Et Moderne Eventyr Froskekongen.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
SERIE: Bønn som forvandler Ikke tenk for smått om bønn. luk
Advertisements

Den vesle gutten og julenissetoget
Demens - Test.
I.

«[Revenge is] like a poison, it can take you over
… som skulle arrangere en løpekonkurranse.
FRIHET Galaterne 5,1 ”Til frihet har Kristus frigjort oss. Stå derfor fast, og la dere ikke igjen legge under trelldommens åk.”
Historien er hentet fra lang tid tilbake, da en mann straffer sin 5 årige datter, fordi hun har mistet en verdifull gjenstand. Den gang de ikke hadde så.
Hjemmeoppgave 1: Å høre etter NAVN: ……………………………….. DATO: ……………………….
”Se, vi går opp til Jerusalem”

Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC Livet fortjener virkelig en kjærlig omtale, slik at vi strekker oss mot himmelen, ser hvor godt vi har.
”Ærligere sammen” Anne Brigitta Langmoen Kvelland.
Året var 1987, i en liten by med navn Sussex, ble et lite hus totalt til intetgjort. Alt ble kastet ut, inkludert en liten brun bamse... Den ble liggende.
KVINNER… For noen dager siden var jeg inne på Statoil. Da kom det en kvinne inn og spurte etter en sjuhundreogti. Vi tittet alle forundret på hverandre.
”For se, fra nå av skal alle slekter prise meg salig”
Bibeltime onsdag 8.januar Anne Birgitta L.K.. Luk.1, Men da Elisabet var i sjette måned, ble engelen Gabriel sendt fra Gud til en by i Galilea.
Spøken som gir deg lykke!
Kapittel 7 Johanne har ingen klær.
Et ektepar først i sekstiårene feiret sin 35 års bryllupdag på en stille, romantisk liten restaurant. Plutselig dukket en liten, men svært vakker, fe opp.
O PPGAVE 21 Side O PPGAVE 21 Da Mor (bli) ble sammen med Jan, (flytte) flyttet vi inn i det store huset hans nede ved sjøen. Jeg (få) fikk.
"Ting er ikke altid slik, de synes å være."
Richard Dawkins ”Hvisker du en hemmelig bekjennelse til deg selv? Ville du ikke likt å bli klonet? Jeg har aldri innrømmet det før, men jeg tror jeg ville.
Å vokse i erkjennelse og erfaring
Et Moderne Eventyr Froskekongen HappyC.
Det var en gang et slott, hvor det bodde en konge
Den store ID-quizen Hvem er du? - Ta testen nå!.
Hva er vitsen med å gifte seg?
Johannes 16, Om sorg og glede
En dag bestemte en kvinne seg for å sjekke om hennes 3 svigersønner virkelig likte henne, eller om de bare lot som det for å gjøre henne til lags.
Velkommen til T5-dagen!.
Velkommen til Barnas gudstjeneste!
Kapittel 4 oppgave c. Sett inn substantivene som svarer til
Hypotetiske setninger. Lag setninger slik eksemplene viser. 
Side 162 Sett inn riktig preposisjon eller adverb
O PPGAVE 31 Side 155 Fyll inn riktig form av det refleksive pronomenet.
K APITTEL 2, OPPGAVE F. O PPGAVE 26 Ingen ville ha trodd at Mohammed og jeg skulle gifte oss i kirka. Men det skulle vi. Utrolig mange mennesker kom for.
Sett inn riktig form av det refleksive pronomenet eller eiendomspronomenet Kapittel 10 oppgave c.
O PPGAVE 19 Side 139. O PPGAVE 19 NYTTE ( M ) – NYTTE ( V ) – BENYTTE SEG AV – NYTTIG – NYTE ( V ) – GJØRE NYTTE AV – UTNYTTE ( V ) 1. Han liker å nyte.
Et drageeventyr Av barna på Soria Moria.
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”
Johannes 21,11-19.
Getsemane – Matteus 26,36-56.
Lukas 18,35-43 Den blinde mannen ved Jeriko
Jesus, døperen Johannes og jul
Ett er nødvendig!.
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”. Forandring fryder Ap.gj. 9,1-20 Saulus fnyste ennå av trusler og mord mot Herrens disipler. Han gikk til ypperstepresten.
Lukas 9,57-62, Jesus krever alt
1 Å tjene skaperen eller skapelsen  Givertjeneste handler om penger ”Gi, så skal det bli gitt dere! Et godt mål, stappet, ristet og overfylt, skal bli.
Oppgave 44 Preposisjoner og uttrykk.
… som skulle arrangere en løpekonkurranse.
I DINE HENDER ER NÅDE Å FÅ
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
Les og svar: Kirre er en gul katt. Hun liker fisk. Kirre sover mye. Da drømmer hun. Ofte drømmer Kirre at hun spiser fisk. En gang drømte hun at en fisk.
Vær meg nådig, Gud. Vær meg nådig
Bibeltime på Sørlandssommer 2014
Oppgave 12 side 117 – 121 i arbeidsboken
Sett inn preposisjoner eller adverb som passer
Og.
Bokollektivet Målgruppe:
«Verden er grunnleggende urettferdig.»
Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
Kapittel 2 oppgave i Kjenner disse personene ansvarsfølelse?
Religionen og det levde livet Noen fortellinger og tanker om maskulinitet, familieliv og islam i Norge Elise Skarsaune, Reform.
Eventyr.
Han sier: Jeg kaller dere ikke lenger tjenere, men venner.
Om et øyeblikk kommer du inn i en magisk verden...
O PPGAVE 28 Side 151 – 152 Sett inn riktig form av det refleksive pronomenet eller eiendomspronomenet.
Kapittel 5 oppgave i Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
Utskrift av presentasjonen:

Et Moderne Eventyr Froskekongen

En kvinne spilte golf, da hun klarte å slå ballen ut i skogen. Hun gikk inn i skogen for å lete etter ballen, og da fant hun en frosk, fanget i ett nett.

Frosken sa til henne: “Om du befrir meg fra nettets fangenskap, skal jeg oppfylle 3 ønsker for deg."

Kvinnen befridde frosken. Frosken sa: “Takk, jeg glemte å nevne at det finnes ett vilkår. Hva du enn ønsker, kommer din mann til å få det samme, men ti ganger mer."

Kvinnen sa: “Det er okay." Som det første ønsket ville hun bli den vakreste kvinnen på jorden. Frosken advarte henne: “Glem ikke, din mann blir via dette ønsket den vakreste mannen på jorden, gudommelig vakker, kvinner kommer til å surre som fluer omkring ham."

Kvinnen svarte: “Det er ikke et problem, for jeg blir den vakreste kvinnen på jorden, så han kommer bare å se på meg .„ Ønsket ble oppfylt. Hun ble forvandlet til den vakreste kvinnen på jorden !!!!

Det andre ønsket ville hun bruke til å bli den rikeste kvinnen på jorden. Frosken sa: “Tenk da på at din mann blir den rikeste mannen på jorden, og han blir 10 ganger rikere enn deg."

Kvinnen svarte: „Det er okay, for det som er mitt, er også hans, og det som er hans, er også mitt."

Ønsket ble oppfylt, og hun ble rikeste kvinnen på jorden !!!! Nå spurte frosken henne hva hennes tredje ønske var, og hon svarte: “Jeg vil ha et LETT hjerteinfarkt “

Og moralen i dette eventyret ???? Kvinner er smarte individer !!! Om du er mann, ha aldri noe usnakket med dem, spesiellt ikke din kone!!! *** Snipp, snapp, snute, så var eventyret ute ***