Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Høgskolen i Buskerud Hønefoss Drammen - Fordelen med en mindre høyskole er at du får mye bedre kontakt med foreleserne og medstudentene. På HiBu er det.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Høgskolen i Buskerud Hønefoss Drammen - Fordelen med en mindre høyskole er at du får mye bedre kontakt med foreleserne og medstudentene. På HiBu er det."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Høgskolen i Buskerud Hønefoss Drammen - Fordelen med en mindre høyskole er at du får mye bedre kontakt med foreleserne og medstudentene. På HiBu er det alltid åpen dør for studentene. Det er én av grunnene til at studentene velger akkurat Hibu. De ønsker ikke å gå på universitet med 30 000 studenter. Foreleserne har høy kompetanse og mange forsker ved siden av å undervise. - Studentene våre mener at Hibu er akkurat passe – de blir raskt kjent med de fleste, men de er såpass mange at det ikke blir kjedelig. Du drukner ikke i mengden! Små klasser, ingen mammutforelesninger. Foretrekker du å kjenne de du studerer sammen med, er Hibu stedet. Her er det ikke mange hundre i auditoriene. Kongsberg

3 Studietilbud 18 bachelorstudier og 13 masterstudier
Sykepleier- og radiografutdanning Lærerutdanning Ingeniørutdanning Reiselivsutdanning Økonomi og administrasjon – siviløkonom Optikerutdanning Grafisk design, lysdesign og dynamisk webdesign IT-studier Statsvitenskap og menneskerettigheter Jusstudier

4 1. Vi gir deg praktisk erfaring
Teori i praksis Learning by doing Vi gir deg praktisk erfaring osv. Ved Høgskolen i Buskerud er vi opptatt av at studentene får prøvd teorien ut i praksis mens de studerer. De aller fleste studentene synes teorien blir morsommere å jobbe med da. De ser at det de lærer er nyttig i den praktiske virkeligheten. Ta for eksempel ingeniørstudentene. De har prosjekter på oppdrag fra næringslivet og konstruerer alt fra deler i bilmotorer til styringssystemer for båter. Mye praksis i mange studier - I de aller fleste studiene ved HiBu inngår praksis. For eksempel skal optikerstudentene jobbe hos en optiker ett semester. Sykepleier- og lærerstudentene har mange ukers praksis på sykehus, sykehjem, skoler . Optometri Sykepleie

5 2. Vi gir deg tett oppfølging
God kontakt med forelesere og medstudenter Høy faglig kompetanse Høy kompetanse og tett oppfølging av studentene - Fordelen med en mindre høyskole er at du får mye bedre kontakt med foreleserne og medstudentene. På HiBu er det alltid åpen dør for studentene. Det er én av grunnene til at studentene velger akkurat Hibu. De ønsker ikke å gå på universitet med 30 000 studenter. Foreleserne har høy kompetanse og mange forsker ved siden av å undervise.

6 3. Ta deler av studiet i utlandet
Som student ved HiBu nyter du godt av de avtalene vi har med universitet over hele verden. Du kan ta ett semester eller flere utenlands. Alle som tar en bachelorgrad eller lengre studier har rett til ett semester i utlandet. Takket være samarbeidsavtaler som HiBu har med universitet over hele verden kan du la utenlandssemesteret inngå som en del av utdanningen din ved HiBu. Flere sykepleierstudenter og radiografstudenter var på Madagaskar for å ha praksisen sin der i Én av Juss og ledelse-studentene våre er akkurat kommet tilbake fra et fantastisk halvår i Texas. Kravet for å kunne dra utenlands er at du har studert ett år. De fleste studiene har avsatt 5. eller 6. semester for utenlandsstudier – for de som vil det.

7 «Mitt viktigste halvår»
Erik Schouw Larsen studerte Juss og ledelse i Texas

8 4. Vi bruker mentorer og prosjektoppgaver fra næringslivet
Teknologiby nr. 1: Kongsberg Tett samarbeid med næringslivet Reelle oppdrag Mentorer og prosjektoppgaver fra næringslivet - Alle ingeniørstudenter har en egen mentor fra næringslivet hvis de ønsker. Det er spesielt for HiBu. Det er mulig fordi vi er i Norges teknologiby nr 1 Kongsberg. Der holder verdensledende industri med milliarder i omsetning til. - HiBu er kjent for tett samarbeid med næringlivet. Det gir studentene interessante gjesteforelesere og prosjektoppgaver fra næringslivet. De som studerer visuell kommunikasjon får eksempelvis oppdrag som å lage ny logo og design for en ny kino. Teamarbeid og tett oppfølging - Du vil jobbe mye i team når du studerer. Det er jo den vanligste samarbeidsformen i arbeidslivet. Når du er ute i praksis har vi egne lærere som passer på at du får den oppfølging du skal ha.

9

10 5. Tre studiesteder Hønefoss, 50 minutter fra Oslo
Drammen, 40 minutter fra Oslo Kongsberg, 1time og 20 minutter fra Oslo

11 Hønefoss –. Høyskolesenteret og studentkroa Jokern ligger like ved sentrum. Hønefoss er en veldig positiv overraskelse for de studentene som ikke kjenner byen fra før! I Hønefoss kan du studere økonomi og administrasjon, bli siviløkonom, markedsfører, IT-spesialist eller du kan velge en bachelor i juss og ledelse eller reiseliv. Mange årsstudier.

12 Norges nyeste kunnskapssenter – Drammen
Fantastisk beliggenhet midt i sentrum, nede ved elva. Et helt nytt treningssenter og nye studentboliger ligger ”rett over veien.” Vegg i vegg med Papirbredden ligger én av Norges beste rockescener og noen tusen kvadratmetre med kultur. I Drammen kan du bli sykepleier, radiograf, grafisk designer, lærer eller du kan studere statsvitenskap og menneskerettigheter.

13 Kongsberg - Studentkroa og de nyeste studentboligene ligger midt i sentrum. Studentkroa La Place er en viktig grunn til at Kongsberg er kjent for godt studentmiljø. Høyskolesenteret ligger en kilometer fra sentrum. Glass, stål og lys preger senteret. Kongsberg er stedet for brett – og skifrelste. Kongsberg Skisenter blir bare mer rått for hvert år. Utrolig bra! Som student på Kongsberg får du kontakt med det høyteknologiske miljøet i byen. Der er det skikkelig puls. I Kongsberg kan du ta en master i Systems Engineering, bli maskin- og elektroingeniør, studere økonomi og administrasjon, bli siviløkonom eller utdanne deg til optiker.

14 – Vi gir talentene en fremtid


Laste ned ppt "Høgskolen i Buskerud Hønefoss Drammen - Fordelen med en mindre høyskole er at du får mye bedre kontakt med foreleserne og medstudentene. På HiBu er det."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google