Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Camilla Jeanette Anine

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Camilla Jeanette Anine"— Utskrift av presentasjonen:

1 Camilla Jeanette Anine
(rund)Makrame Camilla Jeanette Anine

2 Produkter man trenger:
Tråd /helst makrame tråd Perler Saks Teip/ medarbeider

3 Hvordan begynne? Først deler man opp tråden man skal bruke i fire deler. To av trådene skal være kortere enn de to andre, fordi da sparer du mer tråd. Man lager en knute i den ene enden av trådene. De to korteste trådene legger du i midten og de to lengste på siden. Siden du skal flette makrame rundt de to korteste trådene i midten er det lurt og feste de på en eller annen måte for eksempel legge de stramt mellom bena dine.

4 Hvordan fortsette? Venstre tråd skal over de midterste trådene og under tråden til høyre. Så tar du høyre tråd og legger under trådene i midten og over venstre tråd. Da har du laget et kryss, så tar du høyre og venstre tråd og strammer til det blir en knute. For å få dette runde mønstre fortsetter de med akkurat samme teknikk som er forklart over. Men visst du vil lage rett mønstret makrame må du ta annen hver side isteden for samme side hver gang.

5 Perler og Pynt? Visst man vil pynte på smykket kan man for eksempel bruke det vanligste som makrameperler. Perlen trer du på de to trådene i midten (de som er kortest). Så fortsetter du bare med å lage makrame knuter som du gjorde først.

6 Hvordan avslutte? Man avslutter enten bare ved å lange en knute eller setter på en perle slik at det blir en hekte du trer inn i den runde løkka du lagde først.


Laste ned ppt "Camilla Jeanette Anine"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google