klikk på logg inn.

Etter at brukernavn og passord er lagt inn får man opp hele terminlisten i synkende rekkefølge. Finn rennet som det skal meldes på utøver til. Merk arrangementet og trykk på påmeldinger. NB: Det er kun de renn som er åpnet for ”Online påmelding” som systemet kan brukes på.

Du er nå inne i selve påmeldingsvinduet. Her fås klubbens innlagte opp i listen. Merk utøver som skal meldes på. Velg klasse og øvelse som utøver skal meldes på i. Trykk på piltast for å melde på

Det kommer nå opp en liste over påmeldte løpere med øvelse som utøver skal gå. Ved flerdagers arrangementer kommer flere øvelser opp på hver utøver.

Etter å ha lagt inn alle klubbens påmeldte trykk på knappen ”Tilbake” for å bekrefte påmeldingen.

Melde av. For å melde av, gjør motsatt av påmeldingen. Merk utøver som skal meldes av og trykk på pil som går mot medlemmer. Utøver blir da borte fra ruten for påmeldte. Trykk på ”Tilbake” for å bekrefte avmeldingen.