FLYTÅRN Vi fikk ei stor eske inn på avdelinga, som Rainer foreslo

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Kombinatorikk for lærerstudenter
Advertisements

Den vesle gutten og julenissetoget
For å sitte og ikke gjøre noen ting
Fader Thomas - -Og de gode hjelperne. Det vil si St. Paul skole. Dere hjelper fader Thomas med nødsarbeid i India.
• År 1998 • Kjell Arne Holen og Pelle diskuterte baneprosjektet på jobb, vi må få tak i en gravemaskin, han var jo i familie med en entreprenør. Det skulle.
I.
Skjønnlitterær fortelling
Fra tegning til fortelling
Noen tema for samtaler om vennskap (Barnetrinnet)
De dårige følelsene. Veiene ut..
«Strykebrettcover og stativ»
HVORFOR VELGER ELEVEN Å DELTA NÅ?
… som skulle arrangere en løpekonkurranse.
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
Opprinnerlser, språk debatt, forskjeller og likheter.
Historien er hentet fra lang tid tilbake, da en mann straffer sin 5 årige datter, fordi hun har mistet en verdifull gjenstand. Den gang de ikke hadde så.
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
UT PÅ TUR I RAMMEPLANEN FOR BARNEHAGER HETER DET AT NATUREN SKAL GI ROM FOR ET MANGEFOLD AV OPPLEVELSER TIL ALLE ÅRSTIDER OG I ALL SLAGS VÆR, OG AT DET.
Lilandspeiderne Informasjon.
M ÅNEDSEVALUERING JUNI Da er sommerferien her. Håper dere har det fint! I juni har vi feiret Sakada 5 år, Simen 4 år og Sebastian 5 år. HURRA! Det var.
Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,
Hvordan intervjue en forsker?
Evaluering av september på blå
Sett inn riktig tid/form av verbet
Kjøkkenet er et koselig sted, ikke sant?
Spøken som gir deg lykke!
O PPGAVE 38 Side 165 – 169. FN S KLIMAPANEL MENER DET ER MER ENN 90 % SIKKERT AT KLIMAENDRINGENE ER MENNESKESKAPT. N OEN MENER FORSKNINGEN TAR FEIL. likevel:
O PPGAVE 21 Side O PPGAVE 21 Da Mor (bli) ble sammen med Jan, (flytte) flyttet vi inn i det store huset hans nede ved sjøen. Jeg (få) fikk.
Hurra for Barns rettigheter! De blir 23 år i år
M ÅNEDSEVALUERING MAI Sommeren er kommet! Håper den varer lenge! Vi nyter dagene ute med vannlek, leting etter insekter og lek og moro. I mai har vi vært.
Kapittel 5 oppgave g Sett inn å sette (seg,) å sitte, å legge (seg), å
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
Hva er vitsen med å gifte seg?
Illustrasjoner: Ingrid Brennhagen
KARIUS OG BAKTUS PÅ PIRATEN
Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke.
Elevene på Santa Rosa ville bli tatt bilde av.. Skolen hadde tre fine murbygninger bak hverandre.
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Av Thea Hermansen Bakke
Månedsbrev Smørblomst
Vi startet med å spørre dem: Hva er bra med kaninboys?”
Kapittel 47 Å gjøre lekser.
Kapittel 4 oppgave j Skriv om slik at setningene betyr omtrent det samme.
Lag setninger med pluskvamperfektum og preteritum. 
O PPGAVE 20 Side Å KJENNE ( SEG ) IGJEN 1. Tror du de vil kjenne meg igjen etter at jeg har farget håret? 2. Han hadde gått seg vill. Han kjente.
Kapittel 37 Hectors ønske om arbeid i Norge.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Vannressurser i Norge og verden!
Henrik Ibsen Norsk verdensberømt forfatter
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Av Åge Særnmo MALERKURS I MORA. KURSHOLDERE OG LÆRERNE FRA TRYVIS Kursholdere: Örjan Nilsson Hans Wikström Per Inge Peterson Lærere fra Tryvis: Einar.
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
En voksen viste frem bilder av de 5 ulike øvelsene vi
Jes 40,13 Hvem har målt Herrens Ånd, og hvor er mannen som kunne gi Ham råd og tilføre Ham kunnskap? Rom 11,34 For hvem har kjent Herrens sinn? Eller hvem.
100 lure ord å lære.
100 høyfrekvente ord Trykk F5 for å starte, deretter klikker du på ønsket hastighet 2 sekunder 1 sekund Blink Randi Orten og Thomas Melby, Stenbråten skole.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Oppgave 12 side 117 – 121 i arbeidsboken
Og.
Joh 14,6 Jesus sier til ham: Jeg er veien, sannheten og livet
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
Lysekrone fra sykkelhjul til lysekrone
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Sammensatte tekster ?.
Side 156 – 158 Hvilke pronomen mangler?
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Hva gjorde du… …i går? For eksempel: I går fikk jeg besøk.
Kapittel 2 oppgave i Kjenner disse personene ansvarsfølelse?
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Utskrift av presentasjonen:

FLYTÅRN Vi fikk ei stor eske inn på avdelinga, som Rainer foreslo kunne bli et flytårn. Barna flyttet inn i eska ,og begynte å leke med en gang. Barna lekte og gjorde seg kjent med esken. Vi forsøkte å bygge flytårn med de store myke klossene. Det var mange barn med, og interessen var stor  Mens vi bygde flytårn, snakket vi med barna om at vi skulle lage flytårnet av den store eska .Vi studerte også bildet av flytårnet fra flyplassen.

Starten på den store malejobben Alle barna hadde full fokus på jobben. De var nøye med at det skulle males over alt.

Dennis fant ut at hvis han satte koppen på eska, fikk han begge hendene fri. Han måtte bare strekke seg litt. Elina følger veldig med på hva Emil gjør. De små lærer av de store  Jonas har satt seg godt til rette, ser ut som han tenker: her kan jeg bli en stund 

Barn har 100 språk  Oliver og Kine bruker flere sanser. for Kine er det viktig og smake Oliver må kjenne litt, og finner ut at han kan male med fingrene. Tilde er veldig interessert i det Oliver gjør. Etterpå måtte hun også forsøke seg på fingermaling.

Nico, Liam og Emil måtte leke litt, før de fortsatte å jobbe 

Barn er ikke, Barn blir. Barna inspirerer hverandre. Det viser disse bildene. Ansiktsmaling er noe som også må prøves. Barn er ikke, Barn blir.

Malin sier plutselig : se et hjerte. Men så ble det til en regnbue. Og da ville Tilde male regnbue sammen med Malin  Mille kosa seg og malte hendene sine. Og så malte hun på flytårnet med hendene, mens hun sier: Hele dagen! Så maler Malin bokstaver, og da gjør Tilde og Mille også det  Helt til slutt malte Malin Månemannen.

Nå ble det spennende å leke igjen  Noah måtte se inni flytårnet. Hvor ble pappen av? Etter at han var ferdig å skjære ut vinduet sitt  Iver Olai jobber konsentrert med kniven. Nå ble det spennende å leke igjen 

Når de jobber med flytårnet. Så høyt ble flytårnet  Her ser Mille og Malin film av seg selv. Når de jobber med flytårnet.

Malin har tegnet et rundt vindu , som hun etterpå, får hjelp til å skjære ut. Mille får litt hjelp til å skjære ut vinduet hun har tegnet. Malin og Mille beundrer jobben de har gjort 