Dio 15 juleavslutning, Ås, søndag 13.desember 2009 En kald flott vinterdag møtte nærmere 20 stk 2-beinte og enda flere hunder opp på : Smilende og godt.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
SERIE: Bønn som forvandler Ikke tenk for smått om bønn. luk
Advertisements

Den vesle gutten og julenissetoget
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
For å sitte og ikke gjøre noen ting
Fader Thomas - -Og de gode hjelperne. Det vil si St. Paul skole. Dere hjelper fader Thomas med nødsarbeid i India.
I.
Skjønnlitterær fortelling

EN LITEN JULE HILSEN FRA LAR-NETT NORGE
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
Historien er hentet fra lang tid tilbake, da en mann straffer sin 5 årige datter, fordi hun har mistet en verdifull gjenstand. Den gang de ikke hadde så.
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
UT PÅ TUR I RAMMEPLANEN FOR BARNEHAGER HETER DET AT NATUREN SKAL GI ROM FOR ET MANGEFOLD AV OPPLEVELSER TIL ALLE ÅRSTIDER OG I ALL SLAGS VÆR, OG AT DET.
På besøk hos endene på Nidarø «titt tei – er det noen der?» Nystua, aug 12.
”Se, vi går opp til Jerusalem”
FLYTÅRN Vi fikk ei stor eske inn på avdelinga, som Rainer foreslo
Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,
Året var 1987, i en liten by med navn Sussex, ble et lite hus totalt til intetgjort. Alt ble kastet ut, inkludert en liten brun bamse... Den ble liggende.
Sett inn riktig tid/form av verbet
Vi var på et kurs i Sverige i hele klassen vår i uke 3, det var Mora videregående skole. Skolen var stor med mange elever, SVERIGE.
44 Hector om skikk og bruk I Norge
Turene i November har gått til:
"Ting er ikke altid slik, de synes å være."
Velkommen til gudstjeneste
Månedsbrev fra Blåklokka
MÅNEDSEVALUERING FEBRUAR
Richard Dawkins ”Hvisker du en hemmelig bekjennelse til deg selv? Ville du ikke likt å bli klonet? Jeg har aldri innrømmet det før, men jeg tror jeg ville.
Når kunne vi ta båter og kart i bruk?
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
Tro - å komme til tro. Tro - å komme til tro Sakkeus og morbærtreet.
LEDDSETNINGER Vedlejší věty.
Ordentlig Julekort.
Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke.
Velkommen til Barnas gudstjeneste!
8.mars 09 Barnegudstjeneste Velkommen til
God morgen.
K APITTEL 2, OPPGAVE F. O PPGAVE 26 Ingen ville ha trodd at Mohammed og jeg skulle gifte oss i kirka. Men det skulle vi. Utrolig mange mennesker kom for.
Hai ! Hai !.
Hvis du dør i natt, tror du at du kommer til Himmelen?
Johannes 21,1-14.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Kim er en jente som er fem år gammel. Hun bor i et land som heter Vietnam sammen med familien sin. Kim har tre storesøstre og en lillebror. I huset til.
Bilder fra Hviterussland - den gamle og den nye tid møtes.
Skrevet av Magnus Januar 2007 Klikk deg frem . Jeg så det hele fra romstasjonen noen lysår borte : En komet kom farende mot satellitten som sendte alle.
AVSKJEDSFEST Søndagskveld hadde vi ”åpen” havn, der slekt og venner kunne ta med grill/grillmat for å komme og kose seg litt sammen med oss, slik at vi.
En voksen viste frem bilder av de 5 ulike øvelsene vi
Møte med veiledere og kontaktpersoner Informasjon om en ukes praksis på fjerde semester av Lektorprogrammet.
Velkommen til foreldremøte. SAMU og valg  Samarbeidsutvalget oppgaver er å holde juleverksted, felles tur og blir forelagt dokumenter som årsplan og.
 Kunnskapsmål: stille spørsmål, samtale og filosofere rundt naturopplevelser og menneskets plass i naturen  Vi ønsker å gjøre elevene bevisste på hva.
100 lure ord å lære.
100 høyfrekvente ord Trykk F5 for å starte, deretter klikker du på ønsket hastighet 2 sekunder 1 sekund Blink Randi Orten og Thomas Melby, Stenbråten skole.
1.1 /// Klikk her for å høre Magnus 1.2 /// Klikk her for å høre Thea 1.2.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
EN STOR, FIN SEI VI MÅTTE BRUKE HÅVEN, SÅ IKKE FISKEN SLET AV SNØRET. UNGENE FULGTE NØYE MED NÅR HANNA BLØGGET FISKEN.
Oppgave 12 side 117 – 121 i arbeidsboken
Grammatikk tirsdag 14. oktober Læringsmål: - Lære når du bruker og - Lære når du bruker å.
Og.
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
I gutta’s leilighet ble det også kortspill utover kvelden.
Gutter som lekeressurser HOSLE BARNEHAGE
1 SKAL DU HJELPE KFUK-KFUM NÅR VI SLUTTER?. 2 VI FIKK SÅ MYE GLEDE I KFUK-KFUM I Y’S MEN FORTSATTE DET.
KARNEVAL
ÅSATRO Gud = ås, flertall – æser
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Oppdatering fra Ålesund. Her skal dere få et innblikk i hva vi har gjort med midlene vi har mottatt fra av dere.
Hva gjorde du… …i går? For eksempel: I går fikk jeg besøk.
Februar Hadde oss ein fin tur til Svandalen… Tore Andre sto på slalom for fyrste gong…. Det ga meirsmak… Satsar på snøføre i vinter…
Fevik En tur til Fevik.
Månedsbrev for januar og februar
Utskrift av presentasjonen:

Dio 15 juleavslutning, Ås, søndag 13.desember 2009 En kald flott vinterdag møtte nærmere 20 stk 2-beinte og enda flere hunder opp på : Smilende og godt kledde Tina og Ida ønsket oss velkommen, og forklart om dagens oppgaver, før vi ble delt i 3 grupper.

• Gruppe 1 skulle gå spor på de store rimete jordene ……. • Gruppe 2 hadde agility trening ……. noen med litt hjelp, mens andre måtte løpe for å holde følge... Og andre syns det var fryktelig uretferdig å bare måtte se på!

Først en sjekk på ”dyrlege-bordet” • Gruppe 3 hadde hele huset til innendørs søk … ikke alle likte trappen opp til loftet…. … men da endelig fig.var lokalisert, var det meste skumle glemt  … en tolmodig liten frøken venter spent på sin tur

Etter timer og rullering rundt på postene, var det tid for grilling og gløgg. Espen tok tenne-jobben … etter hvert ble det grillet og spiste både stående og sittende Ikke alle syns det var like gøy å ligge midt i pølse-lukten 

Og så var det klart for agility-konkuransen, med veldig variabelt nivå ! Domer og tidtaker Terje fulgte godt med Noen måtte ha hjelp gjennom tunellen..mens andre var gjennom før eier hadde fått det med seg Hvem har missforstått her ? Tina var hjelpende ”holder” og veileder I full fart gjennom

Slalom delen viste lett forskjeller på ekvipasjene ..noen ble matet gjennom stengene…...mens andre gikk side om side..eller gikk slalom helt alene. Med solnedgangen i ryggen

Indy i luftig svev over hinder.. trodde han, men det ble riv Litt glatt var det på mønet..men over kom alle sammen Speedy avsluttet lett med labben på klossen 

Dommer Terje hadde gleden av å formidle resultatet : Etter konkuranse, var det tid for premieutdeling og nissebesøk. 1.Plass gikk til : Toril m/ Vicky 2.Plass gikk til : Ole Jan /Garbo 3.Plass gikk til : Beate /Speedy Gratulere r Toril med Vicky Gratulere r Toril med Vicky..og som på alle juleavslutninger, kommer nissen med gaver til alle snille ”barn” Alle ønsket hverandre god jul og takket de 2 blide i arrangeent komiteen 