Erstatning for ActiveX?

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Brukerforum tirsdag 12. nov. 2013
Advertisements

Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
Visma Contracting/SuperOffice kontakt/kunde og prosjekt/anlegg integrasjon Denne presentasjonen vil vise noen skjermdumper og kort info om hvordan integrasjonen.
Agenda ( ?) Generelt om konsernstrukturer Nyttig å vite
Support, nye funksjoner og tjenester fra Uni Pluss
Dokumentstyringsmodulen, TQM Enterprise Vinterseminar mars 2010.
Personlig pålogging – samme Bruker og Passord som på internett
SuperOffice - Visma Global ERP link - Tilbud/Ordre SuperOffice - Visma Global integrasjonen består av 3 produkter. ERP link SuperOffice - Visma Global.
 Oversiktlig  Samler informasjon – alt på ett brett  Brukervennlig  Integrerbart  Enklere å være medarbeider  Bedre å være kunde Det blir enklere.
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Endringer Generelt for TQM Enterprise
Versjon 16 Innkjøp og Tidsskrift. Start Innkjøpsmodulen •Modullinjen er flyttet nederst til høyre.
BraWeb Bestilling.
Endringer Generelt for TQM Enterprise
Vi skal innfri eller overgå våre kunders forventninger
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
Nyheter i eWay 5 Gülay Kutal Ansvarlig for eWay i ErgoGroup.
Hendelsesmodulen, TQM Enterprise
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005 Dette undervisningsmaterielle er laget av Ole Andreas Hvatum oktober 2005.
Produktopplæring CRM MBS 10 Merete L. Nylund. Agenda  Kontaktperson.  Nytt rapportvindu.  Endringer i dokumentmodulen.  User Satisfaction.  Timeregistrering.
Enkel brukerhåndbok for NFUs redaktører Versjon 1, 3. februar 2013.
Forbedringer og ny funksjonalitet
Uni Eiendom FDV Veien videre
Status TQM Partner AS Kundetilfredshet Nye kunder i 2011
1 Valg av system •Hadde et elektronisk ”hjemmelaget system” med en del begrensninger. •Overbevise ledelse om behov for nytt system. •Opprettet en prosjektgruppe.
Brukerutvalg TQM brukerforum
Prosjektstatus. Fremdrift til nå  Forrige brukerforum la vi frem følgende plan:  15 mars – Fase 1 – alle hovedmoduler  15 april- Fase 2 med Aktiviteter.
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
Service Requests. 2 Service Requests - Henvendelser •I modulen Service Requests kan du registrere henvendelser og følge med på status på eksisterende.
Versjon 16 Nye klienter. Fra 10 til 4 ALEPH modulsammenslåing.
Prosjektmedlem Lars-Erik Kindblad, s Prosjektmedlem Lars-Erik Kindblad, s
Generelt for TQM Enterprise. Mulighet for å legge til egen logo pr sted.
Samler informasjon – alt på ett brett Brukervennlig Integrerbart
TQM Enterprise .NET Hva: Konvertering til nyere teknologisk plattform
1 E-Site 3.2 Webmaster introkurs. 2 Innhold •Generell informasjon om E-Site •Funksjoner •Adminsider.
Smart bruk av Vortex til møter, samhandling/samarbeid mm
Lag og foreninger Dynamisk nettløsning og kalendermodul for foreninger i Steinkjer Kommune, utviklet med PHP og MySQL. Hovedprosjekt HiST våren av.
Releasedokumentasjon versjon 6.1 – Vedlegg –Begrenset tilgang til brukere uten sertifikat Hvis følgende innstillinger er satt for leverandøren:
Presentasjon Ny versjonsnummerering og metode for support TQM Enterprise Vinterseminar mars 2010.
TQM Partner AS Brukerforum November 2013 Status TQM Partner Vi skal innfri eller overgå våre kunders forventninger (Kvalitetspolitikk)
Veivalg mot 2018 Marked Teknisk Kundens retning.
Referansegruppe TQM brukerforum Referansegruppens medlemmer Maks 15 medlemmer – Små og store virksomheter – Offentlig og privat – Medlemmer.
Lagre vedlegg Noen e-postmeldinger har et vedlegg. Vedlegget kan være et dokument eller et bilde. Det kan man lagre på PCen. Da kan man finne det igjen.
Hvorfor bruke tid på testing ?
Rutine: Godkjenning av dokumenter i ePhorte
Prosjektavslutning og sluttrapport
BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell:
Digitalt prosjektrom og samarbeidsteknologi Muligheter for meningsskaping og relevans i et «kombinert klasserom» Jorunn Thortveit og Hans Erik Bugge IGIS.
Den beste lokale it-partneren for små og mellomstore bedrifter Kåret til årets Microsoft SMB partner 2013 og 2014 AGS dinitavdeling.com.
© 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Legge til en kontakt Din kontaktliste forenkler kommunikasjonen, og du ser tilstedeværelses- og kontaktinformasjon.
1 BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell: 1.Opprette anmodning/bestilling (denne presentasjon) 2.Godkjenne bestilling (egen presentasjon) 3.Utføre.
Komme i gang med Windows Store-appen Lync Lync 2013.
Tittel på prosjektoppgaven: ”Etablering av ny internettpresentasjon og innføring av den web-baserte delen av et intranett ved Høgskolen i Stavanger.” Presentasjon.
Skoleskyss i Nordland SkyssWEB introduksjon Foto: Gro Eli Stoltenberg.
Rutine: Godkjenning av dokumenter i ephorte To metoder for godkjenning: 1.Send til godkjenning til 1 person – enkel godkjenning 2. Send til godkjenning.
Vg privatskoleinnsamlinger Erfaringer, utfordringer og forbedringspunkter Ove Halseth, WIS AS.
eSG – Send innrapportering elektronisk
Brukerhåndbok versj. 1, 3. februar 2013
Systemmeldinger Systemmelding er informasjon til brukeren om at endring har skjedd. Krever ingen aktiv handling, men det anbefales å merke av som lest.
Min Tid Tekn/adm ansatte
Camilla Hall-Henriksen
Innføring ny kamprapportering i FIKS Breddefotball
Prevas Connector og WHM versjon 4.0
Utskrift av presentasjonen:

Erstatning for ActiveX? Status Java Applet Erstatning for ActiveX?

Java i dataverden Som kjent fått store problemer pga. sikkerhetshull Ble helt blokkert av Safari (Apple), men det er nå åpnet igjen Google Chrome har varslet at de går bort fra Java innen utgangen av 2014…

Java i TQM Enterprise Er til testing hos utvalgte kunder nå, primært hos brukerutvalget. Konklusjon hittil: Fungerer fint for dem som går direkte på internett Fungerer fint for noen med Citrix Fungerer ikke enda for andre med Citrix Ser ut som om det stopper på rettigheter til dokumentområde på lokal pc-> dette jobbes det med nå.

Java i TQM Enterprise? Vurderer andre funksjoner til dokumenthåndtering i TQM Enterprise i forbindelse med ny plattform Inntil videre tester vi videre på Java, og har fortsatt ActiveX.

Endringsønsker Har gjennomført en omfattende rydding i endringsønsker. Arkivert med hard hånd det som er fra før 2012 Vurderer og sorterer fortløpende ønsker fra 2012 -> Settes på neste versjon Settes på vent til en kommende versjon Arkiveres, med tilbakemelding til kunden

Framtidige endringsønsker Produktsjef og Task- /Project Manager har jevnlige vurderingsmøter. Tilbakemelding til kunde om forventet gjennomføring eller ikke. Ved behov, konferering med referansegruppe.

JA til endringsønsker!! Endringsønsker er et bevis på engasjerte kunder. TQM Partner vil ha engasjerte kunder. «Sammen blir vi bedre» (Sitat: Knut Morten, Colorline)

Ny hostingleverandør Vurderte en annen leverandør Vurderte nåværende leverandør. Valgte å fortsette med Net Client pga.: Utvidet support tid hos den 24/7 Utvidet varsling/kontroll mulighet Bedret fysisk lokasjon Siste års tiltak har ført til tilfredsstillende oppetid.

Endringsønsker i .net (14.1) Administrasjon: Bedre brukeradministrasjon Knytte prosjekt til sted Overføring av ansvar tar med alle moduler. Vurderer også midlertidig og delvis overføring av ansvar. Mulighet for å sette bruker inaktiv selv om hendelser fortsatt er åpne (tiltak er utført av brukeren) Inaktivere steder Mulighet for velg alle ved flytting av hendelser og dokumenter Fler enn 15 visninger per side

Endringsønsker i .net (14.1) Publisering: Dynamisk og forbedret topptekst Knytte kommentar til godkjenner når et dok. sendes til godkjenning. Publisering av dokumenter direkte på hovedprosess Ved inaktivering av dok., settes det automatisk til ikke godkjent og loggføres i saksgang. Ved inaktivering av områder, så inaktiveres alt nedstrøms også dokumenter. Fjerner inaktive dokumenter fra ulest liste i admin Epostvarsel på revisjonsdato

Endringsønsker i .net (14.1) Hendelser: Beslutningsstøtte: Velge flere typer hendelser som utvalg i venstremenyen Sortering på status i venstremenyen Bedre utskriftsmulighetene fra grafikken Prøver å unngå scrolling i grafikk-vinduer ved f.eks. å snu grafene vertikalt. Ansvarlig og stedsadministrator kan endre KPI’er for sine områder. KPI’ene blir også språkstyrt.

Endringsønsker i .net (14.1) Kunne legge en risikovurdering som vedlegg til en hendelse. Epostvarsling til grupper ved KPI’er To nye knapper i tillegg til «Tilbake til søk» når man er inne i en hendelse; «Neste hendelse» og «Forrige hendelse» Inkludere vedleggs liste i utskriftsversjon, og dersom dette er bilder skal disse vises.

Feilretting og endringer i gammel løsning Kritiske feil rettes Sterke ønsker vurderes MEN pga. kapasitet prøver vi å være svært nøkterne med å endre…