Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Barnehagelærerutdanning i Sandvika!

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Barnehagelærerutdanning i Sandvika!"— Utskrift av presentasjonen:

1 Barnehagelærerutdanning i Sandvika!

2 Vi trenger dere styrere. NÅ
Vi trenger gode barnehagelærere i barnehagene våre og at de som velger yrket gjør et bevist valg. Hvor finner vi disse? Fra videregående Fra barnehagene Fra befolkningen i Bærum Fra hele landet DERE er viktige fordi vi tror at mange av de som allerede arbeider i barnehagene våre er gode kandidater til barnehagelæreryrket.

3 Rekrutering fra barnehagene
Vi trenger at dere sprer informasjonen om barnehagelærerutdanningen i Sandvika Tenk nøye igjennom om dere har ansatte som kunne egne seg og har lyst Vi trenger at dere inspirerer og motiverer ansatte til å ta utdanning. Jeg kan komme ut til nettverk eller barnehager

4 Hva trenger vi? - Undervisningen tar høgskolen seg av
Får vi de studentene vi ønsker oss, så trenger vi å sikre oss en vellykket utdanning på flere plan. - Undervisningen tar høgskolen seg av - Vi må skaffe praksisplasser og øvingslærere - Vi må skaffe deltidsabeid til studentene Hva kreves for å bli øvingslærer? - Må være førskolelærer - Bør ha veiledningsped - Må ha jobbet 2 år som ped leder - Ønsker at øvingslærer tar to studenter av gangen - Ønsker at øvingslærer har 100% jobb Disse tingene kan jeg snakke om/informere om når jeg besøker dere.

5 Studentmiljø Det arbeides også mye med å få il et studentmiljø i Sandvika. Hybler Treningstilbud Studentkro

6 Søknadsfrister Alle må søke på vanlig måte til HioA via samordnet opptak. - 1. feb: Søknadsportalen åpner - 1. mars: Frist for de med realkompetanse (20. mars: Frist for følgeskjema/dok for de med frist 1. mars.) - 15. april: Vanlig søknadsfrist (10. mai: frist for følgeskjema/dok.) - 19. juli: Leger ut oversikt over ledige studieplasser - 20. juli: Du kan søke på ledige studieplasser - 20. juli: Svar på søknad. (Svarfrist 26. juli) Gå inn på samordnetopptak.no og se frister, hjelp til poengberegning, søknad osv.

7 Vi trenger flere barnehagelærere!
Derfor må vi ha flere; - Øvingsbarnehager og øvingslærere - Arbeid til deltids studenter - Hjelp i prosessen med å rekruttere. Kontakt meg, så kommer jeg ut til deres nettverk eller i den enkelte barnehage. Unn Tonje Mostad, Lønnås barnehage Tlf: Mail:


Laste ned ppt "Barnehagelærerutdanning i Sandvika!"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google