Potetkanon Prosjekt i TIP VG1 Potetkanon

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Montering av T-24 opphengsystem
Advertisements

Alle tannimplantater og komponenter vi benytter her på klinikken er produsert av dette svenske firmaet. Laget av Egil Lind.
Høytrykkspyling av avløpsledninger
Camilla Jeanette Anine
”MATEMATIKK TEMALINJAL 3 –
Fra geometriske former til abstrakt design.
Montering med Word Hallvard Slettebø.
Råd til barn og foreldre
Puls-jet Trike.
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
Dimensjonering av vedkløyver
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Flytende betongkonstruksjoner
Presentasjon IKM Mekaniske avd. Nærbø
• GBS Produkter AS ble etablert i 2000, har hatt god vekst med positivt resultater. • Selskapet fremstår i dag som en solid finansiell aktør i bransjen.
Monteringsveiledning
Bilderedigering 6e Kopiere bilde
forelesning for stomisykepleiere i makro foto.
KVINNER… For noen dager siden var jeg inne på Statoil. Da kom det en kvinne inn og spurte etter en sjuhundreogti. Vi tittet alle forundret på hverandre.
Etter Eva C. Jørgensens presentasjon 2008
Collection 3. Collection 3 Collection 3 – Fakta Vil bli produsert parallelt med Coll. 2 (fortsetter i sortimentet) Flush overflate på hengsler og grep.
Såpebobler og kjettingbuer
ROM I SLOTTSPARKEN FOR BOSTEDSLØSE
25 spørsmål. Du skal lese selv inni deg. Så skal du si svaret høyt ! Klar ?
BF-PLY OSB OKTOBER 2006.
Hempel Yacht Dag Andre Hoem
Aluminium legeringer Lastbærende evne
SETT INN RIKTIG FORM AV SUBSTANTIVENE, MED ARTIKKEL HVIS NØDVENDIG Kapittel 10 oppgave a.
VEILDEDNING FOR BYTTE AV DYSE/ BRENNER TIL DOVRE 50X60 • Husk å koble fra gasstilførsel og strømmen før utbedring. • Vær oppmerksom på at kombinasjonen.
Visjon Bidra til økt verdiskapning innen norsk trebransje, samt stimulere til barns interesse for teknologi og nyskapning.
Sandstrøer Dette er prosjektet til Tore, Sohil og Odd.
Vindmølle.
Lokalisering av samlestasjon for oljebrønner. LOG530 Distribusjonsplanlegging 2 2 StartOil har boret to nye brønner på havbunnen utenfor Midt-Norge, og.
Geometriske figurer… Beregnet på småskoletrinnet, 1. eller 2. klasse
Norsk Enøk og Energi AS Randi Tyse
Primuser Triangelheimen, Ord og utrykk Dyse -Et lite hull som sitter midt i brenneren hvor gassen kommer ut fra.
GOD MORGEN. 1.Har du drevet med fritidsaktiviteter denne helgen? 2.Har du laget noe denne helgen? 3.Hva ville du helst ha gjort denne helgen? 4.Hvem ville.
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Sponsor og Annonser.
Montering av veggabsorbenter Klikk deg steg for steg gjennom anvisningen.
OPPGAVER: HVORDAN FORBEDRE PLATEBUTIKKEN Gløer Langslet, Sandvika VGS.
Mønsterkonstruksjon i GIMP.
Del 1 Referansemålinger (Utføres av alle gruppene) Ionisasjonskammer PM-05 Dere skal måle.
Mappeoppgave i Verksted og konstruksjon
Sand i vann, det går an - Abrajet
Innstilling Kverneland Vendeplog.
SERVIETTBRETTING Visste du at serviettbretting har eksistert i over 500 år? Det finnes over 50 forskjellige bretteteknikker. Du må kunne minst.
Rehabilitering av enebolig
Hengeskap Man må ikke ha ett fullt utstyrt snekkerverksted for å kunne lage noe fint.
Og.
Behov for plater Mål: En møbelfabrikk har en kappliste som definerer materialbehovet framover for alle komponenter som skal sages ut av plater. Vi skal.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
En ulv. En Ulv..
En stor utfordring i en skole for alle! Svein H. Torkildsen, NSMO
NØDHJELPSPAKKE, SOMALIA – 200 KR Hva betyr egentlig 200 kroner til TV-aksjonen - når det er 43 millioner mennesker på flukt? Mange givere legger 200 kroner.
Livreddende førstehjelp. 113 – medisinsk nødsentral Når et annet menneske trenger profesjonell medisinsk behandling Huskeregel når du ringer: HVEM – HVA.
1 PAPIRLYKTER. 2 3 ` A4 papir Fargeprinter (for å printe ut malene som kommer i.pdf- versjon) Saks (eller papirkniv) Lim Blyant Papp Lange lys (eller.
Oppgave 10 Sett inn riktig form av substantivet. Du må også sette inn bestemt / ubestemt artikkel der det er nødvendig. Torbjørn Egner - en folkekjær barnebokforfatter.
Sandstuveien borettslag
Celler er så små at vi bruker mikroskop for å undersøke dem.
Beina og skjelettet Kroppens byggverk.
Brukermanual for sprederflåte fra Akvapartner AS
Fredag 20. mars kl Anne Bruvold
Vannrakett med fallskjerm
Montering av T-24 opphengsystem
Slik lager du dørskilt VELG MALTYPE SKRIV UT SKILTET MALTYPER
Byggebeskrivelse Seven Eleven
Eine og Andri på viktig oppdrag
Lag en 3D-stjernemodell
Utskrift av presentasjonen:

Potetkanon Prosjekt i TIP VG1 Potetkanon Av: Olav, Sohil, Kent og Zaher

Utstyrsliste 6x kvadratiske aluminiums plater på 130mm(13cm) og tykkelse på 4mm. 2x kvadratiske plater på 60mm(6cm) i stål. 4x 10 mm bolter. 1x aluminium rør på lengde 790mm(79cm) innvendig tykkelse skal være 31mm og utvendig tykkelse skal være 41mm. Bor på 20mm. Bor 5mm Gjengetapp 6mm. Dreibenk Automatsveiseapparat (mig).

Utførelse Kapp opp 6kvadratiske aluminiums plater på 130mm så sveis sammen 5 til en boks der den siste platen mangler. Kapp opp 2kvadratiske aluminiums plater på 60mm . Så tar du den ene 60mm plata og sveiser den på den siste 130mm platen som mangler. Så tar du den ene 60mm plata og legger opp den 60mm plata som er sveiset på den 130mm plata så tar du inn 10mm på overflaten på den øverste 60mm platen og riser opp et kvadrat på 39mm. Når du har gjort det vill du se at i vært hjørne så har du et kryss der tar du en kjørner og lager et lite hakk. Så borer du med 5mm i vært av hakkene som du har laget med kjørneren. Så finner du midten og lagger et nytt hakk der skal du bore med et bor som er 20mm. Så gjenger du opp med 6mm i de fire hulene slik at det blir plass til å gjenge inn en 10mm skrubolt Så må du finne røret på 790mm og sveise det fast på den ene 60mm platen slik at det er sentrert rundt hullet på 20mm. Nå skal du sette fast røret på boksen men imellom må du ha en gummi skive slik at det ikke kommer inn/ut luft under avfyringen. Så må du dra til en butikk og få kjøpt en lighter som du kan finne diameteren på tuppen av lighteren og så må du bore hull til lighteren slik at du kan stikke den inn og tenne på etter at du har spruttet inn gass, og du må også huske å kjøpe gass helst en lett antennelig gass for eksempel AXE. Nå må du bare kjøpe poteter og fyre løs

Bilder Potetkanon

Potetkanon/ottomotor                                                                                                                                                                                                   Potetkanon/ottomotor

sluttresultat Alt gikk ikke etter planen, men vi forandret arbeidsplanen etter vert.