Høgskoler i Bergen Bergen er en by med småbyens sjarm og storbyens muligheter! Bergen har et fantastisk studentmiljø og et bredt utdanningstilbud. Bergen.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Orientering om felles rammer og innhold i fagskoleutdanningen i helse- og sosialfag Aud Larsen Leder NUFHS.
Advertisements

Bodø filmen Klikk på bilde for å starte YouTube video!
Presse-info 24. februar 2005 Program: Informasjon om HiØ Befaring i nybygget.
Høgskolen i Buskerud Hønefoss Drammen - Fordelen med en mindre høyskole er at du får mye bedre kontakt med foreleserne og medstudentene. På HiBu er det.
Heltene fra Telemark Studietilbud 2010/11
Velkommen til Høgskolen i Buskerud!.  2700 studenter  220 ansatte  Over 40 godkjente studietilbud.
TETT PÅ DET DU TRENGER! 19 bachelorutdanninger, 15 masterstudier.
Institutt for pedagogikk, UiA, 2012 ! Ved professor
Høgskolen i Bergen Over 70 ulike studietilbud Yrkesrettede utdanninger til og med masternivå Utdanninger som er etterspurt i samfunnet.
Studentambassadører 2013/14
Nye lærerutdanninger «8-13-reformen».
Videre utdanning? Mange muligheter……..
Presentasjon av Høgskolen i Østfold
Campus Kristiansand studenter Campus Grimstad studenter.
Barnehagelærerutdanning i Sandvika!
Språk og læring Digital kompetanse. 1.Mot elevers grunnleggende ferdigheter - hvordan studentene skal forholde seg til det 2.Studentenes perspektiv, deres.
Program Fakta om NTNU NTNUs utdanningsområder *Studieprogram* Student i Trondheim.
Høgskolen i Østfold Avdeling for informasjonsteknologi: Status, søkertall… og litt til Dekan Jan Høiberg Advisory Board for IT-studiene
Studietilbudet til Høgskolen i Østfold
Presentasjon av Høgskolen i Østfold
Internasjonalisering Rapport fra et høgskoleperspektiv ved Jørn Wroldsen, rektor HiG.
Fakultet for humaniora og pedagogikk. «Humaniora eller humanistiske fag/vitenskaper er en betegnelse på visse akademiske disipliner, som kan skilles fra.
Institutt for religion, filosofi og historie
Campus Kristiansand studenter Campus Grimstad studenter.
Universitetets største utfordring: Instituttenes største utfordring: Studentrekruttering
Hva avgjør studievalget?
En helhetlig tilnærming til lærerutdanning
Høgskolen i Hedmark Avdeling for lærerutdanning, seksjon heimkunnskap HK 1.
Velkommen til Campus Evenstad Harry P
Nye lærerutdanninger «8-13-reformen». Nye rammeplaner for fem lærerutdanninger Praktisk-pedagogisk utdanning for allmennfag (PPU-A, ennå ikke vedtatt)
Høgskolen i Telemark Status og videre ambisjoner lokalt og regionalt Kristian Bogen Rektor Høgskolen i Telemark.
Fusjonsprosessen UiA/HiT Larvik 6. juni 2011 John W. Viflot Høgskolen i Telemark.
Kompetanse for kvalitet
SYKEPLEIERUTDANNING Studielengde: 3 år Studiepoeng: 180
Muligheter for tilrettelegging Sosial- og helsedirektoratet Snart Student? Informasjon om høyere utdanning og funksjonsnedsettelse. September – men.
Erfaringer med styrking og allmenngjøring av det flerkulturelle perspektivet i lærerutdanningen Lærerutdanningskonferanse NAFO Oslo 23 og 24 mars Innlegg.
Høgskolen i Bergen’s arbeid for læring og deltakelse av språklige minoriteter i barnehager og skoler Innlegg ved førstelektor Ida M. Knudsen på Fylkesmannens.
Fornyelse mot høyere kvalitet vil kreve mer samarbeid Dekan Ole-Gunnar Søgnen Konferanse om norsk ingeniørutdanning.
Minoritetsspråkliges møte med norsk utdanning den vanskelige prosessen. Bergen Vest Rotary klubb 21 november 2005 Ida M. Knudsen og Rosa Herdlevær.
Rådgiversamling 19. desember Rådgjevarsamling.
Finansieringssystemet – erfaringer og ønsker Høgskoledirektør Audun Rivedal Dialogkonferanse 16. september 2014.
Høgskoler i Bergen. Høgskolen i Bergen Gir deg en utdanning som..er etterspurt i samfunnet Tilbyr utdanninger med..nærhet til arbeids- og..næringsliv.
Høgskolen i Bergen Gir deg en utdanning som..er etterspurt i samfunnet Tilbyr utdanninger med..nærhet til arbeids- og..næringsliv Tilbyr bachelor- og..mastergrader.
Høgskolen i Buskerud!.  2700 studenter  248 ansatte  Over 40 godkjente studietilbud  Tre studiesteder Akkurat passe stor...
Videre utdanning? Mange muligheter……..
8000 STUDENTER CAMPUS KRISTIANSAND 3000 STUDENTER CAMPUS GRIMSTAD.
Høgskolen i Buskerud!.  2600 studenter  220 ansatte  Over 40 godkjente studietilbud  Tre studiesteder Akkurat passe stor...
Forkurs, TRES og Y-veien
VELKOMMEN TIL PROGRAM FOR EUROPEISKE OG AMERIKANSKE STUDIER (EAS)
Bachelor i fokus Kvalitetskonferansen 2009 Rektor Lise Iversen Kulbrandstad.
Høgskolen i Lillehammer i et 20-års perspektiv 2000 –
Videre utdanning? Mange muligheter…….. Terningen Arena 2015.
Velkommen til Høgskolen i Narvik Presentasjon av høgskolens historie, studieportefølje, campuser, forskningsaktivitet og fleksibilitet.
Høgskolen i Sørøst-Norge. I 2016 vil vi søke om å bli universitet.
Samarbeid REN og Høyskolen i Bergen Prosjektnavn: Fra Montør til Ingeniør Bachelorgrad i elkraftteknikk for inntil 24 studenter. Studentene er ansatte.
Velkommen til Det juridiske fakultet Kriminologi Demokorati og rettigheter i informasjonssamfunnet Master i rettsvitenskap.
Dekanskolen UHR Profesjonalisering av dekanrollen Dekan dr.ing Ole-Gunnar Søgnen Avdeling for ingeniørutdanning Høgskolen i Bergen.
SØKNING TIL HØYERE UTDANNING 2016 Eikeli videregående skole - Karrieretjenesten.
2013mbs1 Søkning til høyere utdanning Eikeli videregående skole - Karrieretjenesten.
1 BACHELORDAGEN 9. april 2014 Fakultet for samfunnsvitenskap og teknologiledelse.
50% NØKKELTALL Studenter 6 fakulteter Avdeling for lærerutdanning Naturmuseum og botanisk hage Av våre studenter blir Ingeniører Lærere Økonomer.
Videre utdanning? Mange muligheter……..
Velkommen til jobcafè om utdanning!
Studieleder Vibeke Bjarnø Fagansvarlig Aina Fossum
Institutt for grunnskole- og faglærerutdanning
Kartlegging av mobilitet
«Høgskolen i Møre og Romsdal» Et godt prosjekt for Molderegionen?
Hva skal du gjøre? Du skal velge mellom 3 fordypninger i bachelorprogrammet Fordypningene er en del av bachelorprogrammet.
Tone Milde Seniorrådgiver
Presentasjon av Høgskolen i Østfold
Utskrift av presentasjonen:

Høgskoler i Bergen Bergen er en by med småbyens sjarm og storbyens muligheter! Bergen har et fantastisk studentmiljø og et bredt utdanningstilbud. Bergen har et fantastisk studentmiljø og det finnes mange studiemuligheter ved høgskolene i Bergen.

Høgskolen i Bergen Over 70 ulike studietilbud Yrkesrettede utdanninger til og med masternivå Utdanninger som er etterspurt i samfunnet

Studietilbudet ved HiB Helse- og sosialfag Ingeniørutdanning Lærerutdanning Økonomisk-administrative fag

Campus Kronstad og Møllendalsveien Høsten 2014 samler vi oss når dagens fem studiesteder blir til to Campus Kronstad og Møllendalsveien ligger nær Bergen sentrum, bare to bybanestopp unna hverandre Studentkafeen på Kronstad blir Norges største, campusen får egen idrettsbane og studentene eget hus

Kunst og designhøgskolen i Bergen Søknadsfrist bachelor: 15.april 2013 Informasjon: www.khib.no Kunst- og designhøgskolen i Bergen

Opptak til Bachelor Lokalt opptak; ikke med i Samordna opptak Søknadsweb på www.khib.no Søknadsfrist: 15.april Opptak basert på kunst-designfaglig realkompetanse Opptaksprøver Opptaksinformasjon: www.khib.no Kunst- og designhøgskolen i Bergen

Grunnskole- og barnehagelærerutdanning Bachelorstudier og årsstudier i: Pedagogikk Interkulturell forståelse Kristendom Teologi Praktisk teologi Kristendom og idrett Mastergradsstudier Ex.phil og Ex.fac

Bli sykepleier hos: www.haraldsplass.no ____________________________________________________________________________ www.haraldsplass.no Sykepleier kan du bli både ved Høgskolen Betanien og Haraldsplass diakonale høgskole. Både Betanien og Haraldsplass er begge små høgskoler med oversiktlige studiemiljø, hvor studentene blir god kjent med hverandre og får god kontakt med lærerne. Begge er private høgskoler, men det er ikke skolepenger. At Betanien og Haraldsplass er diakonale høgskoler, vil si at vi bygger på et kristent verdigrunnlag – det betyr ikke at man må være kristen for å gå her, alle er velkommen uansett livssyn! Begge høgskolene ligger en kort busstur fra Bergen sentrum, med gode bussforbindelser. Dersom du vil vurdere å bli sykepleier ber vi om at du kommer på den mer utfyllende presentasjonen vår etterpå!